Dodaj do ulubionych

Sponsoring

24.09.04, 19:32
Co myślicie o utrzymywaniu sie studentek (i studentów) ze sponsoringu? Chodzi mi o usługi seksualne... tzw. cichodajstwo ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: broton Re: Sponsoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:32
      ... chcesz sponsorować , czy być sponsorowaną ...

... może lepiej zrób ten sernik ...
      • dardetka Re: Sponsoring 24.09.04, 21:27
        sernik zrobie na pewno, a ten wątek powstał z ciekawości o opinię publiczną, a nie jako oferta własna...
        • Gość: mikolaj7 Re: Sponsoring poprosze o adresy s t u d e n t o w IP: *.skane.se 25.09.04, 00:45
        • Gość: harthausen Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:36
          może to i niepięknie...ale każdy orze jak może. Dobrze mają ci co nie muszą. A
          niektórym sponsorowanym to się nawet podoba. Jak tu oceniac ?
    • ragtime_r Re: Sponsoring 25.09.04, 09:38
      uważam że jest to najbardziej przerażająca - z możliwych - droga w dół.
      szczerze: nigdy nie mogłem zrozumieć zarówno "kupców" jak i "sprzedających",
      choc wiadomo - bieda czasem pcha w sytuacje które nigdy by nam przez głowę nie
      przeszły...
      faceci którzy korzystają z agencji - według mnie - są poprostu matołami, nie
      potrafią poderwać dziweczyny ( może braki intelektualne albo cuś) to idą je
      kupić... "godne podziwu"...
      • Gość: XXX Re: Sponsoring IP: *.crowley.pl 25.09.04, 11:48
        Tak było zawsze, tyle że żyjemy w czasach w których można o tym mówić głośno a
        i osoby zaangażowane w ten układ nie ukrywają się tak jak kiedyś, ale to
        naprawdę nic nowego.
        • aleksander_krzeszowice TO WOLNY KRAJ ... 25.09.04, 14:50
          ...kto chce niech korzysta .
          • peteen to bardzo wolny kraj... 25.09.04, 14:52
            w tej dziedzinie też...
            • serta ... 27.09.04, 15:19
              Nic konkretnego nie mysle na ten temat.Uwazam,ze zdecydowanie wiecej
              zrozumienia mialabym dla prostytutki,niz mordercy.Jej przynajmniej nie potepiam.
              • Gość: broton Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:40
                ... co to za porównanie ...
                • serta normalne ... 27.09.04, 15:43
                  ... normalne porownanie.Bo razi mnie,ze taka dziewczyne potrafia inni zmieszac
                  z blotem zupelnie nie znajac jej sytuacji i powodow,dla ktorych to robi,a
                  ludzie,ktorzy rzeczywiscie popelniaja jakies zlo,w naszym wspanialym kraju,albo
                  wogole nie ponosza z tej racji zadnych konsekwencji,albo bardzo male.Takie
                  porownanie!
                  • Gość: broton Re: normalne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:22
                    ... normalne ... no to mając na uwadze swoje trudne położenie zabij albo daj
                    dupy - co za różnica ...

... natomiast egzekwowanie kar "w naszym wspaniałym kraju" to zupełnie inna
                    bajka ...
                    ... za dawanie dawanie dupy , tylko mamusia może Cię ukarać ...
                    • serta :( 27.09.04, 19:50
                      widze,ze nie rozumiesz.Wiesz co,gdybym byla w ciezkiej sytuacji,to chyba bym
                      wolala juz,mowiac brzydko,dac dupy,niz zabic.
                      • Gość: broton Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:22
                        ... ja nie rozumiem albo Ty nie dośc jasno się wyrażasz - nie można w jednym
                        szeregu w jednym zdaniu porównywać zabijania i prostytucji to są różne
                        kategorie w żaden sposób nie do porównania ...

... "cichodajstwo" , jesl ktoś to jeszcze lubi, jest jakimś sposobem na zycie ,
                        ale myslę , iż nie jest tak , że ktoś jest zmuszony do tego sytuacją - są inne
                        sposby zarabiania ( jesli nawet znajdzie się taka sytuacja , to jest to wyjątek
                        potwierdzający regółę ) ... wolny wybór ...

