Dodaj do ulubionych

zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ

15.05.04, 16:44
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=12596204
Obserwuj wątek
    • mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 16.05.04, 11:56
      Jeżeli ktoś wszedł i obejrzał, niech podniesie. To przecież u nas w Krakowie
      jest tak jak jest.
      • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 21.01.05, 06:39
        brrr.......!!!Zimno.;c{{{
      • nina53 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.02.05, 21:56
        ups
        • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.02.05, 01:06
          Pozdrawiam dwunożnych i czworonożnych,tych którzy mają serce
          po "dobrej"stronie!!;c))
          • ligia12 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.02.05, 01:09
            Na szczęście mam po dobrej stronie serduszko!!!
            pozdrawiam
        • nina53 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 12.04.05, 19:47
          zastanawia mnie fakt,ze nie ma strony w ktorej nie wpisal sie lengo.....ciekawa
          jestem czy to On jest wlascicielem calego internetu.Daj sobie spokoj bo
          zachowujesz sie okropnie wszedzie cie pelno i wszedzie sie wtracasz nie mozna
          popisac bo wciaz przeszkadzasz.To tyle z mojej strony.Wszedobylski.
      • azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 28.07.05, 07:32
        • nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 28.07.05, 22:22
          jak was czytam to sie klade ze smiechu co za banda oszolomow zamiast fuczec wez
          sie jeden z drugim do roboty zrob adopcje zwierzakowi a nie jecz jestescie
          smieszni wielcy spolecznicy hahahahahhahahahahahahahaha
          • azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 29.07.05, 08:10
            ups...
            • Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 21:12
              tak myslalem banda nierobow i pieniaczy))))))))))
              • azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 31.07.05, 19:54
                to co tu robisz nierobie?

ups.....
                • Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:31
                  smieje sie z takich madral jak wy co go..o robja i maja zal do calego swiata)))
                  • azzw Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 07:25
                    chyba coś nie jest tak z Tobą
                    Miłego dnia nierobie!!!

ups....
                    • Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:23
                      a wiesz jak wyglada pies a jak suczka?dalej g...o robicie i wzdychacie)))))))))
                      • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 13:30
                        nie jesteś godny nawet tego ,żeby któryś z piesków odlał się na Twoją
                        facjatę!!!.
                        • Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:12
                          facjate?milo ale pieniacz jestes i go..o robisz))))))
                          nastepny z klubu pani D.CZ. ktora po plecach zwierzat chce zdobyc stolek)))))
                          oszolomstwo i tyle powiedz chodz jeden przyklad co zrobiles dobrego procz
                          gadania))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • Gość: nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:25
                          lowca starych bab a moze powiesz madralo mi to w oczy?czekam zniecierpliwoscia
                          i piesek moj nasika ci w pusty lebek)))0
                          • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 02.08.05, 22:14
                            Kolejny troll,na F.K.!!!.Żałosny matole/tolico/.
                            • nietykalny102 [...] 02.08.05, 23:03
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • nietykalny102 [...] 02.08.05, 23:04
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 05:57
                                Ty ficie sakramencki ,trollu umysłowy,nie rób sobie jaj z cierpiących
                                zwierząt,jak się chcesz wyładować do wsadż sobie nos do D....!!!.
                                • nietykalny102 Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 03.08.05, 18:31
                                  co prawda boli skamlesz o skasowanie posta
    • longwehicle Re: Ten wątek będę podbijał do śmierci!!!:(((( 16.05.04, 14:26
      • to.ya Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 16.05.04, 14:28
        Bo może coś udałoby mi się (postarałabym się mocno!!!) zdobyć:)
        • mar.gajko Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 16.05.04, 16:04
          Miasto płaci za materialne dobra. Zarządzanie do dupy. Karma kiepska - ryż
          śladowe ilości mięsa. Niestety - wszystkie dary - sucha i puszki - gdzies
          zanikają. Chcę! CHCĘ! Zeby raz w tygodniu, bądź dwa ktoś przyszedł i zabrał psa
          na spacer. A w przyszłości (rok, dwa) odebrać Schronisko "zarządcom" i
          wprowadzić tam "domowe" warunki. To nie mrzonki. Mamy już opracowany dokładny
          plan. Tylko wydarcie tego KTOZOwi jest niemal nierealne. Ale, na dziś na teraz:
          szukajcie im domów, i zaglądajcie tam, chociaż to koszmar.
          • longwehicle Re: Potrzebujecie czegoś? wypieprzć dyrekcję!!!!! 16.05.04, 16:51
          • longwehicle Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 05:59
            Wysłać tam kontrolę,lecz nie ludzi z Krakowa-ręka rękę myje!!:((.
            • mar.gajko Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 08:02
              Kontrola byłą, stwierdzono same uchybienia. Śmiertelnośc wśród kotów 80%, 127
              przypadków zagryzień psów. Smród, brud, syf gówna w miskach (dosłownie) i
              co .... i nic. Następna ma być teraz w czerwcu. Zobaczymy. Majchrowski
              (Prezydent Miasta) i Osuchowa (Prezes KTOZU a jednocześnie Prezes Sądu w
              Krakowie) to koledzy ze studiów, sa na Ty i wogóle się kochają. Dużo już na ten
              temat pisałam, i już nie mam siły.
              • to.ya Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 13:47
                Wątek ho-psa!
                • longwehicle Re: Potrzebujecie czegoś? Kocy? Jedzenia? 17.05.04, 15:04
                  A może podrzucimo to"jajo" telewizji,najlepiej zachodniej,niech zobaczą jaki
                  ucywilizowany naród przyjęli do wspólnej rodziny !!!:))).Gazeta udaje ,że nie
                  widzi tematu-gazeta też całuje d....o Majchrowskiemu!!!:))).
      • longwehicle Re: Ten wątek będę podbijał do śmierci!!!:(((( 19.05.04, 18:06
      • longwehicle Re: Ten wątek będę podbijał do śmierci!!!:(((( 19.05.04, 23:45
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 17.05.04, 20:14
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 18.05.04, 04:59
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 18.05.04, 16:58
    • longwehicle Re:Radni do azylu ,psy na ich miejsce!!! 19.05.04, 05:12
      Prawdopodobnie taki układ byłby dla nas korzystniejszy.Pies w domu nie zrobi
      kupy,oni-radni ja robią permanentnie!!.Osrane tyłki wypinają na nas!!!.
    • to.ya Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 19.05.04, 13:17
      Mar.Gajko, Cudowna osobo!
      Podałam link na pewnym prywatnym forum, na którym jest duuuuuuuży i serdeczny
      odzew.
      Jeżeli chcesz, to poproszę Adminkę, by Cię tam wpuściła---> tam są podobni
      Tobie Ludzie.
      Chcesz?
      Słonecznie pozdrawiam.
      :)
    • kriss.forum Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 19.05.04, 18:44
      terrible.

--
      www.kazimierz.com

Pozdrawiam,
      Kriss.
      • to.ya Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 19:13
        zajrzyj:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10740
        A coś Cię napewno uciezy:))))))
        • mar.gajko Re: Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 20:13
          Zajrzałam, "zgłosisłam chęc i chyba musze czekać na akceptację?
          • to.ya Re: Mar.Gajko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.05.04, 20:15
            "Ciotka" da akcept jak tylko się pojawi! :)))))
            Mam nadzieję, ze ucieszy Cię to, co zobaczysz...
    • longwehicle Re:może prez.Majchrowski odwiedzi karakowski azyl! 20.05.04, 05:29
      Szanowny Panie Prezydencie ,zapraszamy Pana Na wspólne odwiedziny krakowskiego
      azylu dla zwierząt!!!.Myślę ,że potraktuje Pan sprawę poważnie biorąc pod uwagę
      fakt,że wzywają Pana zaniepokojeni Obywatele M.Krakowa.Zaniepokojeni jesteśmy
      tym,że za naszymi plecami planuje Pan inwestycje,które spłacać będą nasze
      wnuki,niedajbóg prawnuki !.
      Ma Pan kukułcze jajo podrzucone przez Pańskich podwładnych,w dziale który Pan
      wstydliwie przed nami ukrywa!.Proszę o wybaczenie wszystkich
      ubogich,kalekich,bezdomnych zwierzęta to też istoty żywe im też trzeba pomóc!!.
      • mar.gajko Re:może prez.Majchrowski odwiedzi karakowski azyl 20.05.04, 08:17
        J z nim rozmawiałam w styczniu zdaje się, po kontroli w shronisku i wiesz co mi
        powiedział "Że był i nawet mu się podobało". Tyle.
        • longwehicle Re:Bravo Panie Majchrowski-"miłośniku psów i kotów 20.05.04, 13:45
    • longwehicle Re:To będzie nocna zmora Majchrowskiego!!!:))) 21.05.04, 04:53
      Panie Prezydencie ,te zdychające i konające boże istoty będą pańską nocną
      zmorą!!.Dopóki Pan i /mam nadzieję ŻE SZYBKO!!!/Pańscy następcy nie zmienicie
      podejścia do bezdomnych porzuconych zwierzaków,będą Was nachodzić nawet w
      najgłębszych snach i przypominać o swoim istnieniu.Acha ,niech Pan nie zapomni
      pokazać azylu -który się tak Panu podoba -w reklamówce promującej Kraków!!!:(((.
      • mar.gajko Re:To będzie nocna zmora Majchrowskiego!!!:))) 21.05.04, 15:53
        Sądzę, że jemu to nie przeszkadza i nie będzie mu się śniło po nocach. Tak samo
        jak większości ludzi - krakowian - nie widzą i nie ma problemu. Tak to jest.
        mamy taki zwierzęcy Płaszów - i tak jak wtedy - wszyscy niby wiedzą i nikt nie
        reaguje, bo kazdy dba o swój własny biznes.
    • Gość: lomas Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 16:00
      up
      • longwehicle Re:Nie damy tym sukinsynom spokoju!!!! 21.05.04, 21:43
        Po co stadin,po co nowe tramwaje,po co nowe centra handlowe,po co nowe ścieżki
        rowerowe-kiedy naszym najwierniejszym przyjaciołom nie jesteśmy w stanie
        zapewnić minimum egzystencji!!!.
        • longwehicle Re:Nie damy tym sukinsynom spokoju!!!! 03.06.04, 12:34
          taaaaaaaaaaaaaaaaak!!!
    • longwehicle Re: Psy szczają na mury magistratu!!!:))) 21.05.04, 22:51
      To cudowny sen,o którym marzę!!!!:))).A bezdomne koty olewają kółka samochodów
      naszych czcigodnych rajców!!!:))).
      • mar.gajko Re: Psy szczają na mury magistratu!!!:))) 22.05.04, 11:19
        A ja myślę, coby ich wszystkich stłoczyć na 100 m kw. Kilkaset osób. Tych co
        decydują. Wpuścić im tam parę zarazek - takich lepszych: cholera, dżuma, trąd.
        Nie dawać za dużo jeść. Niech się biją i zabijają o miskę. Niech srają na
        siebie. Nie sprzątać. To właśnie przygotowali w tym "schronisku" zwierzętom. I
        tak samo bym im zrobiła. Takie Schronisko dla władzy.
    • mama007 napiszę dziś do UWAGI... 22.05.04, 12:36
      co Wy na to? napiszę dziś maila do Uwagi, do TVN-u. Myślę, że zainteresują się
      tą sprawą - ktoś wejdzie z ukrytą kamerą, narobią potem trochę szumu, może coś
      się wreszcie ruszy....... :((
      Aha, i ja jestem gotowa podać moje nazwisko, pokazać swoją twarz, głośno
      wykrzyczeć to, o czym teraz piszemy, a Wy??
      pozdrawiam smutno :(

p.s.
      do mar.gajko - sprawa kota na jak najlepszej drodze, ale jeszcze trochę czasu
      trzeba poczekać... jestem pełna nadzieji... :)
      • mar.gajko Re: napiszę dziś do UWAGI... 22.05.04, 13:00
        Ja jestem gotowa na wszystko. Moge pokazać twarz i nie tylko tym chamom
        zbolałym.

ps. do mamy007 - teraz dobry czas - dużo różnych małych i dużych.
        • longwehicle Re: napiszę dziś do UWAGI... 22.05.04, 22:36
          • mar.gajko Re: napiszę dziś do UWAGI... 23.05.04, 12:10
            up
            • longwehicle Re: napiszę dziś do UWAGI... 23.05.04, 15:51
              kocham psy!!:),nienawidzę samorządowców!!!:(((
    • longwehicle Re:Samorżad do klatek!!!:)))zamiana!! 23.05.04, 21:46
    • mama007 :( 23.05.04, 22:25
      kurcze, nie moge znalezc na stronie linka do redakcji, mam czarno bialy monitor
      i w ogole niewiele widze :( pisac na uwaga@onet.pl ???? znacie maila?
      • Gość: longwehicle Re:M.G._czy coś się zmieniło??......n/t IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 10:26
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 24.05.04, 06:58
      ups.........
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 24.05.04, 16:45
      bah!
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 25.05.04, 11:44
      bęc....
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 25.05.04, 19:38
      ups..
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 15:57
      Czy ludzie wyzbyli się już uczuć???.
      • mar.gajko Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 16:01
        longwehicle napisał:

> Czy ludzie wyzbyli się już uczuć???.

Wiesz, że chyba tak. Własna micha. Własna fura i komura i najlepiej do tego
        skóra na grzbiet. A reszta ...cóż to ich obchodzi.
        • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 26.05.04, 19:57
          M.G.,szanuję Cię bardzo za oddanie sprawie!!!
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.05.04, 05:34
      Dobre pieski!!:)))
      • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 27.05.04, 21:29
        Żli ludzie!!:((.
    • mama007 napisałam do Uwagi ... 27.05.04, 23:01
      Witam,
      piszę w sprawie, która ostatnio poruszyła nie tylko mnie, ale również wiele
      innych osób... Proszę, błagam, naprawdę błagam, przyjedźcie do krakowskiego
      schroniska dla zwierząt i zobaczcie jak wygląda tam "życie" psów, kotów... One
      zasługują chociaż na pieskie życie!! A to nie jest nawet to!! Proszę, zrobimy
      naprawdę wiele, żeby tym zwierzakom żyło się lepiej! Prawdopodobnie taka
      sytuacja jest nie tylko w krakowskim Azylu :((
      Mam malutkie dziecko, sesję i zero wolnego czasu, ale jeśli tylko ktokolwiek da
      sygnał, że jest szansa, aby cokolwiek zmienić w tej sprawie to rzucę wszystko i
      bez zastanowienia pomogę!!!! I nie tylko ja!!! Proszę o jakikolwiek odzew,
      cokolwiek!!
      Czy jest jakaś szansa, żebyście się tym zajęli...?
      Pozdrawiam

M.G. -> napisz mi proszę o co chodzi z tym, że są możliwe zmiany i kto jest
      aktualnie właścicielem schroniska, jeśli ktokolwiek mnie spyta to chciałabym
      wiedzieć co im powiedzieć... pisz na mama007@gazeta.pl

aha, i zaraz jeszcze podam im linka do tej dyskusji, bo zapomniałam dołączyć...
      • longwehicle Re: napisałam do Uwagi ... 28.05.04, 09:44
        Zlikwidować parę etatów w magistracie a pieniądze przeznaczyć dla
        naszych"czworonożnych"przyjaciół!!!!.
    • longwehicle Re: zAWSZE WARTO WIEDZIEC I OBEJRZEĆ 28.05.04, 22:13
      ups...
    • longwehicle Re:Niech żyją Radni- bezradni !!!!:))) 29.05.04, 05:47

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka