peteen Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 08.12.05, 23:05 a wiesz, że to zabronione nietykietą, takie puste posty i "up"-owanie? czyżbyś nie miał (-a) nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 17.12.05, 12:24 Nic obrażliwego nie zostało napisane dlaczego wpis został usunięty? Dopiero momę napisać coś o Tobie i zobaczymy jak się będziesz czuł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 17.12.05, 12:25 czy w radiu wiedzą o twojej obsesji? Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 22.12.05, 17:44 dlaczego pan nie przyczepiłes się wcześniej jak wątek podbijał Long i inne osoby Spokojnych świąt życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Ze Świętami nie zdążyłam ale wiele radości na Nowy 28.12.05, 12:33 Rok życzę wszytkim co tak cierpliwie ten wątek podbijają. A widzę że azzw został (a) Longiem, za co serdecznie dziękuję. A do tych co mają pretensję. O co w sumie je macie? I dlaczego? Jak tylko jeden psiak znajdzie dom, to już warto! I to teraz, snieg, mróz. Podłe żarcie zamarza w blaszankach. Psy prawie sztywne stoją i o ogrzaniu się nie moga nawet sobie przypomnieć. Nie pójdą na świąteczny spacer, nie poskaczą w śniegu. Nie dojedzą "pyszności" po świętach. Stoją w boksach, gdzie beton jest stołem, posłaniem i jedynym przyjacielem, który dotknie sierści i przytuli. Co wam szkodzi ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: Ze Świętami nie zdążyłam ale wiele radości na 02.01.06, 09:26 CZy ta cisza coś znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 04.01.06, 12:27 chyba zostałam sama???? Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.01.06, 10:49 Nie zostałaś sama,tylko pan peteen nie jest zadowolony!nie wiem dlaczego??? jak pisał o zbiórce na domy dziecka nikt mu nie wchodził w paradę!! To nie jest prywatne forum peteena!!!! Niech dalej zbiera na dzieci ,bo cały rok trzeba o nie dbać,a nie tylko od święta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.01.06, 10:56 głupiaś, jak but... wątek niech sobie liczy i 2 tysiące postów, ale postów z treścią, a nie "upsów", bo te są zabronione w nietykiecie i będą tępione (btw. nie jestem adminem tego forum) piszże sobie do woli, ale z sensem, wszak jesteś człowiekiem mediów... Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.01.06, 14:02 Trudno jest pisać z sensem, co widać wyżej. Dlaczego zawsze komuś coś przeszkadza. Tobie puste posty. Innym żywe zwierzaki. Jeszcze innym ludzie. Znaki drogowe. Ludzkie samochody. Dzieci w parku. Mam nadzieję, iż nie chodzisz po ulicach i nie lejesz ludzi po pysku bo mają kurtki w kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 06.01.06, 17:42 ależ inteligentna riposta, powaliła mnie wprost na kolana, głębia, te sprawy... powtarzam: piszcie sobie do woli o zwierzaczkach, robaczkach i czym tam chcecie, ale piszcie, nie "uipujcie", bo te posty będą wylatywać, jako niezgodne z regulaminem... aha, mam nadzieję, że nie masz kurtki w kratke, bo jak cie spotkam, to... Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 07.01.06, 22:47 Lubię wszystkie zwierzaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:08 A może by tak wzorem zbierania prezentów dla dzieci z domu dziecka, zrobic zbiórke jedzonka dla zwierzaczków w schronisku? Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 07.01.06, 23:13 Bardzo dobry pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 07.01.06, 23:25 Tylko czy znajdzie sie ktoś chetny do zorganizowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 09.01.06, 14:55 Peeten nie mam kurtki w kratkę. Mam beżową, jak by ci się zmieniło. Co do inteligencji mojej wypowiedzi, to może nie była zwalająca z nóg, ale ... nie było tak źle. Zebrać karmę dla zwierzaków można, ale jak się faktycznie do tego zbierzecie, to trzeba karmę przekazać wolontariuszkom - mogę wskazać. One dokarmieją psy codziennie. Stere, chore, które przegrywają w konkurencji i całymi tygodniami nie miały szans na najedzenie się. Ogólnie w schronisku nie zostawiać, bo jak by tu powiedzieć... zaniknie. To nawet w pracy w szkole, nawet po kilka puszek, trochę suchego. To zawsze kilku psom da szanse na przeżycie, zwłaszcza w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 09.01.06, 15:05 "ależ inteligentna riposta, powaliła mnie wprost na kolana, głębia, te sprawy..." - a nie daruje sobie, powyższe zdnanie, trudo nawet uznać za zdanie a o wybitnej inteligencji świadczy zwłąszcza koniec czyli "te sprawy"... Cudo! "powtarzam: piszcie sobie do woli o zwierzaczkach, robaczkach i czym tam chcecie, ale piszcie, nie "uipujcie", bo te posty będą wylatywać, jako niezgodne z regulaminem..." - ten fragment sugeruje, iż wszyscy forumowicze przynajmniej powinni mieć zgodę na pisanie na forum, czy tylko krakowskim, czy tez inym? Czy o zgodę peetena występuje się gdzieś oficjalnie, czy też wystarczy, iż nie będą puste i "zezwolą" im zostać w wątku. "aha, mam nadzieję, że nie masz kurtki w kratke, bo jak cie spotkam, to..." - biorąc pod uwagę wcześniejszą sugestię o traktowaniu takowych, niniejsze zdanie można wprost uzać za groźbę. I to jest karalne! Naruszenie nietykalności cielesnej, badź nawet groźby są wdzięcznie opisane w KK. Polecam lekturę wcześniej, gdyż nieznajomość prawa nie łagodzi wyroku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... 09.01.06, 17:23 nie interesują mnie wasze poglądy, intersuje mnie, żeby na forum się pisało, a nie podbijało pustych postów: każdy pusty post będzie kasowany, dotarło? ps. gajko, jesteś chora na głowę, wszystkie 3 akapity twoich wypocin o tym świadczą... eot Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... 10.01.06, 12:30 Ależ ty jesteś śmieszny! "Mam 5 lat i bawić się chcę..." w nietykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... 12.01.06, 08:50 Zwierzaczki czakają na tak dobrych ludzi jak peeten? Neeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 12.01.06, 12:57 nie pij tyle w pracy, bełkoczesz Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... 16.01.06, 13:53 & 5 pkt. 2 - zasad piitenka; piszemy w postach, byle co byle jak (jak piitenek) ale piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:37 to w muzeum teraz takich jełopów jak ty zatrudniają? świat się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: powtarzam po raz kolejny, ale juz ostatni... 18.01.06, 13:46 Oj jasiu, jasiu niegrzeczny jesteś. Jak będziesz Janem to może zmądrzejesz (?).Hmmmmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 19.01.06, 14:16 W przyszłym tygodniu mrozy poniżej 20 stopni, smiertelność wśród psów będzie okropna. Pozamarza ok, 30% populacji schroniskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 20.01.06, 11:00 Zamarzają, i z nikąd ratunku. Zasypiają i nigdy się już nie budzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 24.01.06, 09:11 mar.gajko napisała: > Zamarzają, i z nikąd ratunku. Zasypiają i nigdy się już nie budzą... Ile już ich zamarzło? Nie wiadomo, nikt ich nie liczy, nikt nie podaje w statystykach takiej przyczyny śmierci. Rano "sanitariusze" sprzątają zamarznięte ciałka i ida do utylizacji. Popatrzcie na zgony w mroźne dni w schroniskach. Bezsensowna śmierć, której to my jesteśmy winni. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.02.06, 09:02 Pierwsza fala przeszła. Zamarznięte psy trafiły do swojego nieba. Odpowiedz Link Zgłoś