Gość: LZ IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 03.11.04, 09:44 Jaką pamiątkę z jakiego miejsca na świecie uważają Państwo za najwspanialszą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.cable.wanadoo.nl 03.11.04, 13:21 przez jakis czas oprowadzalam turystow po miescie i pamietam, ze turysci zwlaszcza amerykanscy uparcie poszukiwali tych magnesikow na lodowki. ale poza tym jakie pamiatki sie krakowowi nie podobaly? te bajeczne lajkoniki? bursztyny? a moze ciupagi? albo drewniane figurki? wszystkim podobaly sie tez banki na choinke. ejze, przeciez tak zle to z tymi pamiatkami nie bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Autorze popraw błąd! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 03.11.04, 15:57 W początkowej części artykułu (tzw. lid) pojawia się w sąsiedztwie dwukrotnie wyraz "jakoś". "Ale jakoś nikt nie był jakoś specjalnie dumny". Myślę, że z pierwszego można spokojnie zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 03.11.04, 16:03 Konkurs - niewypał, chyba za mało był rozreklamowany. Te pamiątki naprawdę nie nadają się do niczego. Należy albo zlecić projekt jakiemuś wziętemu plastykowi (tylko skąd go wziąć?) albo ogłosić jakiś nowy konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 06:42 A ja bym magnesikiem na lodówkę nie pogardziła, tylko jakoś go nie widać wśród zdjęć... Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Ale brzydactwa... 04.11.04, 18:53 Ten ludek w worku foliowym jest koszmarny... Ja po wizycie w większym mieście zawsze kupuję sobie pamiątkę w postaci planu miasta. Praktyczne i daje wiedzę o mieście. A obważanek z głową Tweety'ego czy szkarada ze słomy co daje? Oj, krakowianie! Nie popisaliście się dobrym smakiem. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Ale brzydactwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:55 Ten ludek mi przypomina pewną byłą dyrektorkę z Magistratu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NieKrakowianka Pamiątki z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:59 Gdybym miała kupić pamiątkę z Krakowa, to wybrałabym smoka i lajkonika, ale oczywiście zrobione w dobrym guście, nie jakieś "kiczory". Odpowiedz Link Zgłoś