Gość: mr Hy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:04 damy rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yamat Mecz o 21 24.07.04, 08:33 Dajecie po zaworach... Może sprawdźcie najpierw informacje, potem piszcie... Mecz w Tbilisi jest o 18 czasu lokalnego, jest to bodajże 21 czasu polskiego, wystarczy sprawdzić na oficjalnej stronie Wisły... Odpowiedz Link Zgłoś
yamat ...czyli o 16... 24.07.04, 08:41 Przepraszam.... To ja dałem do pieca.... Oczywiście o 18 czasu lokalnego, czyli 16 w Polsce. ups..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urew Re: Mecz o 21 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 09:50 Ubecja polegnie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypropagandysta Ale o co Ci chodzi ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:11 Przecież Cracovia nie gra w eliminacjach LM. Ubecja = PROFESOR Filipiak (był w PZPR). Jeśli tak to się zgadza. Goebbels + Urban < Cracovia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moused [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 12:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Zmartwienia trenera Kasperczaka przed meczem IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 14:14 Jeśli ,,Szymek'', Kalu i ,,Gora'' wyzdrowieją, to o awans do LM jestem spokojny. Chciałbym, żeby na środku pomocy grali Cantoro i ,,Szymek'' ,oby w tej formie jak wiosną, kiedy Kukiełka się leczył, a w ataku duet ,,Franek''-,,Żuraw''. Oby Nikola wygrał rywalizację ze Stolarczykiem, ale tyle nie faulował,bo mogłoby go zabraknąć w decydujących meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrixball urzyj mojej matrycy heniek w matrixball.com IP: *.ip.van.radiant.net 24.07.04, 22:40 to wygracie , jest ona na mojej stronie www.matrixball.com wraz z informacja iz wymiary boisk fifa sa nie do skali pamietasz mnie ? gralismy razem w stali mielec w 1977 roku ale bolek mnie "zwolnil" i wsadzil sobie swego kolege bude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN szkoda kosowskiego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.04, 23:16 gdyby doszedl kosa to juz moznaby z czystym sumieniem powiedziec, ze wisla lepszego skladu wystawic nie moze. a tak pozostaje miec nadzieje, ze zienczuk spelni wreszcie oczekiwania wobec lewych pomocnikow. co do prawej strony to jest to wrecz nie do uwierzenia, zawsze mi sie wydawalo, ze to najsilniejsza strona wisly, kto mogl przypuszczac ze i gora i kalu sie potluka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zmartwienia trenera Kasperczaka przed meczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:31 Można być fanem Legii albo Polonii, ale to Wisła zrobiła największy postęp w ostatniej dekadzie. Reszta jest tylko ligową zapchajdziurą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zawsze wierny Re: Zmartwienia trenera Kasperczaka przed meczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 15:29 Trzej królowie wielkich miast : Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomo Re: Zmartwienia trenera Kasperczaka przed meczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 09:04 Zwisła występować będzie na boisku w policajnych mundurkach, żeby wszystko było jasne! Odpowiedz Link Zgłoś