Gość: abcdef IP: *.ghnet.pl 18.08.10, 07:22 Ciekawe ile Paul$shark zaplacilo za ten artykul....ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zn bezczelna kryptoreklama IP: *.adsl.wanadoo.nl 18.08.10, 08:01 kryptoreklama poniżej pasa..to GW trzeba rzucc w tablice a nie fekaliami..jak bedzie trzymac taki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: bezczelna kryptoreklama IP: *.zax.pl 18.08.10, 08:29 Kolejny artykuł... ostatnio wielgaśny banner na Arpisie przy r. Mogilskim był OK, a ten na Jubilacie to już nie - GW jątrzyła protest. Teraz piszą niby o ekskluzywnej Grodzkiej - tylko jak pojawi się więcej takich Paul&Shark z WIELKĄ REKLAMĄ NA CAŁĄ kamienicę, to już nie wiem kto zauważy że jesteśmy na Drodze Królewskiej, a nie w Galerii Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: bezczelna kryptoreklama 18.08.10, 09:50 Paul&Shark akurat nie ma reklamy na całą kamienicę, a na tle ogólnego krakowskiego burdelu szyldowo-reklamowego wręcz wyróżnia się na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 18.08.10, 08:27 żenada, co mnie to obchodzi ile zachodni imperialiści płacą za czynsz? Nie ma żadnych problemów w tym miescie tylo takie coś? Skandal normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:01 To powinno Cię obchodzić, że prestiżowe marki w mieście przekładają się na prestiż miasta. A prestiż miasta to więcej turystów, inwestorów, specjalistów - ludzi z kasą chętnych do jej wydawania. Poza tym jestem jak najbardziej za tym żeby eleganckie butiki zastąpiły wszechobecne w centrum żulernie, zwłaszcza te przy ul. Szewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 18.08.10, 09:09 bary będa się trzymać a butiki kierować się do galerii. Takie czasy. Ja tam wolę jak turystów jest mniej - więcej powietrza dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smoktasmanski Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 08:48 Od kiedy Grodzka łączy się z ulicą Franciszkańską? Z Placem Wszystkich Świętych i Dominikańską-owszem. Może autor spędził zbyt wiele czasu w knajpie Róg Brackiej i Reformackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak widac co robi Kasprzyk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:10 Czy Gazeta wyborcza nie ma o kim pisac tylko o Kasprzyk ?? kim ona jest .. z jakiej gminy ? a te ciuchy markowe to wlasciciele sa z tej samej gminy..dlaczego Kasprzyk nie zadba o marki polskich producentow.. co sa gorsze?? Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: widac co robi Kasprzyk .. 18.08.10, 09:52 > te ciuchy markowe to wlasciciele sa z tej samej gminy. Te, Polak, a mógłbyś napisać to po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.236.spine.pl 18.08.10, 09:32 ...widzę, że poziom komentarzy dorównuje poziomowi artykułu... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
alisha.79 Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 09:43 w karakowie mozna wieszac co sie sie chce i gdzie sie chce panie Kasprzyk, wystarczy sie przejsc po miescie zeby zobaczyc wystające paskudne loga. No chyba ze ktos na to wydal zgode, ale w to mi sie nie chce wierzyc. Wieszaj pan smiało Odpowiedz Link Zgłoś
astrum-on-line Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 09:49 Ten artykuł nie ma początku, końca ani sensu. Jak na reklamę to bardzo nieudolne. Nic się z tego nie dowiedziałam, do niczego mnie nie zachęciło. Czy gazetę redagują gimnazjaliści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: 178.56.28.* 18.08.10, 12:16 Dobry, a nawet świetny. Między kebabem, pijaczkiem a tatuażem. Ludzie nie wyjeżdżajcie! - jak pisał Pilch. Bo jak wyjedziecie, to zobaczycie co to jest luksusowa ulica i już więcej na Grodzką nie wejdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.tx.res.rr.com 18.08.10, 14:30 Jezeli ktos byl w Pradze lub Budapeszcie to wie, ze porownywanie Grodzkiej z Parizska lub Vaci nie ma zadnego sensu. Tamte ulice to przepych, luksus i elegancja, a Grodzka to walace sie kamienice, smierdzace kebaby i zasikani zule. Po wysokosci czynszow widac jakie sa aspiracje Krakowa, a po wygladzie ulicy to co Krakow moze za te pieniadze zaproponowac. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 18.08.10, 21:16 to b. smutne. podczas mojej ostatniej - niedawnej - wizyty w Krakowie zauwazylem, ze znajduje sie tam jeden sklep (opisywany powyzej) z przyzwoita odzieza. nie nazwalbym tej marki luksusowa. zastanawiam sie natomiast, jak szybko upadnie, jak ten z naprzeciwka niemalze, zarzadzany zreszta przez te sama spolke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.chello.pl 18.08.10, 20:16 "reprezentatywną ulicą" - za moich czasów do zarządzania marką trzeba było mieć wyższe wykształcenie. Ciekawe czy teraz już nie trzeba, czy też tak upadła jakość kształcenia. Nie wspominam o redakcyjnym korektorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu A propos Krolewskiej...ale ulicy IP: 81.219.145.* 19.08.10, 16:04 Skoro juz mowimy o martwych punktach w centrum miasta, to zamiast martwic sie Grodzka, lepiej pochylic sie nad losem ul. Krolewskiej i Kramelickiej. Obok ul. Dlugiej i ul Krakowskiej to byla kiedys glowna arteria handlowa. Krolewska juz jest martwa "dzieki" bankom i pseudo-piekarniom, ktore zaczely masowo sie tam wprowadzac. Karmelicka, ktora moglaby byc perelka, jest zasmiecona przez pstrokate szyldy. Ja rozumiem, ze lokowanie sklepow w centrach miast jest wazne z punktu promocji marek, ale w tym mniej i bardziej scislym centrum Krakowa jest juz wystarczajaco duzo sklepow z ciuchami. Ja rozumiem, ze portfel turysty nie smierdzi, ale w Krakowie zaczyna brakowac miejsca na zwykle zycie. Gdzie biblioteki, pralnie, sklepy spozywcze (delikatesy, nie markety?)? Odpowiedz Link Zgłoś