Dodaj do ulubionych

Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek

IP: *.ghnet.pl 18.08.10, 07:22
Ciekawe ile Paul$shark zaplacilo za ten artykul....ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zn bezczelna kryptoreklama IP: *.adsl.wanadoo.nl 18.08.10, 08:01
      kryptoreklama poniżej pasa..to GW trzeba rzucc w tablice a nie fekaliami..jak bedzie trzymac taki poziom
      • Gość: Paweł Re: bezczelna kryptoreklama IP: *.zax.pl 18.08.10, 08:29
        Kolejny artykuł... ostatnio wielgaśny banner na Arpisie przy r. Mogilskim był
        OK, a ten na Jubilacie to już nie - GW jątrzyła protest. Teraz piszą niby o
        ekskluzywnej Grodzkiej - tylko jak pojawi się więcej takich Paul&Shark z WIELKĄ
        REKLAMĄ NA CAŁĄ kamienicę, to już nie wiem kto zauważy że jesteśmy na Drodze
        Królewskiej, a nie w Galerii Krakowskiej.
        • jop Re: bezczelna kryptoreklama 18.08.10, 09:50
          Paul&Shark akurat nie ma reklamy na całą kamienicę, a na tle
          ogólnego krakowskiego burdelu szyldowo-reklamowego wręcz wyróżnia
          się na plus.
    • Gość: Helmut Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 18.08.10, 08:27
      żenada, co mnie to obchodzi ile zachodni imperialiści płacą za
      czynsz? Nie ma żadnych problemów w tym miescie tylo takie coś?
      Skandal normalnie :)
      • Gość: abc Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:01
        To powinno Cię obchodzić, że prestiżowe marki w mieście przekładają się na
        prestiż miasta. A prestiż miasta to więcej turystów, inwestorów, specjalistów -
        ludzi z kasą chętnych do jej wydawania. Poza tym jestem jak najbardziej za tym
        żeby eleganckie butiki zastąpiły wszechobecne w centrum żulernie, zwłaszcza te
        przy ul. Szewskiej.
        • Gość: Helmut Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 18.08.10, 09:09
          bary będa się trzymać a butiki kierować się do galerii. Takie czasy.
          Ja tam wolę jak turystów jest mniej - więcej powietrza dla mnie.
    • smoktasmanski Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 08:48
      Od kiedy Grodzka łączy się z ulicą Franciszkańską? Z Placem Wszystkich Świętych i Dominikańską-owszem. Może autor spędził zbyt wiele czasu w knajpie Róg Brackiej i Reformackiej?
    • Gość: Polak widac co robi Kasprzyk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 09:10
      Czy Gazeta wyborcza nie ma o kim pisac tylko o Kasprzyk ?? kim ona jest .. z
      jakiej gminy ? a te ciuchy markowe to wlasciciele sa z tej samej
      gminy..dlaczego Kasprzyk nie zadba o marki polskich producentow.. co sa gorsze??
      • jop Re: widac co robi Kasprzyk .. 18.08.10, 09:52
        > te ciuchy markowe to wlasciciele sa z tej samej
        gminy.

Te, Polak, a mógłbyś napisać to po polsku?
    • Gość: pit Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.236.spine.pl 18.08.10, 09:32
      ...widzę, że poziom komentarzy dorównuje poziomowi artykułu... :(((
    • alisha.79 Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 09:43
      w karakowie mozna wieszac co sie sie chce i gdzie sie chce panie Kasprzyk,
      wystarczy sie przejsc po miescie zeby zobaczyc wystające paskudne loga. No
      chyba ze ktos na to wydal zgode, ale w to mi sie nie chce wierzyc. Wieszaj pan
      smiało
    • astrum-on-line Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek 18.08.10, 09:49
      Ten artykuł nie ma początku, końca ani sensu. Jak na reklamę to bardzo
      nieudolne. Nic się z tego nie dowiedziałam, do niczego mnie nie zachęciło. Czy
      gazetę redagują gimnazjaliści?
    • Gość: Krakus Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: 178.56.28.* 18.08.10, 12:16
      Dobry, a nawet świetny. Między kebabem, pijaczkiem a tatuażem.
      Ludzie nie wyjeżdżajcie! - jak pisał Pilch. Bo jak wyjedziecie, to
      zobaczycie co to jest luksusowa ulica i już więcej na Grodzką nie
      wejdziecie.
    • Gość: Polonus Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.tx.res.rr.com 18.08.10, 14:30
      Jezeli ktos byl w Pradze lub Budapeszcie to wie, ze porownywanie
      Grodzkiej z Parizska lub Vaci nie ma zadnego sensu. Tamte ulice to
      przepych, luksus i elegancja, a Grodzka to walace sie kamienice,
      smierdzace kebaby i zasikani zule. Po wysokosci czynszow widac jakie
      sa aspiracje Krakowa, a po wygladzie ulicy to co Krakow moze za te
      pieniadze zaproponowac. Smutne...
      • Gość: h. Re: Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych m IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 18.08.10, 21:16
        to b. smutne. podczas mojej ostatniej - niedawnej - wizyty w Krakowie
        zauwazylem, ze znajduje sie tam jeden sklep (opisywany powyzej) z przyzwoita
        odzieza. nie nazwalbym tej marki luksusowa. zastanawiam sie natomiast, jak
        szybko upadnie, jak ten z naprzeciwka niemalze, zarzadzany zreszta przez te sama
        spolke.
    • Gość: asd Ulica Grodzka to dobry adres dla światowych marek IP: *.chello.pl 18.08.10, 20:16
      "reprezentatywną ulicą" - za moich czasów do zarządzania marką trzeba było mieć wyższe wykształcenie. Ciekawe czy teraz już nie trzeba, czy też tak upadła jakość kształcenia. Nie wspominam o redakcyjnym korektorze.
    • Gość: lulu A propos Krolewskiej...ale ulicy IP: 81.219.145.* 19.08.10, 16:04
      Skoro juz mowimy o martwych punktach w centrum miasta, to zamiast
      martwic sie Grodzka, lepiej pochylic sie nad losem ul. Krolewskiej
      i Kramelickiej. Obok ul. Dlugiej i ul Krakowskiej to byla kiedys
      glowna arteria handlowa. Krolewska juz jest martwa "dzieki" bankom
      i pseudo-piekarniom, ktore zaczely masowo sie tam wprowadzac.
      Karmelicka, ktora moglaby byc perelka, jest zasmiecona przez
      pstrokate szyldy. Ja rozumiem, ze lokowanie sklepow w centrach
      miast jest wazne z punktu promocji marek, ale w tym mniej i
      bardziej scislym centrum Krakowa jest juz wystarczajaco duzo
      sklepow z ciuchami. Ja rozumiem, ze portfel turysty nie smierdzi,
      ale w Krakowie zaczyna brakowac miejsca na zwykle zycie. Gdzie
      biblioteki, pralnie, sklepy spozywcze (delikatesy, nie markety?)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka