Gość: Hasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 08:32 Poszukuje dobrego i sprawdzonego dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona290 Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:45 To zależy co Ci dolega pewnie... Bo każdy z dermatlogów w czymś sie specjalizuje. Polecam z czystym sercem jeśli chodzi o sprawy wyprysków i tzw. młodzieńczych trądzików, które w rezultacie okazują się być czymś innym, dr Drexlera który przyjmuj na ul. Chopina. Minusem jest to że nie zapisuje na godziny a dobrą opinia powinno być to że kłębią się w poczekalni tłumy studentów mimo że wizyta do najtańszych nie nalży i leczenie nie ogranicza się do jednej nigdy. Leczyłam się z tzw trądziku młodzieńczego u dr Drexlera i teraz podaję jego namiary dalej bo wart! Warto trochę wydać ale nie wrócił do dzisiaj mimo że leczyłam sie 8 lat temu a teraz systematycznie robią to moi znajomi którym go poleciłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasia Re: Dermatolog-Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:03 No niestety poszukuje, dermetologa który poradzi sobie z uczuleniem niwiadomego pochodzenia u kobiety dojrzałej. Zaczerwienie skóry, jej suchość no i oczywiście swędzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona290 Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:22 Myślę, że warto spróbować bo zajmuje się on równiez chorobami wenerycznymi.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aburida Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 13:00 A ile kosztuje? Czy te jego metody sprowadzaja się tylko do oględzin, czy robi tez wymazy i np. badania hormonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 11:28 próbowałaś w klinice dermatologii na kopernika? tylko,że tam długie terminy, ale na pewno sprawdzeni i doswiadczeni mozesz tez spróbować na szwedzkiej o ile pamietam , przychodzisz i w danym dniu mozesz sie dostac, wizyta darmowa młoda lekarka drMarzec chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
basbas Re: Dermatolog-Kraków 27.12.04, 13:17 Polecam dr Markiewicz, ktora przyjmuje w Dermmedicu na Zwierzynieckiej. Wizyta kosztuje 70zl ale warto zainwestowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chora Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:54 A wiecie coś o klinice ATOPIA przy Słowackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alison Re: Dermatolog-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:31 dr Markiewicz ze Zwierzynieckiej jest ok, ale jest jeszcze dobry dermatolog na Stolarskiej, też się chyba nazywa Markiewicz, ale to facet. Odpowiedz Link Zgłoś
aishanka Re: Dermatolog-Kraków 28.12.04, 11:56 Mnie by interesował dobry dermatolog w temacie 'wypadanie włosów'. Byłabym wdzięczna za jakieś namiary... Odpowiedz Link Zgłoś