moniaskor 16.11.05, 18:30 Czy jest ktoś zadowolony z usług tej firmy? My podłączyliśmy się do nich we wrześniu. W umowie mamy zagwarantowane 256kB, a dostajemy średnio 70-150. Czy wina może leżeć po naszej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /// Re: GEMINI-internet IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 16.11.05, 22:08 Naprawdę nikt nie korzysta z ich usług? A podobno mają tylu podłączonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: GEMINI-internet IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 00:12 podłącz sie do chcello chodzi luxxx gemini to wielki syffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: GEMINI-internet IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 17.11.05, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: GEMINI-internet IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 15.12.05, 21:39 mam w Gemini 1Mb/s za 70zł i nie narzekam. W dzień chodzi lux, a w nocy jest poprostu fenomenalnie, ponad 1Gb w ciągu nocy można ściągnąć. Teraz wprowadzają też telefonie w bardzo kożystnych cenach. Ogóleni polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkrk Re: GEMINI-internet IP: 185.3.112.* 16.11.19, 11:28 Prosze uwazac na tego operatora gdyz on sie nie stosuje do RODO. Jestem jego klientem od paru lat wlasnie bede konczyl wspolprace z tym Panem ale nie obejdzie sie bez szumu. Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty Re: GEMINI-internet 19.02.20, 15:56 Skusiłem się ceną i teraz pluję sobie w brodę. Internet miał być 100/100 a w porywach 75/85 i już kilka awarii, to samo z telefonem. Dobrze że nie pozbyłem się komórki i mam go czym sprawdzać. W ciągu 3dni dwie kilkunatogodzinne awarie a najlepsze było z numerem bo dostałem po kolei 3 numery. Firma dla cierpliwych. O TV nawet nie myślę i nie polecam. Wiechu Odpowiedz Link Zgłoś
1234qwerty Re: GEMINI-internet 22.02.20, 19:27 Ta firemka to totalna żenada. Złapać klienta a pózniej mają go w dupie. Awaria goni awarię i tylko od panienki słychać ze technicy pracują i tym podobne pierdoły. Obecnie 3 dzień mija awarii telefonów no i co ano gówno. Odpowiedz Link Zgłoś