Gość: J.W. Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.bj.uj.edu.pl 26.11.10, 16:06 Majchrowski jest madry! I dlatego mu sie zazdrosci! Odpowiedz Link Zgłoś
ninie Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego 26.11.10, 16:07 Mancewicz, czy Kracik wykupił abonament w Orient Expresie, ża mu tak wchodzisz bez wazeliny? Fakt, że gdyby wygrał to by miał niedaleko. Pozdrowionka Niko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serpico Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.centertel.pl 26.11.10, 16:23 Redakcjo Gazety Wyborczej w Krakowie więcej w swoich opiniach o kandydatach na prezydenta Krakowa obiektywizmu a nie wyborczej propagandy PO. Ciekawe czy pokażecie ten spot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huciarz Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.35.pxs.pl 26.11.10, 16:33 Miarka sie przebrała....chyba zacznę oficjalny bojkot Wyborczej w Krakowie. Mam nadzieję że ogólnopolska sie tak politycznie nie "zeszmaci" Ciekawe czy mogę kupic w Krakowie Wyborczą bez wkładki lokalnej. Niech idzie na zwroty jako głosy niezadowolonych z ręcznego sterowania redaktorków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Ale to jest wina mediów IP: 89.78.55.* 26.11.10, 16:41 To = 1) ludzie wstydzą się przyznać, że głosują na Majchrowskiego, to media im wmawiają, że to obciach To = 2) nietrafne przewidywanie wyników I jeszcze parę. Nie głosuję w Krakowie, ale gdyby tak było, głosowałabym na pana M. choćby po to, aby zrobić na przekór temu, co pisze TA gazeta. Takiej nagonki politycznej dawno nie widziałam, GW sięga pod tym względem poziomu Naszego Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esther Cóż to, Kracik obiecał Stasiowi pensję rzecznika? IP: 95.154.230.* 26.11.10, 16:41 Czy może Gowin wydał polecenie wicie-rozumicie-takiego-artykuła-na-piątek-trza-wydrukować, więc Stasio wstał z klęczek i złapał za pióro? Odpowiedz Link Zgłoś
mark-one Trzeba głosować na ludzi nie na ugrupowania 26.11.10, 17:04 Jak można wyczytać dwa posty wcześniej "Kracik? 5x większy budżet obiecuje, ciekawe ile razy z wziązku z tym wzrosną podatki gminne?" - widze ,że podlegli urzędnicy obecnego prezydenta właśnie takie mają wyobrażenie o finansach. Pewnie ten gość pracuje w architekturze. Przecież wzorem Niepołomic trzeba ściągnąć inwestorów, oni dadzą ludziom zatrudnienie a sami zapłacą podatki do obecnie dziurawej kasy miejskiej. Moi liczni znajomi biznesmeni czekają kilka lat na otrzymanie decyzji WZ aby wybudować lub rozbudować swoje zakłady. Rekord który jest faktem to czekanie 5 lat na budowe hektarowej hali w terenie przemysłowym. Ile tam ludzi mogło pracować i ile podatku do kasy mmiejskiej? Czy tak mają wyglądać inwestycje w mieście? GW dobrze w tym artykule opisała budzącego się ze snu obecnego prezydenta. I niby teraz jeżdzi i zaczyna słuchać i obiecywać wszystko mieszkańcom.W debacie telewizyjnej potrafi nawet kłamać . np. że lokalizacja spalarni śmieci jest uzgodniona z lokalną społecznością. Przecież to kłamstwo przed kamerami. Z wiarygodnych żródeł wiem ,że mieszkający tam ludzie nigdy nie pogodzą się z próbą budowania tam takiego szkodliwego dla całego Krakowa niebezpiecznego zakładu. oto fakty ekospalarnia.krakow.pl/forum/index.php?board=2.0 Przeciez jak byśmy przedłużyli rządzenie obecnemu prezydentowi - to za chwile on znowu zaśnie i wszelkie sprawy zostaną zostawione same sobie. Mamy wreszcie godnego kandydata jakim jest Kracik . W wyborach parlamentarnych głosowałem na PIS ale niezależnie jaka partia go popiera to mamy wielką szanse aby Kracik zrobił nowoczesny Kraków . Aby nie było tak jak do tej pory paraliżu komunikacyjnego przy najmniejszym nawet remoncie drogi . W tym przypadku trzeba głosować na ludzi nie na partie . Więc dla dobra wszystkich Krakowian głosujmy na KRACIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojewodo ustąp Re: Trzeba głosować na ludzi nie na ugrupowania IP: 89.77.218.* 26.11.10, 19:03 Burmistrz Staszek, harcmistrz Wojtek Pewnego pięknego wiosennego dnia 1999 r. Janusz Włodarski, właściciel cukierni Jedyna w podkrakowskich Niepołomicach, stał się wywrotowcem. Przyszła go przepytywać policja. Potem dostał wezwanie do krakowskiej prokuratury. Janusz Włodarski nie zaczął produkować granatów zamiast szarlotek, ale odważył się wyłożyć w swej kawiarni sygnalny numer "Samorządowych Wiadomości Niepołomickich". Mówimy Stanisław Kracik - myślimy samorządność. Burmistrz 20-tys. gminy przylegającej do Nowej Huty - zarazem poseł Unii Wolności, a od kwietnia szef małopolskiej UW - jest być może najbardziej znanym w Polsce samorządowcem. O "niepołomickim cudzie" można przeczytać w co drugiej gazecie jako o przykładzie fantastycznej metamorfozy PRL-owskiej szarzyzny w dynamicznie rozwijającą się, wzorcową gospodarczo gminę III RP. Zainwestowała tu Coca-Cola, rozwijają się dziesiątki mniejszych firm. Kiedy zawita zagraniczna delegacja do Małopolskiego Instytutu Samorządu Terytorialnego i Administracji i zechce zapoznać się z polską samorządnością gminną, nie ma wątpliwości, dokąd zawieźć gości: do Niepołomic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin trochę danych o Krakowie IP: *.multi-play.net.pl 26.11.10, 17:14 Trochę danych Krakowa: - najniższa średnia płaca z największych miast poza Łodzią (Wrocław, Aglomeracja Śląska, Trójmiasto, Poznań) - najniższy wskaźnik ile za średnią płacę można kupić metrów mieszkania - znacznie więcej utworzonych miejsc pracy we Wrocławiu, Poznaniu, czy Trójmieście, a wszystkie te miasta mają znacznie mniejsze potencjały ludzkie, naukowe!! - najwyższy poziom zadłużenia (w stosunku do majątku) - afery i gigantyczna korupcja (głównie za kadencji Jana T., głównego urzędnika Jacka Majchrowskiego), afera pewnego pokoju w motelu Krak - gigantyczne opóźnienia, budżet przekroczony o połowę i masę kłamstw przy budowie stadionu Wisły - przepadek zapłaconych pieniędzy za działkę pod przebudowę ronda Ofiar Katynia (działki nie przejęto a po kilku latach pieniądze przepadły) Już widać, że niektórzy się boją, że jeśli Jacek Majchrowski nie zostanie wybrany, to już niedługo będzie się o nim pisało Jacek M., a z nim popłynie wiele urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Re: trochę danych o Krakowie IP: 89.77.76.* 26.11.10, 20:28 Zgadzam się z Panem. Prawda o JM wychodzi na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Małe REZIME! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:34 Jeszcze Tydzień forum.gazeta.pl/forum/w,410,119138668,,Boron_1_18_proc_poparl_Kracika_Taksowkarze_tez.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer m jak mancewicz IP: 89.77.218.* 26.11.10, 17:23 m jak mancewicz. a g jak głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 193.164.254.* 26.11.10, 17:39 polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/krakow-kandydat-na-prezydenta-zlamal-prawo,1563599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 89.76.90.* 26.11.10, 18:05 nie no to juz przesada , przebrala sie miarka, przestaje czytac wybiórcza za takie pseudoartykuliki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESZCZ Prędzej Gazeta Polska i Gazeta Wyborcza wydrukują IP: 46.112.41.* 26.11.10, 18:08 jakieś wspólne oświadczenie niż Majchrowski przestanie być prezydentem Krakowa. To źle dlatego miasta. 5 lat temu posłowie PO nie wahali się poprzeć Ryszarda Terleckiego w drugiej turze wyborów na prezydenta Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gw_oprzytomnij Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 89.76.137.* 26.11.10, 18:29 Wyborczo przez Mancewicza tracisz u mnie opinię gazety obiektywnej. Niech ktoś z redakcji uciszy Mancewicza, aby Gazeta zachowała jeszcze pozory rzetelności i bezstronności. Jestem zniesmaczony Panie Mancewicz - to nie język człowieka wyważonego, robi Pan z GW folwark swoich prywatnych-emocjonalnych opinii, używając argumentów ad personam, a nie ad rem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla pa mancewicza prawda o kraciku IP: 89.77.218.* 26.11.10, 19:02 archiwum.polityka.pl/art/burmistrz-staszek-harcmistrz-wojtek,391810.html Burmistrz Staszek, harcmistrz Wojtek Pewnego pięknego wiosennego dnia 1999 r. Janusz Włodarski, właściciel cukierni Jedyna w podkrakowskich Niepołomicach, stał się wywrotowcem. Przyszła go przepytywać policja. Potem dostał wezwanie do krakowskiej prokuratury. Janusz Włodarski nie zaczął produkować granatów zamiast szarlotek, ale odważył się wyłożyć w swej kawiarni sygnalny numer "Samorządowych Wiadomości Niepołomickich". Mówimy Stanisław Kracik - myślimy samorządność. Burmistrz 20-tys. gminy przylegającej do Nowej Huty - zarazem poseł Unii Wolności, a od kwietnia szef małopolskiej UW - jest być może najbardziej znanym w Polsce samorządowcem. O "niepołomickim cudzie" można przeczytać w co drugiej gazecie jako o przykładzie fantastycznej metamorfozy PRL-owskiej szarzyzny w dynamicznie rozwijającą się, wzorcową gospodarczo gminę III RP. Zainwestowała tu Coca-Cola, rozwijają się dziesiątki mniejszych firm. Kiedy zawita zagraniczna delegacja do Małopolskiego Instytutu Samorządu Terytorialnego i Administracji i zechce zapoznać się z polską samorządnością gminną, nie ma wątpliwości, dokąd zawieźć gości: do Niepołomic..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Kracik Re: prawda o kraciku IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 19:47 i co dalej? Był czy nie Kracik burmistrzem jeszcze wiele lat? Dostał w niedzielę w sąsiadującej z Niepołomicami Wolicy 80% głosów, a twój prezio 12? Widać jak jest nielubiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Re: prawda o kraciku IP: 89.77.76.* 26.11.10, 22:59 Brawo Kracik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszka Pójdziecie do wyborów? IP: *.multi-play.net.pl 26.11.10, 19:53 Idzicie!! Trzeba pokazać Gazecie Wyborczej jak są "skuteczni". Nadszedł czas uświadomić jaką reakcję wzbudza fakt , że próbuje się innymi manipulować i lekceważy myśląc że jest głupi i nie myśli ! To co robicie od jakiegoś czasu przerasta ludzki umysł.KAZDEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 89.77.76.* 26.11.10, 20:19 Nie rozumiem, dlaczego ludzie krytykując GW, jednak ciągle ją czytają. Uwielbiam teksty Autora artykułu. Bardzo trafne spostrzeżenia. Im bardziej trafne, tym więcej przeciwników i wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 20:25 >Im bardziej trafne, tym więcej przeciwników i wrogów. A kto jest wrogiem? Ludzie patrzący na Kraków przez różowe okulary lub mogący mieć interes w tym, aby utrzymać dotychczasowe układy, które po wyborach ległyby w gruzach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Re: Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 89.77.76.* 26.11.10, 20:42 Różowe okulary i nienawiść to się nie trzyma. Układy-ci mają trochę inny poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.zax.pl 26.11.10, 20:25 Przewietrzyć Urząd Miasta.POtrzebna świeża krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.multi-play.net.pl 26.11.10, 20:51 Wysłuchałam wczorajszej debaty między kandydatami. Chciałam wyrobic sobie zdanie i opinie na temat obu Panów. Zachowanie Kracika poza wszelkimi normami kultury. Merytorycznie został całkowicie "załatwiony" przez Majchrowskiego. Ponadto Kracik kłamie mówiąc że nikogo nie zwolnił z Urzedu Wpjewodzkiego !! Zrobił "czystki" jak tylko przyszedł i obsadził na stanowiska swoich którzy teraz pomagaja mu w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzeum kraków Dotacje UE: Pozn 645 zł/1 mieszk, KRK: 251/1 miesz IP: 193.164.255.* 26.11.10, 20:46 Kraków: niskie dotacje UE, duży wzrost długu Najnowszy raport samorządowy z dnia 18 listopada 2010 (Rzeczpospolita) opisuje sytuację finansową największych polskich miast. Oto dane dot. uzyskanych dotacji UE i wzrostu długu - kredytów w przeliczeniu na jednego mieszkańca miasta. Dzięki temu wskaźnik jest wymierny i można porównywać efektywność miast. DOTACJE POZYSKANE Z UE W LATACH 2007-2009 NA JEDNEGO MIESZKAŃCA: 1. Gdynia: 978 zł/mieszkańca 2. Łódź 650 zł/ 1 mieszkańca 3. Poznań 645 zł/1 mieszkańca 4. Rzeszów 579 zł/ 1 mieszkańca 5. Wrocław 567 zł/ mieszkańca 6. Warszawa 398 zł / 1 mieszkańca 7. Gdańsk : 351 zł / 1 mieszkańca 8. Kraków : 251 zł/ 1 mieszkańca 9. Kielce: 217 zł/ 1 mieszkańca 10. Lublin: 201 zł / 1 mieszkańca Czyli bliżej nam do Lublina niż do Poznania… WZROST ZADŁUŻENIA (KREDYTÓW) W LATACH 2007-2009: (Na jednego mieszkańca) 1. Lublin 1021 zł/1 mieszkańca 2. Kraków 964 zł/1 mieszkańca 3. Warszawa 860 zł/1 mieszkańca 4. Łódź 552 zł/1 mieszkańca 5. Poznań 256 zł/1 mieszkańca 6. Szczecin 76 zł/1 mieszkańca Podsumowanie: Mamy jeden z najniższych wskaźników wykorzystania środków Unii Europejskiej a długi rosną najbardziej w kraju. Spada efektywność, wszystko jest budowane na kredyt, niskie dotacje. W finansach nazywamy to złą strukturą finansowania i słabą efektywnością… Źródło: Raport samorządowy z dnia 18 listopada 2010 r., Rzeczpospolita, www.rp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabierzów Re: Dotacje UE: Pozn 645 zł/1 mieszk, KRK: 251/1 IP: *.tktelekom.pl 26.11.10, 21:04 taka wiejska gmina Zabierzów 3210/1 mieszk... www.sprawdzonyprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dotacje UE: IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.12.* 27.11.10, 03:44 Gość portalu: muzeum kraków napisał(a): > Kraków: niskie dotacje UE Ranking gmin 2010* Łączna wartość dofinansowania z UE w tys. zł. 1. Kraków 2 797 363,99 2. Wrocław 2 517 271,57 3. Poznań 1 936 972,09 4. Łódź 1 506 708,86 5. Lublin 1 379 207,07 6. Gdańsk 1 373 003,84 7. Białystok 1 271 499,46 8. Rzeszów 1 140 137,11 9. Kielce 1 108 478,30 10. Olsztyn 879 498,31 * Gazetaprawna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzonyprezyden www.sprawdzonyprezydent.pl IP: *.tktelekom.pl 26.11.10, 21:07 www.sprawdzonyprezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: www.sprawdzonyprezydent.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/w,410,119138668,,Boron_1_18_proc_poparl_Kracika_Taksowkarze_tez.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exra Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 77.236.26.* 26.11.10, 21:36 Majchrowski - elegancja, elokwencja i niekompetencja Kracik - gospodarność, przebojowość i wizja Taki jest realny wybór, który niestety chyba wszystkim zniknął z oczu w ogniu walki wyborczej, niestety bezsensownie stronniczo podsycanej przez GW. Dla mnie poparcie PO i GW dla Kracika ma znaczenie marginalne - będę na niego głosował jako na człowieka, który przekonuje mnie swoimi osiągnięciami, nie jako na polityka związanego z PO. Fakt, że po takim artykule ma się ochotę i pójść zagłosować Wyborczej na złość - ale moim zdaniem byłoby to postępowanie na zasadzie "na złość mamie odmrożę sobie uszy". No więc ja mimo niesmaku, jaki zostaje po lekturze takiego artykułu nie mam zamiaru odmrażać sobie uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Red. stanisław mancewicz=rzecznik p. s. kracika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 21:42 To co wyprawia Wyborcza w ostatnich tygodniach zakrawa na kpinę! Tak tendencyjnych artykułów na temat obecnego prezydenta nie publikuje żadna krakowska gazeta! Nawet prawicowy Dziennik Polski potrafi pisać w miarę uczciwie a Wyborcza - szkoda słów! To jest żenujące jak gazeta stała się gazeta wyborcza Stanisława Kracika! Wstyd panie i panowie dziennikarze! Majchrowski nie jest nieomylny, popełnia błędy ale pisać należy obiektywie o oby kandydatach a nie tylko krytykować Majchrowskiego pod niebiosa Kracika! Od ponad roku nakład wyborczej spada z miesiąc na miesiąc...cóż od dziś ja też przestaję wspierać kampanie p. Kracika i nie kupuję wyborczej co najmniej przez 10 dni a później czas pokaże...ot taki mój indywidualny protest przeciwko pseudo dziennikarstwu osób tworzących dodatek gazety w Krakowie! Powodzenia droga redakcjo wyborczej w Krakowie! Róbcie tak dalej bądźcie nadal tak "obiektywni"(!) jak obecnie a wkrótce będziecie szukać sobie pracy bo nikt nie kupi gazety, która swoimi tendencyjnymi artykułami nie powinna ukazywać się w Polsce w Krakowie tylko na Białorusi. Towarzysz Łukaszenka powinien być dumny z was dziennikarzy Wyborczej w Krakowie, że znaleźli się w Krakowie fachowcy od czarnego pijaru, no cóż może już wkrótce czeka was świetlana przyszłość w Mińsku!:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art majcher contra kler????? -wała!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:17 pokażcie mi majchrowe cwaniaczki co odzyskał od Koscioła majcher??? ano NIC!!!! PIEPRZYĆ TO MOŻNA [NAJLEPIEJ U WACKA S, W MOTELU KRAK!!!!] Pyskować można tylko czy z tego coś wynika? stwierdzenie pana majchra: u mnie startują tylko zamożni kandydaci!!! pan majcher jest przykładem jak można zrobić miliardy w białych rękawiczkach, ale ilu jest takich, co chcieli inwestować w krakowie i wała!!!! nie dostali zgód, wprost przeciwnie: rzucano im kłody pod nogi!! jak nie swój-to won!!!! pan majcher-odziedziczył po rodzicach miliardy? nie- zarobił!!!! i może pora powiedzieć mu DOŚĆ!!! nie wiem jaki jest Pan Kracik, ale jak mu nie damy szansy- to sie tego nie dowiemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic REZIME! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:36 forum.gazeta.pl/forum/w,410,119138668,,Boron_1_18_proc_poparl_Kracika_Taksowkarze_tez.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: REZIME! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:46 Podajesz odnośniki ... a sensu tekstu, który napisałem nie rozumiesz! Wróć do szkoły kibolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: majcher contra kler????? -wała!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:51 Piszesz, że... "nie wiesz jaki jest p. Kracik"... i obyś nie musiał się dowiedzieć bo srogo się rozczarujesz:)! Niepołomice to oprócz kilku rzeczy, za które należy go rzeczywiście pochwalić i pogratulować to poz tym jedna wielka, rozdmuchana do niebywałych granic, propaganda sukcesu, rodem z lat 50-tych PRL:)!!!! Kracik to żaden cudotwórca jak dziennikarze chcą go wsadzić na fotel prezydenta to ich sprawa...ja przez "ich zapalczywość" całkowicie bojkotuje jego kandydaturę!Zrobi tak mnóstwo ludzi w Krakowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
setlers5 kościelne inwestycje Kracika 27.11.10, 05:06 Ja już czekam na kiedy Kracik ściągnie do Krakowa WIELKIE INWESTYCJE KOŚCIELNE. Czy to będzie gigantyczny pomnij Jana Pawła II na rynku, czy może parę krzyży upamiętniających "męczeńską śmierć". Do tej pory głosowałem na PO, bo alternatywą była tylko PiSekta. Teraz mam okazję wypiąć się na całe PO, które trzy lata rządzi, a gó... robi. Propaganda sukcesu, zielona wyspa - więc to samo będzie z Kracikiem, bo niedaleko pada jabłko od jabłoni. Majchrowski jest przeciętny, ale przynajmniej rozsądny, I na pewno nie odda Krakowa na pastwę chciwych łap czarnych. krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,8408852,Majchrowski_nie_odpusci_Komisji_Majatkowej.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 21:56 Ten artykuł jest beznadziejny, właściwie o niczym poza jadem dziennikarza znanego z ciętego języka i ciągłej krytyki każdego kto nie jest z PO. Właśnie ja, moja rodzina i znajomi będziemy glosować na J.Majchrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Poyiom dziennikarstwa w GW IP: 77.79.255.* 26.11.10, 22:21 GW schodzi niestety na psy, żenujące stronnicze teksty dziennikarzy, pisane pod dyktando partii rządzącej (PO).Już większej kampanii Kracikowi nie musicie robić, wszyscy czytelnicy, którzy was jeszcze czytają, a jest ich coraz mniej powinni was zbojkotować za takie dziennikarstwo na zlecenie. ŻENADA PANOWIE I PANIE DZIENNIKARZE ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 77.236.26.* 26.11.10, 22:57 Rycho i Zbycho też K. popierają? Stać ich na więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:24 Majchrowski lekceważy konkurentów? Jeśli tak, to w tym samym stopniu, w którym GW (i red. Mancewicz osobiście) lekceważy czytelników: uznają oni, że nikt w mieście nie może być "nie ich", że tak będzie na wieki wieków, że w najbliższym stuleciu pobłażliwie, jak brykającym cielątkom, NAM WSZYSTKIM łagodnie "GW" wytłumaczy, kogo lubić, kogo nie lubić i na kogo głosować... ;-) Teraz, Drudzy Miluśińscy, głosujemy grzecznie na Kracika-aparacika z Dudą za plecami... Tak ma być i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havi Re: Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: 89.78.55.* 27.11.10, 00:57 niezależnie od tego artykulu i tak zaglosuje na Kracika za dużo już pretensji od inwestorow, że nic w tym mieście nieda sie zrobić, w tym takze targi w krakowie nie mogą zbudować nowej hali targowej wstyd!!!!!!! w takich kielcach maja olbrzymie hale zbudowane za unijne srodki.... wiecej inwestorow=wiecej pracy=wiecej podatkow!!! wstyd majcher!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Niezapalone cygaro Jacka Majchrowskiego IP: *.net.autocom.pl 27.11.10, 05:40 Ten artykuł jest kampanią reklamową dla Kracika. Jest stronniczy. A autor tego artykułu ma nas wyborców za idiotów, którymi można i należy manipulować, żeby wygrał ten, którego on chce. Poza tym autor artykułu zmieniając kontekst wręczenia gruszki, zakłamuje fakty, pisze nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żgr-edo dlaczego Kracik nie chce być dalej wojewodą ? IP: 89.78.121.* 27.11.10, 07:00 przecież na tym stanowisku też mógł się wykazać, a tylko się skompromitował. Dlaczego miałbym więc głosować na nieudacznika ? Odpowiedz Link Zgłoś