wolfgang87 28.06.04, 03:43 Oto z dzisiejszeg DP: dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/06.28/Krakow/33/33.html Nie wiem...po prostu zwątpiłem...takie coś naprawdę mnie przeraża. toż to mogło spotkać praktycznie każdego... Koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Masakra !!!! 28.06.04, 03:56 Kastracja,karą dodatkową!!!!.Może to zmusi potencjalnych gwałcicieli do zastanowienia!!!.Oczywiście,jeżeli myślą!!. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Masakra !!!! 28.06.04, 06:11 Dopóki w Polsce będzie prawo bawić się z gwałcicielami i bandytami to tak się będzie działo.... 4-6 lat więzienia.... To są kary ??????? To jest kpina i zachęta dla innych bandziorów. Za gwałt ? minimum 15 lat. Za pobicie i grożenie śmiercią ? minimum 5 lat. Łącznie? minimum 20. To by odstraszyło, jak mniemam. Choć tyle moglibyśmy zrobić ; odseparować takie jednostki od społeczeństwa, bo tylko na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
haganah Re: Masakra !!!! 28.06.04, 13:06 A tam. Już w więzeniu ich wyleczą ze skłonności do gwałtów. Tacy od razu mają status cwela i zero praw. Niektórzy pozostają aseksualni do końca swych dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Masakra ich czeka. 28.06.04, 17:05 To jest dobra wiadomość. Sąd sądem a sprawiedliwość musi być ! Odpowiedz Link Zgłoś