dardetka 24.09.04, 19:32 Co myślicie o utrzymywaniu sie studentek (i studentów) ze sponsoringu? Chodzi mi o usługi seksualne... tzw. cichodajstwo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: broton Re: Sponsoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:32 ... chcesz sponsorować , czy być sponsorowaną ... ... może lepiej zrób ten sernik ... Odpowiedz Link Zgłoś
dardetka Re: Sponsoring 24.09.04, 21:27 sernik zrobie na pewno, a ten wątek powstał z ciekawości o opinię publiczną, a nie jako oferta własna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Sponsoring poprosze o adresy s t u d e n t o w IP: *.skane.se 25.09.04, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harthausen Re: Sponsoring IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 09:36 może to i niepięknie...ale każdy orze jak może. Dobrze mają ci co nie muszą. A niektórym sponsorowanym to się nawet podoba. Jak tu oceniac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: Sponsoring 25.09.04, 09:38 uważam że jest to najbardziej przerażająca - z możliwych - droga w dół. szczerze: nigdy nie mogłem zrozumieć zarówno "kupców" jak i "sprzedających", choc wiadomo - bieda czasem pcha w sytuacje które nigdy by nam przez głowę nie przeszły... faceci którzy korzystają z agencji - według mnie - są poprostu matołami, nie potrafią poderwać dziweczyny ( może braki intelektualne albo cuś) to idą je kupić... "godne podziwu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Sponsoring IP: *.crowley.pl 25.09.04, 11:48 Tak było zawsze, tyle że żyjemy w czasach w których można o tym mówić głośno a i osoby zaangażowane w ten układ nie ukrywają się tak jak kiedyś, ale to naprawdę nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander_krzeszowice TO WOLNY KRAJ ... 25.09.04, 14:50 ...kto chce niech korzysta . Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 27.09.04, 15:19 Nic konkretnego nie mysle na ten temat.Uwazam,ze zdecydowanie wiecej zrozumienia mialabym dla prostytutki,niz mordercy.Jej przynajmniej nie potepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:40 ... co to za porównanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
serta normalne ... 27.09.04, 15:43 ... normalne porownanie.Bo razi mnie,ze taka dziewczyne potrafia inni zmieszac z blotem zupelnie nie znajac jej sytuacji i powodow,dla ktorych to robi,a ludzie,ktorzy rzeczywiscie popelniaja jakies zlo,w naszym wspanialym kraju,albo wogole nie ponosza z tej racji zadnych konsekwencji,albo bardzo male.Takie porownanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: normalne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:22 ... normalne ... no to mając na uwadze swoje trudne położenie zabij albo daj dupy - co za różnica ... ... natomiast egzekwowanie kar "w naszym wspaniałym kraju" to zupełnie inna bajka ... ... za dawanie dawanie dupy , tylko mamusia może Cię ukarać ... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( 27.09.04, 19:50 widze,ze nie rozumiesz.Wiesz co,gdybym byla w ciezkiej sytuacji,to chyba bym wolala juz,mowiac brzydko,dac dupy,niz zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:22 ... ja nie rozumiem albo Ty nie dośc jasno się wyrażasz - nie można w jednym szeregu w jednym zdaniu porównywać zabijania i prostytucji to są różne kategorie w żaden sposób nie do porównania ... ... "cichodajstwo" , jesl ktoś to jeszcze lubi, jest jakimś sposobem na zycie , ale myslę , iż nie jest tak , że ktoś jest zmuszony do tego sytuacją - są inne sposby zarabiania ( jesli nawet znajdzie się taka sytuacja , to jest to wyjątek potwierdzający regółę ) ... wolny wybór ... ... ocena - proste - jako ojciec cichodajki będę oceniał to inaczej niż sponsor cichodajki , a jeszcze inaczej jako ( w jakiejś tam przyszłości ) facet , który dowie się że jego dziewczyna ( może narzyczona ) cichodawała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETER Re: Sponsoring IP: *.net.autocom.pl 27.09.04, 20:17 PROSTE TO CICHODAJKI ALE TO NIC NIE SZKODZI JAK MA SIE OCHOTE COS PRZELECIEC TRZEBA POSZASTAC KASA GDZIES W KNAJPIE CZY DYSKOTECE I SAME PRZYJDA NO I MAMY CZEGO CHCEMY::)) A JAK SIE ZNUDZI TO W KAZDEJ CHWILI MOZNA JA OLAC I ZNALEZC NASTEPNA WKONCU NADAJA SDIE TYLKO DO DUPCENIA Odpowiedz Link Zgłoś
serta :( 27.09.04, 20:27 PETER,Ty sie lepiej nie odzywaj jak masz na forum publicznym tak obrazac kobiety. A prostujac moja wypowiedz - wiem,ze moze dla Ciebie nie jest to zadne porownanie,ale osobiscie uwazam,ze sa gorsze rzeczy,ktorych ludzie,albo nie zauwzaja,albo nie chca zauwazac,niz prostytucja.Nie wnikam dlaczego dziewczyny to robia - jedne musza,drugie byc moze chca ... to nie moja sprawa,ani nikogo z Was.Daze tylko do tego,ze jesli taka osoba nikomu krzywdy nie robi,to dlaczego obrzucac ja blotem? Co innego,gdyby zabila ... tylko o to mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 20:48 ... no jesteśmy bliko ... ... oczywiście nie można cichodajki obrzucać błotem z założenia ( ale dużo zależy od punktu widzenia - oceny ) ... wyobraź sobie , że masz chłopaka , masz np wychodzić zań za mąż i ktoś Ci mówi , że on w czasach studeckich dorabiał cichodając - będziesz go obrzucała błotem ...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traba prokocimska dla mnie to qrestwo.. IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.09.04, 21:09 i nic wiecej mam wiekszy szacunek do zebraka niz do szmaty ktora sie sama nie szanuje - sorry ale trzeba to twardo powiedziec, a nie bawic sie w polityczna poprawnosc i lewacka "wrazliwosc spoleczna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: dla mnie to qrestwo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:19 ... no ... poważna sprawa ... jak z cichodajstwa przejść na politologię ... Odpowiedz Link Zgłoś
serta dla mnie to qrestwo - a dla mnie nie 27.09.04, 21:44 Kazdy nazywa jak chce i kazdy mysli co chce.Jestem jedynie za tym,aby nie obrzucac kogos obelgami,poki sie nie wie dlaczego tak sie dzieje. A jesli bym miala chlopaka,ktory by sie tym 'trudnil' (lub byla facetem i poznala takowa dziewczyne) - nie wiem.Probuje sobie wlasnie wyobrazic taka sytuacje.Wtpie,ze nawtykalabym mu od najgorszych i odeszla,sadze,ze najpierw bym porozmawiala,a dopiero pozniej oceniala. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Sponsoring 28.09.04, 07:23 Dla mnie jest to jedna z dróg utrzymania się. Mnie to nie dotknęło, jestem tubylcem :)) Dawanie obcym dupci za kasę to po prostu praca. Dawanie za darmo to hobby. Dyskusja jest niepotrzebna, moim zdaniem, takie zjawiska były, są i będą. Wszelkie opinie o potencjale umysłowym korzystających z takich usług są bezgranicznie zbędne w tej dyskusji, jak i dywagacje o stanie duchowym dających dupci. Po prostu wybrali taką, a nie inną drogę utrzymania się i zarobienia, często sporej, kasy. Poniżanie, obrzucanie błotem tych ludzi uważam za naganne dziadostwo, na pograniczu kurestwaemocjonalnego. To jest praca, koniec, kropka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Kto to powiedział? 28.09.04, 07:42 Już nie pamiętam... ale coś takiego grzechocze po starym łbie... może mi pomożecie przypomnieć sobie: "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem", czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
m_73 Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki 28.09.04, 08:58 Każdy robi to, na co ma ochotę i nie widzę powodu, aby to piętnować. Od razu przypomina mi się dyskusja czy w niedzielę powinny być otwarte sklepy. A dla przykładu, gdybym się dowiedział, że moja żona w czasach studenckich utrzymywała się ze sponsoringu, chyba nie wiele zmieniłoby to w naszych relacjach, natomiast gdyby robiła to także po ślubie to już zupełnie inna sprawa. I dla tego uogólnianie jest bezsensowne - każdy przypadek jest inny, a punktów widzenia tyle ile punktów siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki IP: *.g.pppool.de 28.09.04, 13:20 Z regoly najwiecej maja do powiedzenia na ten temat osoby ktore same maja wiele grzechow na sumieniu,ale nie zwazajac na to oczerniaja i oceniaja innnych.... Najlepiej nich kazdy zajmie sie soba i do czasu jak ktos nie wchodzi z butami na moj dywan nie interesuje mnie co on robi... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 28.09.04, 13:23 4 ostatnie posty bardzo mi sie podobaly :) ciesze sie,ze sa wsrod nas ludzie tolerancyjni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: :) 28.09.04, 14:24 Kobitkom to jest jednak fajnie. Zawsze się jakoś ułożą/ustawią. Odpowiedz Link Zgłoś