kora00 03.09.04, 23:37 ktos z was ma?jesli tak to wajkim banku,jakie warunki trzeba spelnic aby go otrzymac? kora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawełek Re: Kredyt studencki IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 01:00 trzeba wypełnić dokumenty, które otrzymasz w banku, do tego poręczenie żyrantów najlepiej rodziców :) żyranci muszą dostarczyć zaświadczenie o zarobkach z zakładu pracy, jeśli dobrze pamietam. teraz sporo banków się tym zajmuje: pko bp, pekao s.a., bank zachodni wbk. idź do któregoś i tam dowiesz się szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Kredyt studencki IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.09.04, 17:33 a jesli nie mam kogo prosic o poreczenie? kora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Kredyt studencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:30 mozliwe jest poreczenie kredytu przez bank gospodarstwa krajowego czy cos takiego, od tego poreczenia placi sie prowizje 1,5 % od kazdej raty Odpowiedz Link Zgłoś
krobka Re: Kredyt studencki 04.09.04, 19:41 ja polecam w PKO BP!! Założyłam je 4 lata temu, więc nie pamiętam procedury, ale ten bank jest w porządku. wiadomo, tzreba pamiętać o sonoszeniu zaświadczeń o "byciu studentem" po każdym semestrze, ale to chyba w każdym banku...Nie polecam BPH - miałam straszne przejscia, za nieużywanie konta musialam zapłacić jakąś olbrzymią kwotę, a nie zakładałam tego rachunku z własnej woli lecz dlatego, że UJ miał z nimi podpisaną umowę i nie miałam wyjścia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Kredyt studencki IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.09.04, 19:54 dziekuje za informacje.Mam konta w Kredyt banku i pekao SA i tam zaczne sie starac,bo mam nadzieje,ze majac konto od 3 lat w jednym banku latwiej bedzie cos zalatwic. kora Odpowiedz Link Zgłoś