Dodaj do ulubionych

Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row...

IP: *.124.7.138.szara.net.pl 22.09.10, 12:33
Chopak się lansuje, czas majchra przeminie niechybnie... zobaczymy co po wyborach. powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Kręcik Pedał Kracik Część Roweru:) IP: 87.204.150.* 22.09.10, 12:37
      Kraci kręci krętki (prze). Kupa śmiechu i jak śmierdzi.....
      • Gość: ja Re: Kracik Część Roweru:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 12:52
        Fajnie! Majcher nie był w stanie nawet założyć koszulki, którą dostał na rozpoczęcie maratonu.
        • dokto A ten młody z PiSu gdzie ma zdjęcie? 22.09.10, 12:57
          Ciekawe czy jutrzejszy Dziennik Polski pokaże go na kolarce pod Wawelem?
      • Gość: krakusek Kracik pierdoła IP: *.nsystem.pl 22.09.10, 17:08
        Ciekawe, co teraz wymyśli błazen Kracik. To cwaniak, który mówi to, co ludzie chcieliby usłyszeć. Za popieranie działań Komisji Majątkowej pownine iść już na emeryturę polityczną.
    • Gość: anioł Pozer IP: 77.236.26.* 22.09.10, 12:55
      Nie ma to jak darmowa promocja w zaprzyjaznionych mediach. Ciekawa gdzie wsiadł na ten rowerek - limuzyna na parkingu nad dworcem czy kierowca odprowadził? A paparazzo dowiedział się od ducha świętego, że sołtys, pan i władca, będzie z ludem się bratał na pedałach?

Przy okazji - doniesienie do Policji o ukaranie za jazdę po chodniku w miejscu niedozwolonym.
      • Gość: KraRowiAuto Re: Pozer IP: *.ec-grupa.pl 22.09.10, 14:05
        Dokładnie i do tego zaraz przy Białym Domku ;) To taka czysta złośliwość, bo sam od "wiaterków" dostawałem mandaty chcąc sobie zapewnić bezpieczeństwo jadąc po chodniku, bo nie było ścieżki rowerowej.
        • Gość: fizyk a ską wiecie, że on jechał cwaniacy ? IP: *.chello.pl 22.09.10, 17:44
          może stał na rowerze na chodniku?

stać i balansować wolno

przecież to film, a nie zdjęcie, to ską wieceie, że jechał ?

• Gość: Anna Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: *.chello.pl 22.09.10, 12:56
      Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sceptyk Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 22.09.10, 13:01
      Uwierzyłbym prędzej jak zdjęcie byłoby z trasy na niepołomice a nie w centrum miasta.
    • Gość: artek Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: 81.219.71.* 22.09.10, 13:07
      Kracik nie wysilaj się i tak nie wygrasz. Oj wszystko na pokaz, wszystko, jakoś rok temu i dwa lata temu jechał pan autem;)
      • Gość: brodkins lans and blichtr IP: *.124.7.138.szara.net.pl 22.09.10, 13:26
        :) swoim skokiem do nowo otwartego basenu Kracik wyznaczył nowe trendy "zaangażowanego gospodarza" ostatnio skakali do wody w gajerach jacys kolesie na otwarcie takiej narto-wodnej-ciągarki gdzieś w Małopolsce...

gdzieś to zobaczyli oczywiście, ale plus za ułańską fantazję :D
    • paszcz Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... 22.09.10, 13:14
      Mam wrażenie, że pan wojewoda jedzie po chodniku dla pieszych, wbrew przepisom. Dobrze byłoby chyba, aby częściej zamieniał wygodne auto na rower. Nie tylko dla zdrowia, ale żeby zobaczyć, jak trudna jest jazda po takim nieprzyjaznym dla rowerzystów mieście. Niestety jeśli ktoś chce używać roweru do codziennej komunikacji, a nie do rekreacji po dolinkach, lasku czy puszczy, to ma dosyć duży kłopot ze znalezieniem bezpiecznych tras przez miasto.
      • Gość: dag Re: Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 15:07
        jeśli tory tramwajowe prowadzą chodnikiem, to gratuluję spostrzegawczości...
        • Gość: krakusek Oszołom na rowerze IP: *.nsystem.pl 22.09.10, 17:43
          Na trzecim zdjęciu jedzie po chodniku. Skoro jest taki prawy to powinien zgłosić się po mandat. Takiego oszołoma na wojewodę POrażka
          • Gość: fizyk jeszcze raz pytam... skąd wiesz, że JEDZIE ? IP: *.chello.pl 22.09.10, 17:47
            na zdjęciu nie widać ruchu

ja widzę, że siedzi na rowerze znajdującym się na chodniku

:D
            • Gość: krakusek Kracik nie umie jeździć na rowerze - On balansuje! IP: *.nsystem.pl 22.09.10, 18:35
              Masz racje przecież to Kracik - On tylko balansuje na rowerze na chodniku, nie zauważyłem. Pozdrów lekarza:)
    • Gość: kk Smieszy mnie ta akcja. IP: *.finnair.fi 22.09.10, 13:15
      Istnieje tylko w mediach. A ja na przyklad chcialbym dzisiaj jechac bez samochodu, ale nie widze takiej mozliwosci. Czy za ta akcja poszly jakies dzialania, poza przejechaniem sie Pana Wojewody na rowerze? Czy ktos zorganizowal wiecej autobusow, tramwajow, zeby pomiescic wzmozony ruch? Do mnie na przyklad autobusy jezdza w szczycie zapchane tak ze szpilki sie nie wlozy. Gdyby rzeczywiscie wiekszosc kierowcow zostawilo samochody w domach, to skonczyloby sie to katastrofa komunikacyjna. A dziecka na rowerze do przedszkola nie zawioze, bo jest za duze na wlasne siodelko, a za male, zeby wyjechac na ulice (bo drog rowerowych do mnie nie ma!). Dlatego panowie politycy: puknijcie sie w glowy zanim podejmiecie podobne akcje i zastanowcie sie dlaczego faktycznie ludzie nie korzytaja z komunikacji publicznej.
      • Gość: krakus a dla mnie to bardzo pozytywny sygnał IP: 217.147.104.* 22.09.10, 13:54
        zauważ, że obecny prezydent Majchrowski raczej słynie z tego, że utrudnia jak może wszelkie inicjatywy rowerowe i komunikacyjne (poprawia lini nocnych). Zresztą on nawet nigdy nie wsiadł na rower, tramwaj to też widział gdzieś na ulicy jedynie.

Wstyd mi za urzędników Majchrowskiego, że ludzie muszą robić społeczne inicjatywy, by cokolwiek zmienić na lepsze w tym mieście, bo im się nic nie chce.
        • Gość: Eustachy Re: a dla mnie to bardzo pozytywny sygnał IP: 77.236.28.* 22.09.10, 14:59
          Lepiej nie wsiąść na rower jak Majchrowski czy być hipokrytą jak Kracik? Gość przez cały rok nie jeździ, wkurzony od n kilometrów, a dopiero jak go zobaczyli reporterzy to się uśmiecha. I skąd reporterzy na jego drodze? Ustawka jak nic pod publikę. Kto chce to jeździ na rowerze, a robienie takich akcji pomimo szczytnych idei jak zwykle w praktyce wychodzi strasznie.
      • Gość: ble Re: Smieszy mnie ta akcja. IP: *.multi-play.net.pl 22.09.10, 19:57
        Dziwię się kk że jeszcze jeździsz samochodem, skoro tak Ci wszystko przeszkadza. Dzisiaj komunikacja miejska była za darmo - wystarczyło pokazać dowód rej. A dzieciaka rower można przypiąć do swojego i w ten sposób jechać - są do tego specjalne rury montażowe. Inna opcja - przyczepka rowerowa - olać przepisy i wozić w niej dzieciaka.
    • Gość: Marek Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: *.chello.pl 22.09.10, 13:22
      W takim razie dobrze się zaczaić aż będzie wracał z pracy i zobaczyć czy będzie to rower i jak długo.
      • Gość: efka Re: Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na r IP: *.181.145.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 13:59
        będzie wracał
        www.facebook.com/stanislawkracik?ref=sgm#!/stanislawkracik
    • Gość: irek Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: 213.77.77.* 22.09.10, 13:36
      Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że wstrzymano ruch na ulicy.
    • Gość: H Zagłosowałbym na ciebie jakbyś dzisiaj był autem IP: *.multi-play.net.pl 22.09.10, 13:46
      a tak widać że jesteś pozer.
      • Gość: zenon Re: Zagłosowałbym na ciebie jakbyś dzisiaj był au IP: *.181.145.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 14:02
        przejedź rowerem 30 kilometrów a dopiero potem mów o pozie
        • Gość: RX-28 Re: Zagłosowałbym na ciebie jakbyś dzisiaj był au IP: *.mynet.com.pl 22.09.10, 21:30
          To miał chłop tak ze 30 kilometrów. Jesli nie pokonuje takich dystansów na co dzień - nie dałby rady. Fizycznie by nie wytrzymał. Ustawka jak nic - do pierwszysch rogatek autem, a później bohatersko na rowerze.
    • Gość: Elche Jeśli rzeczywiście przejechał te 30 km. to wielki IP: 109.243.173.* 22.09.10, 14:29
      szacunek dla niego. Ja nie byłbym w stanie przez tyle pedałować i oddychać spalinami.
    • pastor obrzydlistwo na poziomie Faktu 22.09.10, 14:43
      Pomoc Gazety na nic się nie zda. Kracio i tak przerżnie i z podkulonym ogonem pomknie (ciekawe, czy na bicyklu) z powrotem do Niepołomic. Amen
    • Gość: peter.k Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: *.303net.pl 22.09.10, 15:14
      A są może świadkowie jego przejazdu poza Krakowem? Podejrzewam, że podwieźli go razem z rowerkiem na Pawią i tam się dał sfotografować. Jakoś nie wierzę w te jego ponad 20 km na rowerze.
    • Gość: tt dzień bez nagonki na Kracika jest stracony IP: 67.159.45.* 22.09.10, 16:25
      przodują w tym czerwone pająki z planktonowatych młodzieżówek sld, które domagają się stanowisk od prezia-nieudacznika oraz zwykłe mendy pisowskie

od kilku dni wala na forach te same teksty z powtarzających się ciągle adresów IP
    • zzzuser Propaganda, nic więcej 22.09.10, 17:34
      Sztab z GW się stara, nie ma co.
    • Gość: gosc Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: *.chello.pl 22.09.10, 18:04
      Zanim zaczniecie gadac bzdury na temat ze nie jechal, mozna bylo do niego dolaczyc... jak podal jeden z furumowiczów tu jest wysztsko www.facebook.com/stanislawkracik?v=wall a to czy propaganda czy nie, mamy dzien dnia bez samochodu i ten dzien to inicjatywa europejska a nie Krakowa i milo jest jak ktos z politykow sie dołaczył, przynajmniej bedzie na biezaco z drogami.
      • Gość: gosciu Re: Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na r IP: *.chello.pl 22.09.10, 18:05
        Dla tych co nie maja facebooka zacytuje jego wypowiedz "Dojazd do pracy na rowerze zajął mi tylko pół godziny więcej niż samochodem. A ile dał energii! Przy okazji dokonałem spisu z natury. Kraków nie tylko potrzebuje więcej ścieżek rowerowych, ale i mądrze zaprojektowanych, a nie prowadzących donikąd. Wieczorem wracam w ten sam sposób. Ktoś chce się przyłączyc?"
    • Gość: eso czy pod dworcem można jeździć po chodniku IP: *.net.autocom.pl 22.09.10, 19:35
      jeśli nie to wyborcza powinna się z tym zdjęciem udać do policji lub strazy miejskiej
    • Gość: PP Śmieszny KRACIK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 20:00
      I tak mu to nie pomoże !
      Przegra z kretesem!
      Vivat MAJCHROWSKI!
    • Gość: Bromba Dzień bez Samochodu. Kracik z Niepołomic na row... IP: 77.236.26.* 22.09.10, 20:57
      Zlikwidował tory kolejowe do Niepołomic, to teraz na rowerze musi popylać, zamiast szynobusem.
    • dbs2004 Musi na rowerze bo zlikwidowal autobusy 22.09.10, 22:41
      a teraz udaje ekologa a pewnego znanego rowerzyste nawet wciagnal do PO, a ten sie wciagnac dal niestety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka