Dodaj do ulubionych

studia: psychologia w Krakowie

IP: *.net.intersiec.net.pl 07.05.13, 00:02
Witam. Moje pytanie kieruję głównie do osób studiujących psychologię w Krakowie Chcę składać w tym roku papiery na te studia.

Maturę zdałam rok temu na poziomie podstawowym - j.polski, matematyka i angielski. Z wszystkich tych przedmiotów otrzymałam ok. 80 %.

Zdaję jeszcze w tym rok maturę rozszerzoną z polskiego i podstawę z biologii.

Czy z takimi wynikami istnieje szansa, że dostane się na jakąś uczelnie w Krakowie na studia dzienne bądź zaoczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: An Re: studia: psychologia w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 01:36
      Na UJ na pewno nie ma szans z takimi przedmiotami na takim poziomie, bo punkty na UJ poziom podstawowy licza sie razy 0.5.

Próbuj od razu na Krakowska Akademia im. A. Frycza Modrzewskiego
      • Gość: optymistka205 Re: studia: psychologia w Krakowie IP: *.net.intersiec.net.pl 08.05.13, 09:47
        Są to studia dzienne czy zaoczne? Uczelnia prywatna?

Dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam :)
        • Gość: An Re: studia: psychologia w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 15:11
          Czy masz jeszcze jakieś zyczenia?
    • Gość: gość Re: studia: psychologia w Krakowie IP: *.xdsl.centertel.pl 09.02.14, 19:37
      Jeśli oczywiście mowa o UJ (a nie innych niepublicznych uczelniach), to na pewno zdawanie rozszerzeń to takie abc. Z podstawą z angielskiego i polskiego nie ma co startować. Polecam też zdawanie biologii na poziomie rozszerzonym - znacznie zwiększą się Twoje szanse. Powodzenia życzę na maturze! ;)
      • jud-ytka Re: studia: psychologia w Krakowie 18.05.15, 20:56
        no pewnie!
    • amelka980 Re: studia: psychologia w Krakowie 18.05.15, 21:04
      jak najbardziej masz szansę moim zdaniem, to fantastyczne wyniki, próbuj i się nie obawiaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka