Gość: A. studio Daviness ul. Dietla !!! IP: *.aicon.biz 30.11.06, 11:48 JESLI KROTKA FRYZURKA, ODWAGA I ODROBINA FANTAZJI TO TYLKO Z SUPER EKIPA ZE STUDIA DAVINESS NA DIETLA. 'MNIE' OD 6 JUZ CHYBA LAT STRZYZE I KOLORUJE PANI MAGDA, PELEN PROFESJONALIZM, PASJA, TALENT, OTWARTOSC, USMIECH :):):) POLECAM! PRZEZ 2, 3 MIESIACE PO WLOSY SAME UKLADAJA SIE SUPER, WLASCIWIE, JAK CHCESZ, MOZESZ UKLADAC ROZNE WARIANTY. JESLI KTOS TO LUBI, NIE POZOSTANIESZ NIEZAUWAZONA/Y NA ULICY CZY IMPREZIE :) DO TEGO FAJNA MLODA EKIPA NIE DLA KLASYKOW I NUDZIARZY, BEDA CIE NAMAWIAC DO ZMIANY I PEWNIE ULEGNIESZ :) WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwu Re: studio Daviness ul. Dietla !!! IP: *.ghnet.pl 02.12.06, 20:47 a jakie ceny? i czy trzeba sie zapisywac wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: studio Daviness ul. Dietla !!! IP: *.gemini.net.pl 06.12.06, 21:35 No wlasnie mozecie cos napisac czy trzeba wczesniej sie zapisywac( chodzi mi tak za jakies niecale 2 tygodnie przed swietami)? bo ja studiuje obecnie a z Radomia jestem a tam do jednego salonu to trzeba bylo sie z ponad miesiecznym wyprzedzeniem zapisywac:( jestem chłopakiem i chciałbym jakas fajna fryzurke z polotem:) kogo polecacie Daviness a moze jakis inny salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: studio Daviness do kogo dla chlopaka IP: *.gemini.net.pl 06.12.06, 21:36 a i jesli Daviness to do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatalne włosy Fryzjer na tandecie - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:36 tragiczny skutek, płacz i słowa znajomych - współczuje miałaś takie ładne włosy Odpowiedz Link Zgłoś
prunio4 Re: Fryzjer na tandecie - tragedia 14.12.06, 10:01 Idż więc teraz do fachowca, on coś wyczaruje.Może łysinki Ci nie zaproponuje(jest zima, więc czapka na głowie dziwić nie bedzie ;)) ale krótsze fryzurki tez są fajne :). To nie tragedia-włosy nie zęby-odrastają.Chyba nie popadniesz z tego powodu w zimową deprechę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.bph.pl 07.12.06, 14:57 Gorąco polecam Salon Frzyjerski FRAMESI przy ulicy Łokietka 48 Wspaniala obsługa,niedrogo i efekty zniewalające:) POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Dobry fryzjer w Krakowie? IP: *.zax.pl 10.12.06, 15:16 a gdzie zrobie dobrą trwałą lub headline? Odpowiedz Link Zgłoś
al_star Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 14.12.06, 11:42 a ja wręcz przeciwnie - tną przecietnie, dość drogo, a w dodatk wszyskie panienki zajete są głównie plotkowaniem między sobą (mowa o Framesi na Łokietka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona nie dla Framesi na Rynku IP: *.fema.krakow.pl 16.12.06, 10:05 witajcie, długo się zastanawiałam do którego mam pójść fryzjera i wybrałam Framesi na Rynku( byłam u p.Anatla)zapłaciłam kupe kasy a w zasadzie nie widać żebym miała coś zrobione na głowie.teoretycznie mam balejaż( ale w ogle go nie widać , miał być delikatny ale nie niewidoczny)po długich oczekiwaniach na foreu z mokrą głową podszedł łaskawie do mnie ten p.Anatol i zaczął mnie obcinać ( mnie zależało na jakiejś konkretnej zmianie)....po dosłowie 20sek skończył, na zniemie spado pere moich włosków...totalnie nic nie widać żebym się zmieniła, kolor ten sam, długość również,masakra....bardzo się zawiodłam...myślałam ze placąc tyle kasy podejście fryzjerów będzie bardziej indywidualne, że zainteresują się osobą, wysłuchają ją, a pzredewszystkim coś doradzą.spędziłam tam 3 godz (ok godz trzymałam farbę na głowie, 20 sek obcinanie, 2 min mycie głowy a reszte siedziałam na sofie i czekałam alby laskawie krtoś znalazł dla mnie czas.ja nie robię sobie za często farbowań ale te farby które oni używają, po pierwsze bardzo bardzo śmierdzą, oczy mniałam cały czas załzawione( nawet dzisiaj po myciu dalej śmikerdzę) a poza tym bardzo mnie szczypała skóra., po drugie w tym salonie nie mają za czysto.moja fryzjerka do której do tej pory chodziłam ( bierze 15 zł za obcięcie) ma dużo bardziej estetyczny wygląd salonu. jestem bardzo bardzo rozczarowana i szczerze nie polecam tego salonu, po prostu nie warto.... pozdrawiam i życzę wiecej szczęścia we fryzjerstwie niż ja miałam Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: nie dla Framesi na Rynku 15.01.07, 14:06 Tez nie polecam, mimo, że sie tak nie naczekałam. Tak czy inaczej ja tam już nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
agu212 Re: nie dla Framesi na Rynku 13.03.07, 16:10 Odkąd odeszła pani Agnieszka - b.sympatyczna, profesjonalna 100%,chociaz zapewne nie tak efektowna jak inne tamtejsze dziewczyny - nie ma tam czego szukać:((( Odpowiedz Link Zgłoś
marysia2008 Nie dla Framesi na Rynku 12.06.08, 09:55 Podstawą "filozofii Framesi" jest przeświadczenie,że fryzjer to jedyny i prawdziwy doradca w sprawach wyglądu! Wizyta u fryzjera- stylisty Anatola z salonu przy Rynku miała przekonać mnie,czy to ambitne wyzwanie znajdzie swoje potwierdzenie w rzeczywistości. Niestety, okazało się że to jedynie pobożne życzenia. Spóźnioniony ponad 20 minut fryzjer w rekordowym tempie przystąpił do równoczesnego strzyżenia trzech klientek [ w tym niestety i mnie]. Działał pospiesznie, od niechcenia, automatycznie, bez zaangażowania, przypominając pracownika linii produkcyjnej w systemie "na akord", a nie stylistę fryzur, od którego oczekiwałam chwili uwagi, indywidualnej porady w doborze fryzury czy pielęgnacji włosów. W efekcie moje uczesanie jest nijakie, schematyczne, "wyjęte" z katalogu Framesi poza który najwidoczniej wyobraźnia, talent, kreatywność i umiejętności stylisty Anatola nie wykraczają. Do tego dochodzi niezbyta sympatyczna atomsfera w salonie, będąca pewnie wynikiem jego wszechobecnego "gwiazdorstwa", auto - kreacji i pozy. Podczas gdy w rzeczywistości to jedynie przerost totalnego braku formy nad treścią. Odpowiedz Link Zgłoś
ebe4 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 13.01.07, 20:13 Jeju, czy to takie trudne ????? Takie duze miasto, a trafienie na fryzjera ktory zadowli w 100% jest tak niesamowicie trudne!!!! Buuuuuuuuu Jak do tej pory chodzę wciąż do LAURENtA i przynajmniej jestem zadowolona w jakis 99%. Możee reszta to wina kobiecego "fufu", nigdy nie dogodzisz kobiecie:) Ale fakt ze tną tam profesjonalnie, poświecają czas klientce i sa bardzo mili. POzdrawiam dziewczyny z Laurenta na Wolnica!! Odpowiedz Link Zgłoś
pola333 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 14.01.07, 16:03 ja polecam salon Bea na Krowoderskich zuchow i pania BEATE - jest swietna, strzyze z wyczuciem. ja na nia zdje sie zawsze w 100 a potem tylko przyjmuje komplenmenty. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hellohello1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 18.01.07, 15:11 Koniecznie spróbuj w KAIZEN HAIR (Pasaż Ruczaj) tel 507 - 636 - 983 pytaj o właścicielkę - Dorotę - ma świetny smak, dobrze doradza, napewno się dogadacie, a fryzjerzy różni (dla każdego coś miłego) Odpowiedz Link Zgłoś
honey1979 michele caruso rewelacja !!!!!!!!!!!!!!! 03.02.07, 00:51 witam dzieki waszym listom wybralam sie do caruso na rusznikarska, wlosy mam dosc dlugie i zawsze miaalm taka sama fryzure od lat, tam pierwszy raz zgodzilam sie na zmiane i jestem superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zadowolona, sciete fantastycznie, fryzurka podoba sie wszystkim znajomym, wlosy sie super ukladaja, pierwszy raz trafilam na takiego fryzjera no i na pewno go juz nie zmienie goraco polecam szcegolnie Pania Anie :) obluga bardzo mila i profesjonalna w koncu znalazlam swojego fryzjera !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia9978 poszukiwany fryzjer do kręconych włosów (krakow) 11.02.07, 23:16 czesc! chciałabym zapytac czy ktoras z was zna fryzjera ktory umie ciać krecone włosy, znam juz doskonalych fryzjerow od prostych wlosow,kolezanki wygladaja super. jednak ci sami fryzjerzy maja problem z kreconymi... Odpowiedz Link Zgłoś
happy_em Klaudiusz, Stylownia 13.02.07, 15:33 Klaudiusz, Stylowinia, ul. Miłkowskiego, tel. 012 2672076 Jestem bardzo wymagająca - w Krakowie wypróbowałam już kilku fryzjerów i wychodziłam przeważnie niezadowolona. U niego byłam już trzykrotnie i za każdym razem wyczarowywał mi nową rewelacyjną fryzurę. Facet lubi eksperymenty na głowie, ja zreszta też i ostatnio zdecydowałam sie na radykalną zmianę koloru i długości. Efekt jest taki, że nie ma osoby, która by na mój widok nie mówiła: "Wow, ale super..." Co ważne, Klaudiusz tnie bardzo długo (niemalże włosek po włosku) ale wyjątkowo precyzyjnie, więc nie ma potem zabawy z układaniem. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
8876p Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 26.02.07, 22:18 Tez jestem bardzo wybredna i najlepszy fryzjer moim zdaniem to Pani Małgosia Babicz na ul. Borsuczej. Droga ale warta tych pieniędzy. Ewentualnie w cenie "normalnej" to Rafał z Neo Welli . Ale to już nie ta klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
wasiulka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 09.03.07, 09:38 o pani Malgosi z Borsuczej juz wiele slyszalam i czytalam - jako fryzjerce dla wybrancow, artystce z polotem :)sama bym sie chetnie wybrala i dlatego ja z takim pytankiem: w jakiej cenie strzyzenie u pani Malgosi? wiem ze mam mierzyc wysoko;)ale wciaz nie wiem w jakim przedziale cenowym z gory dziekuje za info Odpowiedz Link Zgłoś
lipsinka Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.03.07, 17:22 Gdzie konkretnie strzyże p. Babicz i jakie są u niej ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
veea Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 01.03.07, 15:46 ja polecam pania Anetkę z M studio na Kurdwanowie dokładna, miła, staranna u mnie była rewolucja typu- z długich wlosów typu kucyk na krótkie z grzywką:) ale jestem bardzo zadowolona i dobrze czuje się w tej fryzurze od tej pory dwa razy byłam sie "podciąć" za dwa tygodnie idę na balejaz i z lekką zmiane odcienia bo juz tej blondynki dość mam -poza drobymi rozjasnieniami od urodzenia aha i zaplacilam za scięcie z myciem 40 zł pozdrawiam Veea PS.Z komsetyczke chodze tam do P. Natalii tez polecam, a kawał drogi mam bo az z bronowic tam jeżdzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
qra11 najlepszy Salon w Krakowie to ROMAN 10.03.07, 22:03 bez wątpienia najlepszy i najbardziej profesjonalny salon w krakowie to Roman na ulicy Golebiej.....mozna by tu pisac i pisac o ich sukcesach ale z całej polski oni zostali wybrani i wydelegowani na miss world 2006!!! no to juz sukces!! pozatym oni sa na topie i caly czas sie szkola i posiadaja instytut kerastase a sa takie tylko 2 w POlsce....nie pozałujecie....cena warta tego..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agu212 Re: najlepszy Salon w Krakowie to ROMAN..Yesss!!! 13.03.07, 15:56 Polecam, jak najbardziej, z powodow co prawda nie do końca światowych, ale bardzo prozaicznych:)) Kiedy bylam w ciąży,miałam ułożenie miednicowe, w związku z czym głowa mojego synka znajdowała się tuż pod moim żołądkiem. Mycie włosów w umywalce, lub w wannie stało sie dla mnie niemożliwe - nie mogłam się po prostu odpowiednio zgiąć:)pod prysznicem znów nie szło spłukać, mam za duzo włosów, i za długie.Anyłej, przez całą ciążę włóczyłam się po fryzjerach,żeby nie straszyć męża i wyglądać jak człowiek. Zachodziłam także do Romana. Drozej niż gdzie indziej, ale warto! Uśmiech, profesjonalizm, masaż, kawa, herbata etc, cięcie precyzyjne, kolory naturalne i dyskretne, włosy po zabiegu błyszczące i "żywe"(nie sztywne od wosku i piany).Uwielbiam poza tym, kiedy profesjonalista- dentysta, fryzjer, ginekolog - mówi mi po kolei co i dlaczego robi. A oni tam tak mają, i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 11.03.07, 19:53 damian z salonu trendy na starowilsnej:)jest meeega Odpowiedz Link Zgłoś
basga1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.03.07, 10:07 Na Rusznikarskiej w poniedziałki jest strzyżenie po 35zł ,w tygodniu za 55zł. Dziś zapisałam się do pani Ani-tylko nie wiem do której,bo obydwie są czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
anmari2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 17.03.07, 16:07 To uważaj!!! ja byłam u obu, bo też nie wiedziałam, o którą chodzi. no i zaliczyłam wpadkę, jak się można domyślać, za drugim razem. Pani Ania szefowa, to jest właściwy adres :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusia szukam...... 22.03.07, 23:52 Czy któraś z Was wie, gdzie przyjmuje teraz pan Przemek, który pracował w salonie Framesi na ul. Librowszczyzna? A może pan Przemek się odezwie? Ostatnio fatalnie ścięła mnie tam fryzjerka, a tego pana zawsze byłam zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 M.Caruso - do kogo 24.03.07, 20:00 hej:-) po przestudiowaniu tego obszernego watku z ponad 500 wpisami, zamierzam wybrać się do salonu fryzjerskiego Michel Caruso. Chciałam fajnie ściąć włosy i zrobić koloryzację. Wiecie może z jakiej firmy farby są tam używane? Od 2lat mieszkam w Krakowie a do fryzjera jeździłam do rodzinnego miasta 160km ale muszę w końcu tutaj odnaleźć "swój" salon fryzjerski. Do kogo w M.Caruso się zapisać? Do czarnej Pani Ani, czy do Pana Bartka? Proszę podpowiedzcie mi Odpowiedz Link Zgłoś
embla81 Re: M.Caruso - do kogo 24.03.07, 23:13 powiem tak..slyszalam ze Bartek niezle strzyze.....a z Ania to miałam niemile przejscia:))Bartek jest naprawde dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaaaaa Re: M.Caruso - do kogo do aishka 05.04.07, 00:49 witaj ja chodze teraz do Bartka wczensiej chodzilam do Ani, tu i tu jestem zadowolona pozdrawiam napisz jak pojdziesz czy jest ok czy trafilas wkoncu na tego co Ci dogodzi wiem jak trudno znalezc tego wlasiwego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
embla81 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 24.03.07, 23:08 a co sadzicie o ericu stipie?bo bylam tam i niby fryz oka ale ceny sa dziwne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
embla81 dobry fryzjer w krakowie?eric stipa? 24.03.07, 23:10 czy ktos mi tu poradzi w koncu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Do embla81 25.03.07, 18:27 A gdzie u erica stipy byłaś? Na Długiej, czy na Grzegórzeckiej? Mnie chodzi o fajne obcięcie i koloryzcję. Możesz ich polecić? Odpisz proszę Odpowiedz Link Zgłoś
embla81 Re: Do embla81 04.09.07, 11:59 m1 polecam bo tam maja otwarte do 21 i sa fajne fryzjerki Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 madzia58 dlaczego??? 25.03.07, 18:28 madzia58 napisała: > nie polecam caruso a dlaczego nie polecasz caruso??? Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 madzia58 dlaczego??? 25.03.07, 18:29 madzia58 napisała: > nie polecam caruso madziu a dlaczego nie polecasz caruso? I byłaś tam tylko raz,czy byłaś kilka razy? Czemu nie polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sluber pan przemek z framesi na librowszczyznie 06.04.07, 18:34 to on juz tam nie pracuje???? qrcze, a tak chcialam sie do niego jeszcze raz wybrac, bo byl swietny!! wiecie cos moze, gdzie teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
sluber Re: pan przemek z framesi na librowszczyznie 10.04.07, 23:32 up... nikt nie wie, gdzie teraz pan Przemek z framesi na librowszyznie pracuje? Naprawde nikt nic nie slyszal?? Scina naprawde fajnie. Tyle na forum pisalo sie o framesi na Rynku, panach Anatolu i Darku, ale Przemek tez jest niezly, ma fantazje, doradzi. szkoda by bylo, gdyby tak zniknal bez sladu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania5672 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 12.04.07, 23:09 metamorfoza na wiosne...gdzie?? a moze www.stylownia.pl?? byl ktos z was? jakie ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
embla81 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 13.04.07, 14:06 w stipie bedzie szkolenie w maju(8-10 maja)i tam robia fajne metamorfozy bo raz bylam.mozesz sie przejsc na dluga albo do m1.polecam:)))nic nie robia na sile wszystko jest konsultowane z klientka:) Odpowiedz Link Zgłoś
malenawu Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 24.04.07, 15:01 Czy ktoś wie może gdzie można odnaleźć Dorotkę albo ma do niej telefon,która kiedyś pracowała w Trendy na Starowiślnej a potem w Neo na Grodzkiej?Zwiała mi a była fajowa! Ewentualnie może ktoś zna fryzjera który umie ścinać kręcone włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
tanisport Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 08.06.07, 23:53 witaj ja odnalazlem dorotke w freestylestudio na stradomskiej 15 tel.124261700 Odpowiedz Link Zgłoś
frozen_martini dobry fryzjer czynny w niedziele- centra handlowe? 23.07.07, 12:07 Poszukuje kogoś to umie fajnie, nowocześnie spiąć włosy (wesele). Problem w tym, że wesele jest w niedziele, wiec zostają mi jedynie salony w centrach handlowych;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa33 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 30.07.07, 14:44 A ja mogę polecić salon przy Kapelance "studio EFFECT". Świetne fryzjerki a salon pierwsza klasa. Ceny też przystępne jak na Kraków. Robią też świetne tipsy :-) Polecam! www.studioeffect.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anax2 Re: domowy fryzjer 01.09.07, 20:36 chodzi mi o fryzjerkę która robi fryzurki u klientów.Oczywiscie jest tańsza niż w salonie i ma swoje farby. Odpowiedz Link Zgłoś
amii2 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 02.09.07, 09:52 Mały zakładzik, ale fryzjerki super - nie naciągają, dobierają dobrze fryzury do buzi i mimo że skromny zakładzik, to znać doświadczenie, zwłaszcza w strzyżeniu, doborze koloru,tresek czy innych cudów dla dziewczyn z cienkimi włosami. 29 Listopada naprzeciw Prandoty w długim budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaikarolina Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.09.07, 21:13 CZesc, znam bardzo dobra stylistke. TRAfilam na nia poniewaz moj bardzo bardzo wymagajacy kolega do niej chodzi. Pracuje w salonie galaxy przy ul. piastowskiej SYLWIA. MA dziewczyna talent, potrafi doradzic i odmowic, zna sie na rzeczy.. Wczesniej balam sie fryzjerow i dlugo szukalam a teraz jestem zadowolona. Wsztystkim ja polecam. Nie osc ze wychodze z przepieknymi wlosami, czuje sie jak bogini to jeszcze milo spedzam czas bo Sylwia to bardzo mila dziewczyna i swietna stylistka!!! Gość portalu: mroo napisał(a): > hey, czy ktoś by polecił dobrego fryzjera, tzn. z wyobraźnią, który by wymyslił > coś oryginalnego, i po prostu "czuł" i lubiał swoją pracę, i też troszkę eksp > erymentował ?? mam duże wymagania i jak dotąd w Krakowie nie znalazłam odpowie > dniej osoby. a no i też żebbbby cena była względna, chodzi o ścięcie i farbowan > ie Odpowiedz Link Zgłoś
stiuart88 Sylwia z Galaxy 02.02.08, 17:41 POlecam sylwie ktora pracuje w galaxy, jest naprawde swietna fryzjerka. Juz polowa mojej rodziny i moich znajomych tam chodzi i sa zawsze zadowoleni. Podaje ceny jakie sa w galxy bo duzo osob o nie pyta... strzyzenie meskie 55, damskie 85, za kolor moja zona placi 250, a koleznka 190 wiec nie wiem od czego to zalezy. tel do salonu 625-42-04 Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaikarolina Sylwia Gaczorek 02.02.08, 17:45 Polecamy Pania sylwie gaczorek z salonu na piastowskiej. Mloda, mila, szlenie kreatywna osoba, ktorta widac kocha swoj zawod. Bardzo dba o pielegnacje wlosow, coagle robi nam jakies regeneracje, nawilzania. Wlosy mam o 100% lepsze niz jak chodzilam do innych fryzjerow. numeru nie mam tam do salonu, ale ten salon nazywal sie galaxy, a teraz jest nazwa zmieniona na trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
nautika1 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 14.02.08, 11:50 Czy ktos ostatnio był w GALAXY? Te opinie o Sylwii, to tak jakby jedna i ta sama osoba pisała, może to autoreklama:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna.3 Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 19.05.08, 16:35 tez uwazam iz jest to autoreklama, najprawdopodobniej kolezanek sylwii gaczorek. ja mam fatalne doswiadczenia z ta pania. kierujac sie opiniami na forum nieszczesna wybralam sie do salonu trendy i bede tego zalowac bardzo dlugo poniewaz mam wyszarpane wlosy i nietwarzowa fryzure. sama pani sylwia jest osoba nieuprzejmam niedelikatna i nawet nie wysilila sie aby przed obcieciem wlosow je ocenic i zastanowic sie czy fryzura jest twarzowa czy nie. nikomu nie polecam tego miejsca glownie ze wzgledu na ta pania... teraz pozostaje mi czekac az odrosna mi wlosy, pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaikarolina Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 29.09.07, 21:15 Sylwia strefa fryzur galaxy piastowska 8, najlepsza fryzjerka jaka znam. Nigdy jej nie zmienie!!!!!!!! polecam wszystkim. Potrafi doradzic, poszalec iw ymyslec cos nowego Odpowiedz Link Zgłoś
lalinia Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 13.10.07, 19:36 a jakie tam są ceny?? ścięcie i pasemka Odpowiedz Link Zgłoś
kedar_dome Re: Dobry fryzjer w Krakowie? 25.11.07, 20:46 Właśnie! Ponawiam pytanie o ceny w Galaxy na Piastowskiej u Pani Sylwi. Ktoś może podać? Interesuje mnie strzyżenie i farbowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
psikusowaty sylwia 29.09.07, 22:43 JA rowniez chodze do sylwii bo przeczytalem o niej dobre opinie i sprawdzilo sie- ona jest swietna!! a dlugo szukalem. nie polecam galerii krakowskiej i kazimierz tam fryzjerzy sa okropni. ale sylwie polecam z calego serca reke dam sobie obciac jesli ktos powie ze jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
d0minika Re: sylwia 25.11.07, 12:25 A jakie są orientacyjne ceny w Galaxy na Piastowskiej? I trzeba się wcześniej umawiać? Chciałam tylko ładnie ściąć włosy, bez żadnych ekstrawagancji i zmiany koloru - kogo byście polecili w okolicach Starego Miasta (mieszkam koło Poczty Głównej)? Odpowiedz Link Zgłoś
tama-ra19 barbara Palenik -Bernady the best hair stylist 09.10.07, 17:04 jestem bardzo wymagajaca osoba lubie zmiany fryzur i kolorów,byłam u Maniweskiego nie spostał miom wymaganiom byłam takze u Klaudiusza tez odpadł po tym jakkolor zupelnie wyszedl nie takijak chciałam i bez połysku w końcu stwierdziłam koniec ze stereotypem że faceci lepiej gotuja i lepiej scinaja znalazłam Pania Basie na forum i wiele pochlebnych opini przeczytałam najpierw a pożniej umówiłam wizyte i powiem jedno babka ma naprawde reke jest Naj Naj bardziej kreatywna stylistka fryzur jaka poznałam. Potwierdzam wszystkie opinie z mojej fryzury juz drugiej jestem zachwycona. tamara Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: tamara - a gdzie ta pani Basia pracuje?? nt 27.11.07, 09:27 admin Ci powie, to jego fryzjerka Odpowiedz Link Zgłoś
gluusia Re: tamara - a gdzie ta pani Basia pracuje?? nt 28.11.07, 18:53 rowniez poprosze o namiar do pani Barbary Odpowiedz Link Zgłoś
alena4 Re: tamara - a gdzie ta pani Basia pracuje?? 05.01.08, 18:19 ja tez chodze do Pani Basi i zgadzam sie z opinia Tamary salon znajduje sie w hotelu Qubus na ul .Nadwiślańskiej 6 blisko Galeri Krakowskiej nazywa sie kiss paris i podaje namiar 012 374 56 98 Odpowiedz Link Zgłoś
klientka3 Re: tamara - a gdzie ta pani Basia pracuje?? nt 28.12.08, 23:15 czy ktos wie gdzie moge znalezc pana Michala, ktory kiedys pracowal w Trendy na ul.Pilotow? z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malenawu kręcone włosy 30.03.10, 14:24 witam.jeśli znacie fryzjerów/fryzjerki które fajnie obcinają kręcone włosy i znają się na tym POLECAJCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama28filipa Palenik- Bernady- rozczarowana 09.06.08, 10:47 Zachecona ochami i achami pod adresem Pani Palenik wybralam sie do niej...no i znow klapa! Jestem przyzwyczajona do wysokich cen usług ale u niej to juz przesada...zwlaszcza ze kolor zmyl sie po tygodniu, a zapłacilam prawie 300 zł!, Grzywka, wogole sie nie uklada.. Raczej juz tam nie pojde. Jedyny dobry fryzjer z ktorym maialam do czynienia i naprawde polecilabym go z czystym sercem to pan Piotr z Daviness...Niestety jakis czas temy zniknąl z salonu podobno wyjechal do Irlandii. Dla mnie byl swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
neriss60 Re: barbara Palenik -Bernady the best hair stylis 04.07.11, 16:51 witam serdecznie, poszukuje Pani Basi z kissparis, ponoc od roku juz tam nie pracuje, moze ktos wie gdzie sie przeniosla, Odpowiedz Link Zgłoś