kathy38 19.06.02, 10:08 Potrzebuję pozytywnych wibracji od moich przyjaciół z Forum Kraków. Ich moc jest ogromna o czym mogliśmy się już przekonać niejednokrotnie. A ja dzisiaj po 16 muszę mieć dużo wewnętrznej siły i szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Re: Potrzebuję ... IP: *.sp / 192.168.5.* 19.06.02, 10:18 To ja już od 15 będę się koncentrowal nad wsparciem dla Ciebie... Podobno powiódł się eksperyment z teleportacja wiązki laserowej, to tu chyba też się uda;) SUKCESU I WIARY W SUKCES!!!!! A jutro post gratulacyjny!!! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 10:19 Kasiu! losowanie totolotka? w radiu słyszałam o duzej puli:-))) Obojetne co to jest bede trzymac mocno kciuki:-D Dora Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 10:24 Ja już wibruję i wibrować nie przestanę, aż...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joseph Re: Potrzebuję ... IP: *.interkom.pl 19.06.02, 10:22 O ile wolno mi zaliczyć się do Twoich przyjaciół, to zapewniam o włączeniu pozytywnego wibratora co najmniej od 15.30 i na pełną moc. I znajomego rycerza Jedi też poproszę o wsparcie Mocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Potrzebuję ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 10:49 juz dwukrotnie udowodniliśmy, że forum Kraków ma moc niezwykłą, nie inaczej będzie tym razem, na mnie możesz liczyć... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 11:07 A ja już ładuję akumulatory mojego pozytywnego wibratora. Za pięć czwarta włączam i wibruję aż do wyczerpania. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 11:17 Może jak reprezantacja piłkarska Szwecji przed meczem z Argentyną zwróć się o pomoc do japońskich mnichów buddyjskich. Im wówczas pomogło... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 11:30 ja już wibruje, bo musze do 4 osiągnąc pełną moc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Potrzebuję ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:33 Od 15:59 pełną parą ruszają moje wibratory ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Potrzebuję ... IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 12:51 Na mnie tez mozesz liczyc. POWODZENIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 13:38 Nie do końca czuję się Twym przyjacielem - bo znam Twoje posty (podobają mi się!!!), ale (niestety) nie znam Ciebie. Ale i tak przyłączam się do źródełka wibracji, niech nasza Moc będzie z Tobą nie tylko po 16-tej, ale zawsze !!! Pozdrowionka Gonzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Potrzebuję ... IP: *.krakow.pl 19.06.02, 15:06 Ja już włączam...od przybytku głowa nie boli :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Zdążyłem :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 15:51 Dobrze że włączyłem w końcu kompa:)) Już zaczynam wysyłać pozytywną energię:)) Nie zapomnij nas powiadomić o efektach. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 19:38 no coz.. ja jak zwykle dalem w d..., no ale nie mialem tez mozliwosci sie dowiedziec o wibrowaniu :-) ale jak poszlo ? i co w gole tak dobrze poszlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 20:09 mikolaj7 napisał(a): > no coz.. ja jak zwykle dalem w d..., no ale nie mialem tez > mozliwosci sie dowiedziec o wibrowaniu :-) Podobnie było ze mną :( To znaczy widziałem ten wątek parę godzin temu, ale i tak już była "musztarda po obiedzie". Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Potrzebuję ... 19.06.02, 20:14 :((((((( Alem smutny!!! Czy moge powibrować teraz? :-((( skks PS. A o co szło? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Dziękuję wszystkim 19.06.02, 21:50 Słuchajcie moi mili i kochani. Wasze wibracje wyprodukowały tak dużo energii, że ... zaburzyły ustalony porządek dziejów. Ważne spotkanie się nie odbyło. Ponoć po raz pierwszy w historii tej instytucji i ku zdziwieniu pracujących tam osób. Mocy, którą mnie obdarowaliście starczy mi na następny raz. I pewnie jeszcze jakiś inny następny. Bo czytając wasze pełne serdeczności wypowiedzi przekonałam się, że mogę na Was zawsze liczyć. I świadomość ta dodała mi pewności siebie. Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Dziękuję wszystkim 19.06.02, 21:52 zawsze możesz na nas liczyć ( jakkolwiek by to patetycznie nie brzmiało ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Dziękuję wszystkim 19.06.02, 22:02 peteen napisał(a): > zawsze możesz na nas liczyć ( jakkolwiek by to patetycznie nie brzmiało ) > :))) i ja się pod tym podpisuje:-D Odpowiedz Link Zgłoś