... ocena - proste - jako ojciec cichodajki będę oceniał to inaczej niż sponsor
                        cichodajki , a jeszcze inaczej jako ( w jakiejś tam przyszłości ) facet , który
                        dowie się że jego dziewczyna ( może narzyczona ) cichodawała ...
    • Gość: PETER Re: Sponsoring IP: *.net.autocom.pl 27.09.04, 20:17
      PROSTE TO CICHODAJKI ALE TO NIC NIE SZKODZI JAK MA SIE OCHOTE COS PRZELECIEC
      TRZEBA POSZASTAC KASA GDZIES W KNAJPIE CZY DYSKOTECE I SAME PRZYJDA NO I MAMY
      CZEGO CHCEMY::)) A JAK SIE ZNUDZI TO W KAZDEJ CHWILI MOZNA JA OLAC I
      ZNALEZC NASTEPNA WKONCU NADAJA SDIE TYLKO DO DUPCENIA
      • serta :( 27.09.04, 20:27
        PETER,Ty sie lepiej nie odzywaj jak masz na forum publicznym tak obrazac
        kobiety.
        A prostujac moja wypowiedz - wiem,ze moze dla Ciebie nie jest to zadne
        porownanie,ale osobiscie uwazam,ze sa gorsze rzeczy,ktorych ludzie,albo nie
        zauwzaja,albo nie chca zauwazac,niz prostytucja.Nie wnikam dlaczego dziewczyny
        to robia - jedne musza,drugie byc moze chca ... to nie moja sprawa,ani nikogo z
        Was.Daze tylko do tego,ze jesli taka osoba nikomu krzywdy nie robi,to dlaczego
        obrzucac ja blotem? Co innego,gdyby zabila ... tylko o to mi chodzilo.
        • Gość: broton Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:48
          ... no jesteśmy bliko ...
          ... oczywiście nie można cichodajki obrzucać błotem z założenia ( ale dużo
          zależy od punktu widzenia - oceny ) ... wyobraź sobie , że masz chłopaka , masz
          np wychodzić zań za mąż i ktoś Ci mówi , że on w czasach studeckich dorabiał
          cichodając - będziesz go obrzucała błotem ...???
    • Gość: traba prokocimska dla mnie to qrestwo.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.09.04, 21:09
      i nic wiecej

mam wiekszy szacunek do zebraka niz do szmaty ktora sie sama nie szanuje - sorry
      ale trzeba to twardo powiedziec, a nie bawic sie w polityczna poprawnosc i
      lewacka "wrazliwosc spoleczna"
      • Gość: broton Re: dla mnie to qrestwo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:19
        ... no ... poważna sprawa ... jak z cichodajstwa przejść na politologię ...
        • serta dla mnie to qrestwo - a dla mnie nie 27.09.04, 21:44
          Kazdy nazywa jak chce i kazdy mysli co chce.Jestem jedynie za tym,aby nie
          obrzucac kogos obelgami,poki sie nie wie dlaczego tak sie dzieje.
          A jesli bym miala chlopaka,ktory by sie tym 'trudnil' (lub byla facetem i
          poznala takowa dziewczyne) - nie wiem.Probuje sobie wlasnie wyobrazic taka
          sytuacje.Wtpie,ze nawtykalabym mu od najgorszych i odeszla,sadze,ze najpierw
          bym porozmawiala,a dopiero pozniej oceniala.
    • zaholec Re: Sponsoring 28.09.04, 07:23
      Dla mnie jest to jedna z dróg utrzymania się. Mnie to nie dotknęło, jestem
      tubylcem :))
      Dawanie obcym dupci za kasę to po prostu praca. Dawanie za darmo to hobby.
      Dyskusja jest niepotrzebna, moim zdaniem, takie zjawiska były, są i będą.
      Wszelkie opinie o potencjale umysłowym korzystających z takich usług są
      bezgranicznie zbędne w tej dyskusji, jak i dywagacje o stanie duchowym dających
      dupci. Po prostu wybrali taką, a nie inną drogę utrzymania się i zarobienia,
      często sporej, kasy. Poniżanie, obrzucanie błotem tych ludzi uważam za naganne
      dziadostwo, na pograniczu kurestwaemocjonalnego. To jest praca, koniec, kropka.

Pozdrawiam
    • stary71 Kto to powiedział? 28.09.04, 07:42
      Już nie pamiętam... ale coś takiego grzechocze po starym łbie... może mi
      pomożecie przypomnieć sobie: "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią
      kamieniem", czy jakoś tak...
    • m_73 Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki 28.09.04, 08:58
      Każdy robi to, na co ma ochotę i nie widzę powodu, aby to piętnować. Od razu przypomina mi się dyskusja czy w niedzielę powinny być otwarte sklepy. A dla przykładu, gdybym się dowiedział, że moja żona w czasach studenckich utrzymywała się ze sponsoringu, chyba nie wiele zmieniłoby to w naszych relacjach, natomiast gdyby robiła to także po ślubie to już zupełnie inna sprawa. I dla tego uogólnianie jest bezsensowne - każdy przypadek jest inny, a punktów widzenia tyle ile punktów siedzenia.
      • Gość: Cyfra Re: Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki IP: *.g.pppool.de 28.09.04, 13:20
        Z regoly najwiecej maja do powiedzenia na ten temat osoby ktore same maja wiele
        grzechow na sumieniu,ale nie zwazajac na to oczerniaja i oceniaja innnych....
        Najlepiej nich kazdy zajmie sie soba i do czasu jak ktos nie wchodzi z butami
        na moj dywan nie interesuje mnie co on robi...
        • serta :) 28.09.04, 13:23
          4 ostatnie posty bardzo mi sie podobaly :) ciesze sie,ze sa wsrod nas ludzie
          tolerancyjni. Pozdrawiam
          • zielonki Re: :) 28.09.04, 14:24
            Kobitkom to jest jednak fajnie. Zawsze się jakoś ułożą/ustawią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka