Gość: cośnietak Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 08:52 te fotki to jakaś lipa - w Krakowie od rana pada deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateuszek Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.internetia.net.pl 09.05.10, 08:54 Ja chcę Raptor Jezusa na króla, kto jest ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej A ktos pytal Jezusa? 09.05.10, 09:02 Ktos pytal Jezusa, czy chce byc krolem takiego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.dsl.hol.gr 09.05.10, 09:03 ZYD KROLEM POLSKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Late Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.globalconnect.pl 09.05.10, 09:07 Fikcyjna postać na fikcyjne stanowisko, no cóż, dlaczego im nie pozwolić? Kupa śmiechu, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdam53 Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:08 Ta demonstracja to chyba byli reprezentanci zakładów psychiatrycznych z terenu Polski.Bo normalni ludzie nigdy by takich głupot nie wymyślili żeby z żyda zrobić króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:10 debilizm, masochizm i zwykla glupota szerza sie o Polsce w zastraszajacym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlawoyAMD Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.182.3.45.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.05.10, 09:15 Jesień średniowiecza dosłownie... Ręce opadają na taką bandę debili zebranych w jednym miejscu :( Wstyd już w tym kraju żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przes IP: *.ghnet.pl 11.05.10, 22:07 > Jesień średniowiecza dosłownie... Nie obrażaj średniowiecza. Zresztą, jesień średniowiecza to już zaczątki renesansu, wiesz co to oznaczało? >Wstyd już w tym kraju żyć... Nie przesadzasz? A co mają powiedzieć Amerykanie ze swoimi fanatycznymi ewangelikalnymi chrześcijanami? Odpowiedz Link Zgłoś
alboalboalbo Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:17 Jak widać, demokracja nie zawsze jest dobra. Czy każdy oszołom powinien mieć prawo demonstrowania sowich chorych przekonań??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przes 09.05.10, 12:07 alboalboalbo napisała: > Jak widać, demokracja nie zawsze jest dobra. Czy każdy oszołom powinien mieć > prawo demonstrowania sowich chorych przekonań??????????? Tak, tak, tak, o ile wzywa do popełnienia zbrodni! Na tym polega wolność słowa i zgromadzeń. Choć czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Żyd królem Polski? -"Chcą Jezusa Królem Polski.. IP: *.hsd1.co.comcast.net 09.05.10, 09:23 Chcą żeby Żyd był królem Polski?! Czasy się zmieniły? Kwitnie tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO Oni tak na poważnie czy błaznują? IP: 194.165.54.* 09.05.10, 09:29 "Zdaniem wyznawców idei Jezusa króla Polski, gdyby przed wojną przyznano mu oficjalnie ten tytuł, Polska nie ucierpiałaby w wojnie. - Niestety krajem rządzili masoni i nie zgodzili się na koronację. Dlatego wybuchła wojna" JEŚLI TO PRAWDA TO JEST TO TOTALNY DEBILIZM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła_sam Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.chello.pl 09.05.10, 09:33 Ja bym chciał aby Królem Polski został Wielki Elektronik, a premierem Ambroży Kleks, ministrami jego uczniowie a marszałkiem sejmu Filip Golarz. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benkasyn Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.bmly.cable.ntl.com 09.05.10, 09:35 zyd krolem polski, shewach weis na premiera !!! Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:36 a czy ktoś pytał kandydata o zgodę ? Odpowiedz Link Zgłoś
nalpal Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:44 Brawo, tak trzymać, idioci! Na Premiera proponuję św.Antoniego, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.wroclaw.mm.pl 09.05.10, 09:45 Jak można zyda, geja i kryminalistę nazywać królem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Re: Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przes IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 10:07 Czy dla katolika to jest jakiś problem żeby intronizować Chrystusa Króla ? Przecież to nic nie kosztuje- a można tak wiele zyskać.Za mało tu miejsca żeby przekonywać ale poczytajcie sobie- o Rozalii Celakównie i echochrystusakróla.Ostanie wydarzenia mogą być jednymi z OSTATNICH !to nie żarty! Kosciół uznał wiele objawień prywatnych, oby nie spóźnił się z tym teraz.KTOŚ przetrzymuje dokumentację R.Celakówny, której dokumenty do beatyfikacji są gotowe.Czyżby wśród księży było tylu czcicieli szatana???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurus22 Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.152.135.120.dsl.dynamic.eranet.pl 09.05.10, 09:48 proponuję Madonnę na Królową Polski albo kogoś z polskich wykonawców. Może tym oszołomom się ktoś zpodoba Odpowiedz Link Zgłoś
jokanda102 ale odlot... 09.05.10, 09:58 to kolejny dowód na to, że spora część populacji powinna być leczona, a nie jest niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafranek Re: ale odlot... IP: *.chello.pl 09.05.10, 20:31 Tego się nie da leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 09:58 No cóż, mamy demokrację, więc niech sobie manifestują. Ja nie czuję potrzeby ogłaszania Jezusa królem Polski. Myślę, że Jezus też nie pali się do tego zaszczytu.Jezus lubił być skromnym, biednym człowiekiem. Dla mnie Ci ludzie są lekko nawiedzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
cofferoman Re: Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przes 09.05.10, 14:14 Fałsz.Jesus kiedy go chcieli zrobić królem Izraela uszedł na górę przed nimi i powiedział wyraźnie, że "Królestwo Moje nie jest z tego świata". Judasz, który się spodziewał z z powodu tego ,że jego Mistrz Jezus będzie królem Izraela będzie miał więcej kasy, a ponieważ tak się nie stało, to go zdradził. Nie można tak. Jezus nie ma nic wspolnego z przekrętami na tym świecie, a jak 2 raz przyjdzie w chwale to oddzieli Swoje owce od kozłów. Pazernośc wielu doprowadziła ich do upadku więc uważajcie ,że jest inny, który też się uważał za Jezusa pragnac ziemskiej władzy i sławy, jak Kore zbuntował się przeciwko Mojżeszowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszua Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:01 A dajcie wy mi, k...a święty spokój oszołomy! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat No jaja jakieś 09.05.10, 10:01 A może jednak lepiej Jarka na króla. Mi to by nawet pasowało, bo współczesna "demokracja" mnie lekko brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ars Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.10, 10:02 A czy Jezus wyraził zgodę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissi Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... IP: 202.136.97.* 09.05.10, 10:04 Czy dla tych wszystkich wystarczy opieki psychiatrycznej? Wygląda, że trzeba będzie jeszcze kilka nowych szpitali bez klamek pobudować. Sprawa pilna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Re: Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przes 09.05.10, 10:42 Obawiam się że tego nie da się wyleczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ufoludzik Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 10:05 A mnie się podobało. Życzyłbym sobie aby Takie Rzeczy tylko w Krakowie się odbywały,cyklicznie !! ;)) Miło popatrzeć na Homoplacebo... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Chcą Jezusa Królem Polski. Przez Kraków przeszł... 09.05.10, 10:09 Czemu nie? A Rydzyka na Stańczyka. Odpowiedz Link Zgłoś