Gość: kibic IP: *.sp / 192.168.5.* 18.05.02, 12:44 Dzis Wisla gra z GKS. Ile wygra? Dla mnie wystarczy ze 3 : 0, ale może chłopaki zechcą postrzelac wiecej. A ma byc wieczorem burza? Ostatnio zawsze jest. kibic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Ile wygra....? 18.05.02, 14:24 wisla 4-0, frankowski sie rozstrzela, nawet bez zurawskiego rozjada katowice, a polska z estonia... zremisuje 1-1. to, jak, tradycyjnie gramy o pyfo? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Ile wygra....? 18.05.02, 14:38 ...o kylka pyf... Wisła wygra spokojnie, jestem tego pewien.....(obstawiam jak wyżej) Co do Polski to raczej chciałbym (2:1).... chłopaki raczej nie będą się przemęczali, szkoda nabawić się kontuzji tuż przed mistrzostwami.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ile wygra....? 18.05.02, 14:50 przemeczac sie nie beda i dlatego nie wygraja. ja sie troche boje, ze jakis estonczyk dostal w lape, zeby jakiegos polaka wyeliminowac z gry :( spiskowa teoria, ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Ile wygra....? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:19 4:0 wisełka 0:0 polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Ile wygra....? IP: *.acn.waw.pl 18.05.02, 15:24 4:1 Wisła 1:0 Polska Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ile wygra....? 18.05.02, 15:29 Gość portalu: peteen napisał(a): > 4:0 wisełka > 0:0 polska no! to rozumiem, od razu iadomo, ze tylko my dwaj znamy sie na pilce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Ile wygra....? 18.05.02, 15:53 Gość portalu: peteen napisał(a): > 0:0 polska Przy takim wyniku to im PZPN biletoof na lot do Korei nie wykupi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ile wygra....? IP: *.sp / 192.168.5.* 18.05.02, 18:47 I co jest z tymi bramkami? Strzelac cos chłopaki , bo ... :))) eeee tam i tak juz final kibic, ale na bramki bym popatrzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ile wygra....? IP: *.sp / 192.168.5.* 18.05.02, 20:44 Gość portalu: kibic napisał(a): > No... No i co? Powiedzialem, ze trzy do zera i...tyle ile trzeba. A gdzie gratulacje? ;;;)))kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Polska nie wygra... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 20:44 Polska - Estonia żenada... coraz bardziej boję się mundialu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Polska nie wygra... 18.05.02, 21:09 Gość portalu: peteen napisał(a): > Polska - Estonia żenada... > coraz bardziej boję się mundialu > :((( Tam nie bedzie czasu na strach, przyleca zagraja i wroca z placzem, ze im Koreanska wodka zle na zoladku siedziala ;) Nie ogladam meczu (nie)stety, ale mam zle przeczucie, ze ich glownym celem bylo zakwalifikowanie sie do finalow, potem zbijanie grubej kasy i nic wiecej. W supermarketach Karwan reklamuje Knorra, mozna sobie nawet jakies monety z nimi kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj A nie mówiłem? Pol 1-0 Est IP: *.acn.waw.pl 18.05.02, 21:46 I co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: A nie mówiłem? Pol 1-0 Est 18.05.02, 22:06 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > I co?:) I gratuluje! Bedziesz w Krakowie podczas mistrzostw, chetnie sie poradze co do stawiania na zakladach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: A nie mówiłem? Pol 1-0 Est IP: *.acn.waw.pl 18.05.02, 22:21 tomcrac napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > I co?:) > > > I gratuluje! Bedziesz w Krakowie podczas mistrzostw, chetnie sie poradze co do > stawiania na zakladach :) Ja gram na forum sport w typowanie. 7 i 9 miejsce i 177 pkt w rundzie wiosenej lig zagranicznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Zaklady 18.05.02, 22:34 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Ja gram na forum sport w typowanie. 7 i 9 miejsce i 177 pkt w rundzie wiosenej > lig zagranicznych:) Ja tam wole STS od czasu do czasu :) Po wtorku i srodzie jestem 60zl do przodu, czyli calkiem niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Zaklady? Hokej i kosz w Usie-teraz, IP: *.rasserver.net 19.05.02, 00:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magazyn Re: Zaklady? Hokei i kosz w Usie teraz, IP: *.rasserver.net 19.05.02, 01:14 Uciekl mi tekst i musze powtornie napisac. Meczu Polakow z Estonczykami nie ogladalem aby nie miec zepsutej soboty.Dobrze,ze wygrali.Czytajac Wasze teksty odnosze wrazenie,ze jestescie srednio zadowoleni z gry Naszych chlopcow.(nie bylem na innych "rynkach" nie wiem wiec czy tam nie ma znowu hurraoptymizmu).Po ciezkim treningu wytrzymalosciowo-silowym szybkosci i dokladnosci nie nalezalo sie spodziewac. Teraz trzeba pileczke na kilka dni schowac aby poczuc "glod pilki".Sila i wytrzymalosc potrzebna nam bedzie w pierwszym meczu z "zoltkami" a nasz zawadiacki kmicicowski charakterek dopelnia reszty.SPOKO, PANOWIE SZLACHTA! Do M7"Czerwone Skrzydla z Detroit wygraly pierwszy mecz w finale zachodu z Lawina 5:3.Czymusze pisac,ze mecz byl dobry? W tej chwili zaczeli grac Krolowie z Jeziorowcami w finale zachodu kosza i u siebie po pierwszej "cwiartce" sa do tylu 22:36! Troche zaskakujacy jest to dla mnie poczatek.Stawiam na Kingsow,wygraja serie 4:3.Pozdrawiam ide ogladac mecz,naoisze pozniej jak sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Zaklady? Hokei i kosz w Usie teraz, IP: *.client.attbi.com 19.05.02, 01:55 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Uciekl mi tekst i musze powtornie napisac. > Meczu Polakow z Estonczykami nie ogladalem aby nie miec zepsutej > soboty.Dobrze,ze wygrali.Czytajac Wasze teksty odnosze wrazenie,ze jestescie > srednio zadowoleni z gry Naszych chlopcow.(nie bylem na innych "rynkach" nie > wiem wiec czy tam nie ma znowu hurraoptymizmu).Po ciezkim treningu > wytrzymalosciowo-silowym szybkosci i dokladnosci nie nalezalo sie spodziewac. > Teraz trzeba pileczke na kilka dni schowac aby poczuc "glod pilki".Sila i > wytrzymalosc potrzebna nam bedzie w pierwszym meczu z "zoltkami" a nasz > zawadiacki kmicicowski charakterek dopelnia reszty.SPOKO, PANOWIE SZLACHTA! > Do M7"Czerwone Skrzydla z Detroit wygraly pierwszy mecz w finale zachodu > z Lawina 5:3.Czymusze pisac,ze mecz byl dobry? > W tej chwili zaczeli grac Krolowie z Jeziorowcami w finale zachodu kosza > i u siebie po pierwszej "cwiartce" sa do tylu 22:36! > Troche zaskakujacy jest to dla mnie poczatek.Stawiam na Kingsow,wygraja serie > 4:3.Pozdrawiam ide ogladac mecz,naoisze pozniej jak sie skonczyl. Polska i tak przegra, nawet z "zoltkami" Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zaklady? Hokei i kosz w Usie teraz, 19.05.02, 12:28 Gość portalu: Magazyn napisał(a): > Uciekl mi tekst i musze powtornie napisac. > Meczu Polakow z Estonczykami nie ogladalem aby nie miec zepsutej > soboty.Dobrze,ze wygrali.Czytajac Wasze teksty odnosze wrazenie,ze jestescie > srednio zadowoleni z gry Naszych chlopcow.(nie bylem na innych "rynkach" nie > wiem wiec czy tam nie ma znowu hurraoptymizmu).Po ciezkim treningu > wytrzymalosciowo-silowym szybkosci i dokladnosci nie nalezalo sie spodziewac. > Teraz trzeba pileczke na kilka dni schowac aby poczuc "glod pilki".Sila i > wytrzymalosc potrzebna nam bedzie w pierwszym meczu z "zoltkami" a nasz > zawadiacki kmicicowski charakterek dopelnia reszty.SPOKO, PANOWIE SZLACHTA! > Do M7"Czerwone Skrzydla z Detroit wygraly pierwszy mecz w finale zachodu > z Lawina 5:3.Czymusze pisac,ze mecz byl dobry? w finale zachodu? a wschod? hehe, osiem bramek, na mistrzostwacgh swiata nie bylo takich meczy, jak osiem bramek bylo to tylko w meczach z polska... > W tej chwili zaczeli grac Krolowie z Jeziorowcami w finale zachodu kosza > i u siebie po pierwszej "cwiartce" sa do tylu 22:36! > Troche zaskakujacy jest to dla mnie poczatek. zaskakujace? przeciez lejkers to mistrzowie nba! Stawiam na Kingsow,wygraja serie > 4:3.Pozdrawiam ide ogladac mecz,naoisze pozniej jak sie skonczyl. ja stawiam na 4-2 dla lejkers. a wschod? nets vs boston. stawiam na boston, moze wroca do dawnej tradycji z lat 60 czy 70, wtedy wygrali chyba 7 razy z rzedu :))) a wlasnie - cos o cracovii - wczoraj zremisowali 1-1, podbno duzo ludu bylo na meczu, jakis rekord frekwencji czy cus, ale to wiem tylko z autopsji, nie dopytywalem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Zaklady 19.05.02, 12:25 tomcrac napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > Ja gram na forum sport w typowanie. 7 i 9 miejsce i 177 pkt w rundzie wios > enej > > lig zagranicznych:) > > Ja tam wole STS od czasu do czasu :) Po wtorku i srodzie jestem 60zl do przodu, > > czyli calkiem niezle :) no fakt. na podforum sport w krakowie jest etmat o bukmacherach... heh, wychodzi na to, ze masz z tego najwieksze dochody :D Odpowiedz Link Zgłoś