Dodaj do ulubionych

Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa

IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 03.11.04, 09:44
Jaką pamiątkę z jakiego miejsca na świecie uważają Państwo za najwspanialszą?
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.cable.wanadoo.nl 03.11.04, 13:21
      przez jakis czas oprowadzalam turystow po miescie i pamietam, ze turysci
      zwlaszcza amerykanscy uparcie poszukiwali tych magnesikow na lodowki.
      ale poza tym jakie pamiatki sie krakowowi nie podobaly? te bajeczne lajkoniki?
      bursztyny? a moze ciupagi? albo drewniane figurki?
      wszystkim podobaly sie tez banki na choinke. ejze, przeciez tak zle to z tymi
      pamiatkami nie bylo!!!
    • Gość: Mateo Autorze popraw błąd! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 03.11.04, 15:57
      W początkowej części artykułu (tzw. lid) pojawia się w sąsiedztwie dwukrotnie
      wyraz "jakoś". "Ale jakoś nikt nie był jakoś specjalnie dumny". Myślę, że z
      pierwszego można spokojnie zrezygnowac.
    • Gość: Krzysztof K. Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 03.11.04, 16:03
      Konkurs - niewypał, chyba za mało był rozreklamowany. Te pamiątki naprawdę nie
      nadają się do niczego. Należy albo zlecić projekt jakiemuś wziętemu plastykowi
      (tylko skąd go wziąć?) albo ogłosić jakiś nowy konkurs.
    • Gość: as ale szmira!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 22:14
    • Gość: M Re: Rozstrzygnięto konkurs na pamiątkę z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 06:42
      A ja bym magnesikiem na lodówkę nie pogardziła, tylko jakoś go nie widać wśród zdjęć...
    • el-042 Ale brzydactwa... 04.11.04, 18:53
      Ten ludek w worku foliowym jest koszmarny... Ja po wizycie w większym mieście
      zawsze kupuję sobie pamiątkę w postaci planu miasta. Praktyczne i daje wiedzę o
      mieście. A obważanek z głową Tweety'ego czy szkarada ze słomy co daje? Oj,
      krakowianie! Nie popisaliście się dobrym smakiem.

--
      Odpłyń Łodzią
      • Gość: ludek Re: Ale brzydactwa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:55
        Ten ludek mi przypomina pewną byłą dyrektorkę z Magistratu )
        • Gość: NieKrakowianka Pamiątki z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:59
          Gdybym miała kupić pamiątkę z Krakowa, to wybrałabym smoka i lajkonika,
          ale oczywiście zrobione w dobrym guście, nie jakieś "kiczory".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka