kremoofka 16.09.04, 13:27 tak dla odmiany o niczym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: ... 16.09.04, 13:32 o niczym jest i najpełniej i niezwykle treściwie. I jak podnosi adrenalinkę! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:34 mi sie zrobilo np. bardzo wesolo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: ... 16.09.04, 13:37 wiesz, szczerze mowiac mysl o podniesieniu adrenaliny pisaniem "o niczym", byla ostatnia, jaka mogla przyjsc mi do glowy ale moze to i dobrze czasem - jak ktos ospaly - stanowi bodziec, pozwala zlapac umykajaca motywacje ;p w sumie jednak mysle, ze zachowalam w tym tekscie cala kwintesencje "bytu blondynki": czyli o niczym i duzo pointa z tego zadna a wnioski i przemyslenia pozostawiam innym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ... 16.09.04, 13:35 plus test na koordynację i precyzję (dobrze, że trzy, z nie jedna kropka, bo nie udałoby mi się chyba dopisać) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: ... 16.09.04, 15:07 a ja bym raczej powiedziała, że nic nie jest tak zakręcone, jak logika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 16.09.04, 15:19 to to jak to to? stoi w miejscu???? (jak w życiu...) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 16.09.04, 15:28 no to trzeba cuś z tym zrobić. a jak chcesz sprawdzić czy świat stoi w miejscu, to najlepiej liczyć, nago, uups - chciałem napisać: na głos. (boże co za badziewiactwa dziś odstawiam, czyżby aspiryna bayerowska miała jakieś działanie uboczne? :* - właśnie kichnąłem) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 16.09.04, 15:43 niezbyt duża, biała, z jakimiś napisami, przepijałem piwem... ... chyba cuś niemądrze zrobiłem... młody jestem, jeszcze pstro w głowie, a tak wogóle to chyba się starzeję... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: ... 16.09.04, 15:46 jasne jasne a moj katar gdzies sobie poszedl za to przyplatal sie taki bol glowy, ze normalnie mozna zwariowac echhhh ....... nie radosc;p Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 16.09.04, 15:52 czyli coś za coś... jak w życiu! cmok, przeszło choć odrobinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: ... 16.09.04, 15:54 echhhhh (chociaz sobie powzdycham) beznadziejnie dzis chyba zaraz sobie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: ... 16.09.04, 15:55 przepraszam, że ciekawie nie zagadnę, nie rozweselę... ale też mam dzień z tych co przygniatają do ziemi... cóż będzie pusto... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: ... 16.09.04, 15:59 no qrcze prosze mi sie tu nie przejmowac tak w zyciu bywa, ze sa dni lepsze i gorsze i nie przepraszaj bo niby za co? do jutra pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś