mar.gajko 15.05.04, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=12596204 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 16.05.04, 11:56 Jeżeli ktoś wszedł i obejrzał, niech podniesie. To przecież u nas w Krakowie jest tak jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 21.01.05, 06:39 brrr.......!!!Zimno.;c{{{ Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.02.05, 01:06 Pozdrawiam dwunożnych i czworonożnych,tych którzy mają serce po "dobrej"stronie!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
ligia12 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.02.05, 01:09 Na szczęście mam po dobrej stronie serduszko!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nina53 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 12.04.05, 19:47 zastanawia mnie fakt,ze nie ma strony w ktorej nie wpisal sie lengo.....ciekawa jestem czy to On jest wlascicielem calego internetu.Daj sobie spokoj bo zachowujesz sie okropnie wszedzie cie pelno i wszedzie sie wtracasz nie mozna popisac bo wciaz przeszkadzasz.To tyle z mojej strony.Wszedobylski. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 28.07.05, 22:22 jak was czytam to sie klade ze smiechu co za banda oszolomow zamiast fuczec wez sie jeden z drugim do roboty zrob adopcje zwierzakowi a nie jecz jestescie smieszni wielcy spolecznicy hahahahahhahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:12 tak myslalem banda nierobow i pieniaczy)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 31.07.05, 19:54 to co tu robisz nierobie? ups..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:31 smieje sie z takich madral jak wy co go..o robja i maja zal do calego swiata))) Odpowiedz Link Zgłoś
azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 07:25 chyba coś nie jest tak z Tobą Miłego dnia nierobie!!! ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:23 a wiesz jak wyglada pies a jak suczka?dalej g...o robicie i wzdychacie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 13:30 nie jesteś godny nawet tego ,żeby któryś z piesków odlał się na Twoją facjatę!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:12 facjate?milo ale pieniacz jestes i go..o robisz)))))) nastepny z klubu pani D.CZ. ktora po plecach zwierzat chce zdobyc stolek))))) oszolomstwo i tyle powiedz chodz jeden przyklad co zrobiles dobrego procz gadania)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:25 lowca starych bab a moze powiesz madralo mi to w oczy?czekam zniecierpliwoscia i piesek moj nasika ci w pusty lebek)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 22:14 Kolejny troll,na F.K.!!!.Żałosny matole/tolico/. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 [...] 02.08.05, 23:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 [...] 02.08.05, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 05:57 Ty ficie sakramencki ,trollu umysłowy,nie rób sobie jaj z cierpiących zwierząt,jak się chcesz wyładować do wsadż sobie nos do D....!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 18:31 co prawda boli skamlesz o skasowanie posta Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 16.05.04, 14:28 Bo może coś udałoby mi się (postarałabym się mocno!!!) zdobyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 16.05.04, 16:04 Miasto płaci za materialne dobra. Zarządzanie do dupy. Karma kiepska - ryż śladowe ilości mięsa. Niestety - wszystkie dary - sucha i puszki - gdzies zanikają. Chcę! CHCĘ! Zeby raz w tygodniu, bądź dwa ktoś przyszedł i zabrał psa na spacer. A w przyszłości (rok, dwa) odebrać Schronisko "zarządcom" i wprowadzić tam "domowe" warunki. To nie mrzonki. Mamy już opracowany dokładny plan. Tylko wydarcie tego KTOZOwi jest niemal nierealne. Ale, na dziś na teraz: szukajcie im domów, i zaglądajcie tam, chociaż to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 05:59 Wysłać tam kontrolę,lecz nie ludzi z Krakowa-ręka rękę myje!!:((. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 08:02 Kontrola byłą, stwierdzono same uchybienia. Śmiertelnośc wśród kotów 80%, 127 przypadków zagryzień psów. Smród, brud, syf gówna w miskach (dosłownie) i co .... i nic. Następna ma być teraz w czerwcu. Zobaczymy. Majchrowski (Prezydent Miasta) i Osuchowa (Prezes KTOZU a jednocześnie Prezes Sądu w Krakowie) to koledzy ze studiów, sa na Ty i wogóle się kochają. Dużo już na ten temat pisałam, i już nie mam siły. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 15:04 A może podrzucimo to"jajo" telewizji,najlepiej zachodniej,niech zobaczą jaki ucywilizowany naród przyjęli do wspólnej rodziny !!!:))).Gazeta udaje ,że nie widzi tematu-gazeta też całuje d....o Majchrowskiemu!!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Radni do azylu ,psy na ich miejsce!!! 19.05.04, 05:12 Prawdopodobnie taki układ byłby dla nas korzystniejszy.Pies w domu nie zrobi kupy,oni-radni ja robią permanentnie!!.Osrane tyłki wypinają na nas!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 19.05.04, 13:17 Mar.Gajko, Cudowna osobo! Podałam link na pewnym prywatnym forum, na którym jest duuuuuuuży i serdeczny odzew. Jeżeli chcesz, to poproszę Adminkę, by Cię tam wpuściła---> tam są podobni Tobie Ludzie. Chcesz? Słonecznie pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 19.05.04, 18:44 terrible. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 19:13 zajrzyj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10740 A coś Cię napewno uciezy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 20:13 Zajrzałam, "zgłosisłam chęc i chyba musze czekać na akceptację? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 20:15 "Ciotka" da akcept jak tylko się pojawi! :))))) Mam nadzieję, ze ucieszy Cię to, co zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:może prez.Majchrowski odwiedzi karakowski azyl! 20.05.04, 05:29 Szanowny Panie Prezydencie ,zapraszamy Pana Na wspólne odwiedziny krakowskiego azylu dla zwierząt!!!.Myślę ,że potraktuje Pan sprawę poważnie biorąc pod uwagę fakt,że wzywają Pana zaniepokojeni Obywatele M.Krakowa.Zaniepokojeni jesteśmy tym,że za naszymi plecami planuje Pan inwestycje,które spłacać będą nasze wnuki,niedajbóg prawnuki !. Ma Pan kukułcze jajo podrzucone przez Pańskich podwładnych,w dziale który Pan wstydliwie przed nami ukrywa!.Proszę o wybaczenie wszystkich ubogich,kalekich,bezdomnych zwierzęta to też istoty żywe im też trzeba pomóc!!. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re:może prez.Majchrowski odwiedzi karakowski azyl 20.05.04, 08:17 J z nim rozmawiałam w styczniu zdaje się, po kontroli w shronisku i wiesz co mi powiedział "Że był i nawet mu się podobało". Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:To będzie nocna zmora Majchrowskiego!!!:))) 21.05.04, 04:53 Panie Prezydencie ,te zdychające i konające boże istoty będą pańską nocną zmorą!!.Dopóki Pan i /mam nadzieję ŻE SZYBKO!!!/Pańscy następcy nie zmienicie podejścia do bezdomnych porzuconych zwierzaków,będą Was nachodzić nawet w najgłębszych snach i przypominać o swoim istnieniu.Acha ,niech Pan nie zapomni pokazać azylu -który się tak Panu podoba -w reklamówce promującej Kraków!!!:(((. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re:To będzie nocna zmora Majchrowskiego!!!:))) 21.05.04, 15:53 Sądzę, że jemu to nie przeszkadza i nie będzie mu się śniło po nocach. Tak samo jak większości ludzi - krakowian - nie widzą i nie ma problemu. Tak to jest. mamy taki zwierzęcy Płaszów - i tak jak wtedy - wszyscy niby wiedzą i nikt nie reaguje, bo kazdy dba o swój własny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Nie damy tym sukinsynom spokoju!!!! 21.05.04, 21:43 Po co stadin,po co nowe tramwaje,po co nowe centra handlowe,po co nowe ścieżki rowerowe-kiedy naszym najwierniejszym przyjaciołom nie jesteśmy w stanie zapewnić minimum egzystencji!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:Nie damy tym sukinsynom spokoju!!!! 03.06.04, 12:34 taaaaaaaaaaaaaaaaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Psy szczają na mury magistratu!!!:))) 21.05.04, 22:51 To cudowny sen,o którym marzę!!!!:))).A bezdomne koty olewają kółka samochodów naszych czcigodnych rajców!!!:))). Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: Psy szczają na mury magistratu!!!:))) 22.05.04, 11:19 A ja myślę, coby ich wszystkich stłoczyć na 100 m kw. Kilkaset osób. Tych co decydują. Wpuścić im tam parę zarazek - takich lepszych: cholera, dżuma, trąd. Nie dawać za dużo jeść. Niech się biją i zabijają o miskę. Niech srają na siebie. Nie sprzątać. To właśnie przygotowali w tym "schronisku" zwierzętom. I tak samo bym im zrobiła. Takie Schronisko dla władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 napiszę dziś do UWAGI... 22.05.04, 12:36 co Wy na to? napiszę dziś maila do Uwagi, do TVN-u. Myślę, że zainteresują się tą sprawą - ktoś wejdzie z ukrytą kamerą, narobią potem trochę szumu, może coś się wreszcie ruszy....... :(( Aha, i ja jestem gotowa podać moje nazwisko, pokazać swoją twarz, głośno wykrzyczeć to, o czym teraz piszemy, a Wy?? pozdrawiam smutno :( p.s. do mar.gajko - sprawa kota na jak najlepszej drodze, ale jeszcze trochę czasu trzeba poczekać... jestem pełna nadzieji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: napiszę dziś do UWAGI... 22.05.04, 13:00 Ja jestem gotowa na wszystko. Moge pokazać twarz i nie tylko tym chamom zbolałym. ps. do mamy007 - teraz dobry czas - dużo różnych małych i dużych. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: napiszę dziś do UWAGI... 23.05.04, 15:51 kocham psy!!:),nienawidzę samorządowców!!!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 :( 23.05.04, 22:25 kurcze, nie moge znalezc na stronie linka do redakcji, mam czarno bialy monitor i w ogole niewiele widze :( pisac na uwaga@onet.pl ???? znacie maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longwehicle Re:M.G._czy coś się zmieniło??......n/t IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 10:26 Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 15:57 Czy ludzie wyzbyli się już uczuć???. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 16:01 longwehicle napisał: > Czy ludzie wyzbyli się już uczuć???. Wiesz, że chyba tak. Własna micha. Własna fura i komura i najlepiej do tego skóra na grzbiet. A reszta ...cóż to ich obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 19:57 M.G.,szanuję Cię bardzo za oddanie sprawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.05.04, 05:34 Dobre pieski!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.05.04, 21:29 Żli ludzie!!:((. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 napisałam do Uwagi ... 27.05.04, 23:01 Witam, piszę w sprawie, która ostatnio poruszyła nie tylko mnie, ale również wiele innych osób... Proszę, błagam, naprawdę błagam, przyjedźcie do krakowskiego schroniska dla zwierząt i zobaczcie jak wygląda tam "życie" psów, kotów... One zasługują chociaż na pieskie życie!! A to nie jest nawet to!! Proszę, zrobimy naprawdę wiele, żeby tym zwierzakom żyło się lepiej! Prawdopodobnie taka sytuacja jest nie tylko w krakowskim Azylu :(( Mam malutkie dziecko, sesję i zero wolnego czasu, ale jeśli tylko ktokolwiek da sygnał, że jest szansa, aby cokolwiek zmienić w tej sprawie to rzucę wszystko i bez zastanowienia pomogę!!!! I nie tylko ja!!! Proszę o jakikolwiek odzew, cokolwiek!! Czy jest jakaś szansa, żebyście się tym zajęli...? Pozdrawiam M.G. -> napisz mi proszę o co chodzi z tym, że są możliwe zmiany i kto jest aktualnie właścicielem schroniska, jeśli ktokolwiek mnie spyta to chciałabym wiedzieć co im powiedzieć... pisz na mama007@gazeta.pl aha, i zaraz jeszcze podam im linka do tej dyskusji, bo zapomniałam dołączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: napisałam do Uwagi ... 28.05.04, 09:44 Zlikwidować parę etatów w magistracie a pieniądze przeznaczyć dla naszych"czworonożnych"przyjaciół!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś