gph 12.07.11, 15:16 organizacja czeka na doświadczonych bojowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen piszesz to aby do dariusza? 12.07.11, 15:23 naszego forumowego transwestyty, inwestora drobnych na gpw? zamieszanego w korumpowanie policjantów? doktoranta swoich własnych, jednoosobowych studiów? jemu nie członkostwo w zbowidzie, ale prezesostwo związku represjonowanych się należy! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: piszesz to aby do dariusza? 12.07.11, 17:08 Cześć jego pamięci. Był wielkim bojownikiem. Tylko dzięki temu 10-cio latkowi, sabinkowi, w krótkich porteczkach i z malutkim siusiaczkiem, Polska, Wałąsa, mogli walczyć o Wolność i Demolkrację. A dziś...on wielki działacz, bojownik piśdzielski dalej walczy...bo można, bo jest o co... On, który się kulom nie kłaniał, zdobywał maturę na kursach, nosił ...coś tam może i nosił. Eh działaczy walczących o wolność Waszą i Naszą przybywa w zastraszającym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Zwykła zazdrość przez Was przemawia 13.07.11, 11:04 rzekłbym - zawiść bo oto - MU - równolatki zamiast walczyć nosić i co on tam jeszcze wywijał (jako urodzony antykomunista co z mlekiem Matki wyssał nienawiść do Rzymu, Moskwy i zdrowego rozumu) toście hulali, swawolili, - najlepsze lata rozmieniając na drobne miast Ojszczyźnie poświęcić taaa - po latach to boli :DD Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nieprawda! 13.07.11, 13:42 spałem na styropianie... kiedy mi dom wykańczali i bałem się kradzieży, a nie miałem jeszcze wstawionego do chaty łóżka poza tym całe lata 80 spędziłem na klęczkach na Franciszkańskiej całując coraz to nowe pierścienie i słuchając rozkazów i nakazów... Odpowiedz Link Zgłoś
gph hm. widzisz... 14.07.11, 11:50 a niektórzy od małego wiedzieli bez nakazów i rozkazów po prostu kompas mieli wszczepiony przez Moczulskiego i spółkę :) peteen napisał: > spałem na styropianie... kiedy mi dom wykańczali i bałem się kradzieży, a nie m > iałem jeszcze wstawionego do chaty łóżka > poza tym całe lata 80 spędziłem na klęczkach na Franciszkańskiej całując coraz > to nowe pierścienie i słuchając rozkazów i nakazów... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen on może widział od małego... 14.07.11, 12:17 ale ja od czubka głowy! piłem też wina krajowe, wspierając polską siarkę, oglądałem filmy niedozwolone oraz pisałem na murach: junta juje, żeby po latach janczykowski miał co odnawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
ministrant1-pl Re: nieprawda! 14.07.11, 14:55 peteen napisał: > spałem na styropianie... kiedy mi dom wykańczali i bałem się kradzieży, a nie m > iałem jeszcze wstawionego do chaty łóżka > poza tym całe lata 80 spędziłem na klęczkach na Franciszkańskiej całując coraz > to nowe pierścienie i słuchając rozkazów i nakazów... Dziw bierze, że taka metamorfoza u Ciebie nastąpiła nagle, bo do tej pory występowałeś w innym kolorze. Czyżbym wcześniej Cię żle rozumiał?. Dziwne, dziwne i już sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Ale zabileś mi klina. Zaczyna mnie to boleć a nawet można powiedzieć, że zaczynam cierpieć z powodu wcześniejszych niesłusznych podejrzeń. Żebym zaczął cierpieć całkowicie, odnieś się jeszcze do spraw pozostałych, wykazując "nawrócenie", które czasu wymagało, podczas życia w "naszym nowym domu". Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Zwykła zazdrość przez Was przemawia 13.07.11, 23:20 Nie polega to na prawdzie!!! Dzielnie walczyłem, obywatelów przysparzałem by w przyszłości mogli Walczyć. Jeden to się nawet urodził 13 grudnia 1981r. Chlałem Mao by budżetowi robić w brew - takim był odważny! Na rajdach studenckich wrzeszczałem /bo trudno "to" nazwać śpiewem/ .. różne piosenki anty...Ta......A co mi tam, też się przyznam, że to dzięki mnie komuna upadła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Chlałem Mao?? może Z Mao?? :) 14.07.11, 11:49 anyway, byleś dzielny, ale byli dzielniejsi ci co to do konfederacji w liceum i takie tam... skks napisał: > Nie polega to na prawdzie!!! > Dzielnie walczyłem, obywatelów przysparzałem by w przyszłości mogli Walczyć. Je > den to się nawet urodził 13 grudnia 1981r. > > Chlałem Mao by budżetowi robić w brew - takim był odważny! > > Na rajdach studenckich wrzeszczałem /bo trudno "to" nazwać śpiewem/ .. różne pi > osenki anty...Ta......A co mi tam, też się przyznam, że to dzięki mnie komuna u > padła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Chlałem Mao?? może Z Mao?? :) 14.07.11, 15:04 już parę dni czytam ten wątek i czytam hm..... zdaje się że do ZBOWID-u to ja tu się tylko mogę zapisać... w końcu ma się za sobą ten udział w akcji Azalia , a potem wdrażanie w życie surowych reguł stanu wojennego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
usia-siusia Re: Zwykła zazdrość przez Was przemawia 15.07.11, 12:52 Tia, wywijał strasznie. Raz go złapali z ulotkami, (dla świętego spokoju coś podpisał) a teraz robi z siebie wielkiego bojownika. Po prostu wstyd i żenada. Ci co w tamtych czasach naprawdę dużo robili, dziś o tym nie mówią, zwłaszcza na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: kombatancie! zapisz się do ZBOWiDU 15.07.11, 16:09 zbieralem kurki w austrii na eksport do RFNu Odpowiedz Link Zgłoś