Dodaj do ulubionych

Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn!

IP: *.devs.futuro.pl 03.02.05, 10:25
Ach ten zielony Śląsk...
Obserwuj wątek
    • Gość: morenito Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.eitnet.com.pl 03.02.05, 10:56
      zgadam sie z opinią na temat tarnowa.miłe miasto,mili ludzie!!!...ale ciesze
      sie z niespodzianki jaką wszystkim sprawił śląsk nasz kochany!!!co do terenow
      zielonych,wszystkich niedowiarków odsyłam do mapy np.katowice!!!prosze sie
      przekonac jaki obszar w granicacH miasta stanowią lasy!!(chyba ok:60-70%
      powierzchni)! i dziołszki kochane,nawyt sie nie umicie wyłobrazic jakie fajne
      synki po tych lasach lotajom!!!i musza dodac,że latem rownież bez koszulek!!!
      zapraszom wszystkie piękne panie na ślonsk!!!(brunetki mile widziane)
      wasz 'czorny koń"
      • Gość: xtrmntr Misiu - koniu IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 03.02.05, 11:27
        Żadne duże polskie miasto nie ma 60 % powierzchni zielonej - chyba ze wliczasz w
        to drzewka między blokami - ale oficjalnie jest to teren zabudowany.
        • Gość: hehehehe :) marcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:15
          tylko kobiety tarnowskie szkodliwymi bywają
    • Gość: elKa Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.it-net.pl 03.02.05, 13:37
      zgonów w kwiecie wieku?!!!!!!!!!!!!!
      buahaha!
      • Gość: chemical pfm Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 06.02.05, 15:53
        chodzi o zgony podczas przewozenia karetka na "badania kontrolne"... taka rutyna:P
    • Gość: szatek Mój rodzinny Tarnów raz się popisał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:08
      Ale gratuluję
      • Gość: Softcip Re: Mój rodzinny Tarnów raz się popisał IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 06.02.05, 15:59
        Ja również gratuluję :D
    • Gość: stal Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: 213.223.50.* 03.02.05, 15:31
      Tylko ze Tarnow znajduje sie w Malopolsce miedzy Krakowem i Rzeszowem a poza
      tym wracam z przyjemnoscia do mojego kata (ul.Zydowska)
      • Gość: ciekawy Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.sympatico.ca 03.02.05, 18:59
        byc moze to jest prawda,ze w Tarnowie sa zdrowsi teraz ludzie;ciekaw jestem czy
        w czasie drugiej wojny ,gdy mieszkancow tego miasta wyslano do Oswiecimia-czy
        czasem nie wmawiano im,ze jada do sanatorium?
    • Gość: alojz Stad: Co glowa, to z Tarnowa! IP: *.bos.east.verizon.net 04.02.05, 03:57
    • Gość: Piotr Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: 212.160.211.* 04.02.05, 14:12
      ale tak czy inaczej Olsztyn to bardzo sympatyczne miasto, spokojne i przyjemne,

Pozdrawiam
    • Gość: jumper Dlatego wyprowadziłem się do Warszawy IP: *.ebstrade.com 04.02.05, 15:08
      w Krakowie dożyłbym pewnie 80-90 lat, jak moi dziadkowie, a tak skróce sobie
      trochę życie :) w końcu co zo dużo to niezdrowo
    • Gość: olenka Wroclaw IP: *.server.ntli.net 04.02.05, 20:20
    • Gość: LA VITA Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:47
      Miasto może tak,ale gorzałę mają paskudną.Wypiłem trochę i dwa dni leżałem w
      hotelu skacowany a głowę mam mocną.
    • Gość: jagoda Ciekawe, które miasto jest najzdrowsze dla kobiet? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 06.02.05, 09:25
      Może mężczyźni zostaną w Tarnowie, a kobiety się tam przeprowadzą?
      • Gość: HOHO Re: Ciekawe, które miasto jest najzdrowsze dla ko IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.02.05, 19:40
        tak jest wszystkich zapraszamy i kobitki i facetow im nas wiecej tylm lepiej :)
        i bedziemy potega małopolski
        a moze i w końcu naszego ukochanego wroga(czyt.twu rzeszow) populacyjnie
        przerośniemy hehe ehh piknie by bylo

no ale zapraszamy narazie wszystkich aby badania naukowe potwierdzili
        a jesli po drodzie wsapicie do Hybrydy ;) dostaniecie po promocji 5 dodatkowych
        dni zycia ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka