Dodaj do ulubionych

Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie nie?

IP: *.enformatic.pl 28.03.04, 01:59
NOwy Bieżanów ( kilkanaście lat temu było super :)obecnie wynajmuje M-3 na Mistrzejowicach i bardzo mi się nie podoba:((( podajcie wasze typy z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: emin Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 03:21
      Bieżanów Kolonia był kilkanascie lat temu super
      teraz nie wiem :)
    • longwehicle Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 28.03.04, 05:46
      Jak lepperus-kaligula wygra,przenoszę się do "Babińskiego"-na stałe!!:)))))
      • speni Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 28.03.04, 09:44
        Jestem z Krakowa ale za cholerę nie wiem co to "Babińskiego"
        • m.in Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 28.03.04, 11:26
          masz trzy lata i juz umiesz pisać? no gratulacje!
        • Gość: olka Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 18:54
          szpital dla psychicznie i nerwowo chorych, także odwykówka, także neurologia w
          Kobierzynie
      • iga53 Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 28.03.04, 13:18
        Marzycielu!
        A masz dobre ubezpieczenie?
        Kasa, NFZ, czy jak ich zwał, nie zapłaci!!!
        Życzę jednak dużo zdrowia. Po spełnieniu tej katastroficznej wizji bedzie nam
        wszystkim potrzebne.
    • Gość: 7 Re: Gdzie chcielibys´cie mieszkac´ w Krk a gdzie n IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 12:48
      ja bym chcial mieszkac na jana ;D
      • soczewica Re: Gdzie chcielibys´cie mieszkac´ w Krk a gdzie 28.03.04, 12:59
        Gość portalu: 7 napisał(a):

> ja bym chcial mieszkac na jana ;D

bez drzew? bez przestrzeni? tylko asfalt, w wersji elegantszej: bruk?
        eeee.
        ja bym chciała w okolicy bronowic, kierunek: ikea :)
        albo koło kryspinowa, w domu na dużej działce, do którego dodaliby mi prawo
        jazdy i minicoopera :)
        • Gość: Sam Bushard Re: Gdzie chcielibys´cie mieszkac´ w Krk a gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 13:14
          Nomen omen wśród moich znajomych o "babińskim" mówiło się Kryspinów: "ten to
          pewnie trafi do Kryspinowa"
          pzdr
          • soczewica Re: Gdzie chcielibys´cie mieszkac´ w Krk a gdzie 28.03.04, 13:44
            Gość portalu: Sam Bushard napisał(a):

> Nomen omen wśród moich znajomych o "babińskim" mówiło się Kryspinów: "ten to
            > pewnie trafi do Kryspinowa"
            > pzdr

coś ci się nie pomyliło aby? z kobierzynem? :)
            • m.in moze to było 28.03.04, 17:01
              p kolegach ekshibicjonistach
              ze niby pójda na nagą plażę w Kryspinowie :)
              • Gość: H56 Tylko Krowodrza !!! IP: *.comnet.krakow.pl 28.03.04, 19:06
                Krowodrza Górka
                • Gość: Warszawiak Re: Tylko Krowodrza !!! IP: *.u.mcnet.pl 28.03.04, 19:23
                  Wogle nie chcialbym mieszkac w Krakowie. Jest to male,prowincjonalne, zapyziale
                  miasteczko.
                  powodznia~!:-)
                  • Gość: szef Re: Tylko Krowodrza !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 19:26
                    weź tego mopa i posprzątaj już biuro
                  • Gość: AF Re: Tylko Krowodrza !!! IP: *.comex.pl / *.comex.pl 28.03.04, 21:54
                    to po cholere wchodzisz na to forum jak Ci Kraków nie opowiada!!!

a swoją drogą ja preferuje Bronoice Stare jest bardzo przyjemnie
                    • gosiaa337 Re: Tylko Krowodrza !!! 08.09.14, 12:30
                      przeprowadziliśmy się z mężem z bytomia.Nie można znaleźć porównania, jest przecudownie.Zamieszkaliśmy na osiedlu żabiniec, mamy superowych sąsiadów i miłą atmosferę.Mój mąż zaskakuje mnie jak nigdy dotąd, raz w tygodniu zawsze dostaje kwiaty z pobliskiej przecudownej kawiarenki przy grażyny i op0olskiej koło placu imbramowskiego, właśnie na ten plac chodzimy po świeże owoce i warzywa.Kraków jest cudowny
                  • Gość: TGIF Re: Tylko Krowodrza !!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 28.03.04, 22:24
                    A od ilu tygodni jestes Warszawiak?
                • leofritz Re: Tylko Krowodrza !!! 30.03.04, 17:43
                  Czy Krowodrza Górka to nie wiem, ale Krowodrza jak najbardziej!!!
                  Całe życie mieszkam na Krowodrzy i bardzo sobie chwalę..Leo
          • josif Re: Gdzie chcielibys´cie mieszkac´ w Krk a gdzie 29.03.04, 12:43
            Ja słyszalem nazwę Houston: -pojechał do Houston
    • Gość: TGIF Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 28.03.04, 21:58
      Stare Miasto/ Maly Rynek.
    • Gość: lokatorka Re: Gdzie chcielibyscie mieszkac w Krk a gdzie ni IP: *.8.14.vie.surfer.at 28.03.04, 22:12
      Mistrzejowice - najpiękniejsze osiedle, przestrzenne, zielone, spokojne, w
      pobliżu wszystkie, możliwe sklepy, banki itp.
      Bardzo jestem ciekawa, co Ci się tu nie podoba?
      Na tym osiedlu mieszka moja siostra, za każdym razem, jak ją odwiedzam,
      podziwiam zabudowę tego osiedla na wzgórkach!
      • Gość: verte Re: Gdzie chcielibyscie mieszkac w Krk a gdzie ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:43
        Gość portalu: lokatorka napisał(a):

> Mistrzejowice - najpiękniejsze osiedle, przestrzenne, zielone, spokojne, w
        > pobliżu wszystkie, możliwe sklepy, banki itp.
        > Bardzo jestem ciekawa, co Ci się tu nie podoba?
        > Na tym osiedlu mieszka moja siostra, za każdym razem, jak ją odwiedzam,
        > podziwiam zabudowę tego osiedla na wzgórkach!

Tak a jak cudownie wąchać te wyziwy z łęgu i huty.Jak ktoś lubi to niech bierze
        Mistrzejowice.Będzie miał wspomniane atrakcje pod samym nosem.
    • zbigniew74 Red Prądnik rządzi:) 28.03.04, 22:17
      • m.in każda liszka 28.03.04, 22:55
        swój ogon chwali :)
        • Gość: verte Re: każda liszka - na pliszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 21:45
          Bo liszka to robal taki,chyba nie ma ogona?
    • Gość: Grażyna Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.77.classcom.pl 29.03.04, 12:27
      Grzegórzki!!!Koniecznie al.pokoju.Wszystko na wyciągnięcie ręki:ogród botaniczny,Plaza,park lotników,bulwary wiślane i na Kazimierz pieszo,spacerkiem tylko 20 minut,a do rynku 25-30 minut.Czego chcieć więcej.
    • peteen ostatnio stałem się fanem pasternika... 29.03.04, 12:35
      i ładnie tam, i spokojnie, i do centrumu niedaleko...
      cichy kącik też jest niezły, ale juz zbyt modny i głośny

za diabła nie zamieszkałbym nw rejonie: kurdwanów, wola duchacka, piaski
      wielkie, nowy prokocim i nowy bieżanów...

ps. mieszkam na marszowcu, zatem moim postem daje odpór twierdzeniu emina o
      pliszkach... ;c)
    • Gość: globulka Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 14:22
      a ja się właśńie przeprowadzam na św Tomasza, niedaleko plant. rewelacja :)))
      • Gość: TGIF Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 30.03.04, 07:52
        To do zobaczenia w Manekinie.
        • globulka Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 30.03.04, 08:43
          ano do zobaczenia, bo to prawie nad manekinem :) będę wpadać na kawę o poranku
          (od której jest czynne??) i na drinka wieczorkiem ( a do której czynne?) :)
    • Gość: Bolek i Tola Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: *.rutex.slask.pl 29.03.04, 17:00
      Ja chciałabym mieszkać, tam gdzie mieszkam , czyli między Starym Miastem ,A
      Kazimierzem,pozdrawiam! :D
      • m.in Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 29.03.04, 17:13
        na plantach dietlowskich?
        • soczewica Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 30.03.04, 10:27
          m.in napisał:

> na plantach dietlowskich?

rotfl
          nie no, chyba jestem skażona
          moje wymarzone, ale naprawdę wymarzone miejsce to jakieś 30 km od hrebennego,
          cisza, spokój, las, żmije i meszki
          cóż
          w którymś pokoleniu musiało nastąpić zmęczenie materiału krakowem, a krakus ze
          mnie rdzenny
          zwierzyniecko-kazimiersko-salwatorsko-(nowohucki)
          a jak!
          co wy macie z tym centrum
          tam nie ma ani jednego drzewka :(
          ale kto co lubi :)
          • leofritz Drzewa.. 30.03.04, 17:53
            są wszędzie na całej Krowodrzy, a i blisko centrum też są drzewa. Oczków nie
            masz? L.
            • m.in mieszkam w centrum 30.03.04, 18:43
              mam kilkanascie drzew pod oknami
              a w zasięgu wzroku kilkaset :)
            • soczewica Re: Drzewa.. 30.03.04, 23:49
              leofritz napisał:

> są wszędzie na całej Krowodrzy, a i blisko centrum też są drzewa. Oczków nie
              > masz? L.
              mało ich.
            • soczewica Re: Drzewa.. 30.03.04, 23:49
              leofritz napisał:

> są wszędzie na całej Krowodrzy, a i blisko centrum też są drzewa. Oczków nie
              > masz? L.
              mało ich.
            • Gość: Maria Re: Drzewa.. IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.04.04, 00:03
              Kiedys kupowalam dom , a agent do mnie- Pani, Pani, ten Pani kupi, bo tu tyle
              drzewow.
      • multiaga Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 31.03.04, 21:27
        o to tak jak ja ! i też bardzo mi to odpowiada :D
        • Gość: kasia09 Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.04.04, 16:53
          TYLKO MISTRZEJOWICE!,słoneczne,dużo zieleni mieszkam tu całe życie(czyli jakieś
          dwadzieścia parę lat),i nie zamieniłabym na żadne inne.Aha i wcale nie jest
          zakopcone przez kominy ,chyba komuś tu pomyliło się ze starą Hutą.Pozdrawiam.
          • Gość: MICHAL NIE LUBIE KRAKOWA. IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 02.04.04, 01:43
            Pisalem juz na ten temat.
            • Gość: TGIF Re: NIE LUBIE KRAKOWA. IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 02.04.04, 07:29
              Ale Spartakusa lubisz.
            • peteen misiu, zdyniaj... 02.04.04, 11:10
              masz swój pedalski wątek i jego się trzymaj, a takie jak ten zostaw tym, którzy
              wiedzą, co piszą...
              spad !
    • dostha Re: Gdzie chcielibyście mieszkać w Krk a gdzie ni 02.04.04, 15:18
      mieszkam na Krowodrzy Łobzów (nie mylić z Krowodrzą Górka, dosyć nieprzyjemną)
      i mogę stwierdzić, że tu jest najfajniej. Oczywiście, kto nie marzy o willi na
      Zakamyczu lub koło Borku Fałęckiego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka