Gość: dzik IP: *.devs.futuro.pl 03.02.05, 10:25 Ach ten zielony Śląsk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morenito Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.eitnet.com.pl 03.02.05, 10:56 zgadam sie z opinią na temat tarnowa.miłe miasto,mili ludzie!!!...ale ciesze sie z niespodzianki jaką wszystkim sprawił śląsk nasz kochany!!!co do terenow zielonych,wszystkich niedowiarków odsyłam do mapy np.katowice!!!prosze sie przekonac jaki obszar w granicacH miasta stanowią lasy!!(chyba ok:60-70% powierzchni)! i dziołszki kochane,nawyt sie nie umicie wyłobrazic jakie fajne synki po tych lasach lotajom!!!i musza dodac,że latem rownież bez koszulek!!! zapraszom wszystkie piękne panie na ślonsk!!!(brunetki mile widziane) wasz 'czorny koń" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Misiu - koniu IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 03.02.05, 11:27 Żadne duże polskie miasto nie ma 60 % powierzchni zielonej - chyba ze wliczasz w to drzewka między blokami - ale oficjalnie jest to teren zabudowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe :) marcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:15 tylko kobiety tarnowskie szkodliwymi bywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elKa Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.it-net.pl 03.02.05, 13:37 zgonów w kwiecie wieku?!!!!!!!!!!!!! buahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemical pfm Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 06.02.05, 15:53 chodzi o zgony podczas przewozenia karetka na "badania kontrolne"... taka rutyna:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatek Mój rodzinny Tarnów raz się popisał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:08 Ale gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Softcip Re: Mój rodzinny Tarnów raz się popisał IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 06.02.05, 15:59 Ja również gratuluję :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stal Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: 213.223.50.* 03.02.05, 15:31 Tylko ze Tarnow znajduje sie w Malopolsce miedzy Krakowem i Rzeszowem a poza tym wracam z przyjemnoscia do mojego kata (ul.Zydowska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.sympatico.ca 03.02.05, 18:59 byc moze to jest prawda,ze w Tarnowie sa zdrowsi teraz ludzie;ciekaw jestem czy w czasie drugiej wojny ,gdy mieszkancow tego miasta wyslano do Oswiecimia-czy czasem nie wmawiano im,ze jada do sanatorium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Stad: Co glowa, to z Tarnowa! IP: *.bos.east.verizon.net 04.02.05, 03:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: 212.160.211.* 04.02.05, 14:12 ale tak czy inaczej Olsztyn to bardzo sympatyczne miasto, spokojne i przyjemne, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumper Dlatego wyprowadziłem się do Warszawy IP: *.ebstrade.com 04.02.05, 15:08 w Krakowie dożyłbym pewnie 80-90 lat, jak moi dziadkowie, a tak skróce sobie trochę życie :) w końcu co zo dużo to niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA VITA Re: Tarnów najzdrowszy dla mężczyzn! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:47 Miasto może tak,ale gorzałę mają paskudną.Wypiłem trochę i dwa dni leżałem w hotelu skacowany a głowę mam mocną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Ciekawe, które miasto jest najzdrowsze dla kobiet? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 06.02.05, 09:25 Może mężczyźni zostaną w Tarnowie, a kobiety się tam przeprowadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HOHO Re: Ciekawe, które miasto jest najzdrowsze dla ko IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.02.05, 19:40 tak jest wszystkich zapraszamy i kobitki i facetow im nas wiecej tylm lepiej :) i bedziemy potega małopolski a moze i w końcu naszego ukochanego wroga(czyt.twu rzeszow) populacyjnie przerośniemy hehe ehh piknie by bylo no ale zapraszamy narazie wszystkich aby badania naukowe potwierdzili a jesli po drodzie wsapicie do Hybrydy ;) dostaniecie po promocji 5 dodatkowych dni zycia ;) Odpowiedz Link Zgłoś