Dodaj do ulubionych

Niech mnie ktoś przytuli...

21.10.04, 22:44

Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:46
      a coś się stało, czy po prostu masz ochotę na przytulanko?
      • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 22:48
        Taak wiem ze jako facet musze być twardy maczo....ale mam to gdzieś chce się w kogoś wtulić (he w kobiete dokładniej ;) ) ot tak poprostu....
        • Gość: kinia Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:51
          pytałam bo nie chciałabym żebyś w me ramiona żale wypłakiwał
          skoro tak nie jest, to się polecam!
          • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 22:55
            :) nie wylewam żalów...zwłaszcza na forum ;) Więc skoro się polecasz........tylko musisz podejść bliżej...bo ten monitor troche kanciasty :)
            Ach i droga kiniu mam nadzieje ze jesteś pełnoletnia bo nei chce się później w prokuraturze tłumaczyć ;)
          • serta Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 22:56
            a moze lateksowego misia na otarcie lez? :(

Przepraszam. ech ... to poprzytulajmy sie wszyscy :)
            • Gość: kinia Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 22:57
              o mnie się właśnie ociera mały Bury Terrorysta i pomiałkuje cicho
              niedobra pani, w ogóle o niego nie dba!!
              • serta Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 22:59
                ech,moj kudlaty,wilkowaty czworonog pewnie juz dawno gdzies tam pod schodami
                spi ;) Zreszta tak ja psiaki dzisiaj na spacerze wyslinily,ze chyba bym sie
                nawet nie chciala do niej przytulic ;) coz ... pozostaly mi pluszaki ... ;)
                • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 23:01
                  zawsze zostaje poduszka....tylko ona dziwnie zimna..
              • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 23:00
                Super! Ogłaszam tydzień masowego przytulania za otwarty ;) a ja mam małą czarną terrorystkę...do tego schizofremiczka ;)
                • Gość: kinia Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:01
                  mój się gniewa na mnie - siedzi obok na podłodze obrócony tyłkiem]
                  chyba z nim pójdę do michy a przy okazji zrobię sobie herbatkę
                  • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 23:05
                    ...to ja też poproszę herbatkę ;)
                • serta Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 23:02
                  hmmm ... no to ja moze nie powiem glosno,ze nie lubie kotow,bo mnie
                  wykluczycie z masowego przytulania ;)
                  • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 21.10.04, 23:05
                    hehe no cóż jakby osobiste przekonania nie mają większego wpływu na walory jakie daje przytulanie masowe toteż przyjmuje z trudem do wiadomości Twoje zoozamiłowania ;) A tak swoją drogą można o kotach wiele powiedzieć ale w odróżnieniu od psów, nie są przekupne, mają charakter, a na ich zaufanie trzeba długo pracować i nie wystarczy rzucić laske kiełbasy ;) Ale pomińmy ten temat bo z przytulania wyjdzie kłótnia ;) A pieski też sa milusie ;)
                    • Gość: kinia oj serta IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:09
                      naraziłaś mi się
                      muszę teraz wszystko na nowo przemyśleć
                      • serta :((( 21.10.04, 23:11
                        wiedzialam,ze sie pogniewa ktos :( oj wybacz ... ale Twojego kota lubie ;)
                        to moze jakies lateksowe wdzianko dla kotka na przeprosiny? ...
                        • cyberghost1 Re: :((( 21.10.04, 23:12
                          eee....a co Ty z tym lateksem tak? ;)))
                          • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:13
                            a mamy takie zboczenie przeniesione z wątku wrrrrr - zapraszam
                            • cyberghost1 Re: :((( 21.10.04, 23:15
                              eee za długi nie chce mi się czytać...wole się przytulać ;)
                              • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:16
                                no dobra - to ja się wyjątkowo odzieję w coś nieobślizgłego
                        • Gość: kinia Re: :((( IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:12
                          przecież już pisałam, ze ma takowe!!
                          • serta nie słuchaj jej ! 21.10.04, 23:17
                            To nie jest zadne zboczenie tylko najnowszy trend mody! A tak wogole,na
                            marginesie,gdybys chcial dolaczyc,jakies prospekty poczytac/ulotki,porozmawiac
                            o lateksie itp. to my serdecznie z Kinia zapraszamy - szczegoly omawiamy na
                            watku "wrrr" ;) a wracajac do przytulania ... i nikt mnie jakos nie wzial w
                            ramiona narazie :(((
                            • Gość: kinia Re: nie słuchaj jej ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:19
                              no ale przecież tulimy się wspólnie
                              cyber nie chce do nas dołączyć bo mu się czytać nie chce
                              taki leniuszek z niego
                              • serta :))) 21.10.04, 23:28
                                aaa ... wystarczyloby jakby spojrzal na ostatnie 20 postow,ale ... nie to
                                nie :( pozostanmy zatem przy przytulaniu ... tylko cos chyba ciasno nam we
                                trojke na tej kanapie :/
                                • Gość: kinia Re: :))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:29
                                  trzeba było iść do mnie - ja mam dużą!
                                  • serta :( 21.10.04, 23:33
                                    narazie to Kolega gdzies zwial ... poczekajmy az wroci
                                    • Gość: kinia Re: :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.10.04, 23:34
                                      ja muszę iść spać - jutro znowu pobudka o 7
                                      ale za to mam dużo wolnego w ciągu dnia
                                      • cyberghost1 Re: :( 22.10.04, 08:48
                                        Ech....przepraszam dziewczyny ale tak dobrze mi było w waszych objęciach że......usnąłem :)
                                        • Gość: kinia Re: :( IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 10:44
                                          my też - było ciepło i miękko...
                                          • Gość: greta i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:02
                                            lateksowo pewnie...:))))?
    • Gość: Lilith0 Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:12
      ja też chcę .........na koty mam alergię
      • Gość: kinia Re: Niech mnie ktoś przytuli... IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 11:26
        to obiecu7ję że mój kot nie będzie spał na tobie, tylko na mnie!
      • cyberghost1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 26.10.04, 16:18
        no dobrze...zapraszam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka