Gość: Marta IP: 217.8.183.* 22.06.06, 10:17 Szukam dobrego sprawdzonego dermatologa w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ta.bo Re: dermatolog- dobry w Krakowie 02.07.06, 17:51 Witold Drexler, przyjmuje na Chopina. Jest świetny, wiem co piszę, wyleczona pacjentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:40 odraczam! u niego w drzwiach podpisujesz oswiadczenie ze leczysz sie na wlasna odpowiedzialnośc, dopiero wtedy cie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:41 mialo byc oczywiscie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczna Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:38 Tak!!!! Zdecydowanie polecam i pozdrawiam dr.Drexlera leczyłąm się u niego jeszcze jako natolatka 20 lat temu w szpitalu MSWiA ( wtedy milicyjnym) na Galla na bardzo trudny trądzik. Nie wiem do dzisiaj jaką miksturę przepisał( do wykonania w aptece), ale po bardzo głębokich bliznach śladu!!! A inni mnie straszyli, ze tylko operacyjnie da się to usunąć! Dzięki doktorze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:18 Polecam dr Kaczanowską. Przyjmuje przy pl. Inwalidów. Jest to dermatolog szpitala MSWiA (ul. Galla). Przyjmuje na kontrakcie z NFZ, więc nie trzeba płacić za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka16 Re: dermatolog- dobry w Krakowie 02.09.06, 07:46 a ja polecem swietnego specjaliste i czlowieka Pania Malgorzate Politowska, przyjmuje na Zwierzynieckiej 29 DERM MEDIK Poszlam tam, bo wlasnie slyszalam niezbyt dobre opinie o dermatologu z Chopina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.chello.pl 29.09.06, 20:02 dr Helena Kwiatkowska.Przyjmuje na Kopernika na klinice ale czeka się 3 miesiące.Ma prywatny gabinet na IIPułku Lotniczego/ przyjmuje do ostatniego pacjenta.To szósty dematolog do którego trafiliśmy i ona dopiero nam pomogła.Naprawdę świetny fachowiec, a przy tym miła i serdeczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.zax.pl 12.03.07, 16:17 dr Trątnowiecka na Galla 24 , jak chcesz zeby cie przyjela w ten sam dzien to trzeba isc o 7 rano sie zarejstrowac, pracuje wt-pt 8-13 a w pon popoludniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.gprs.plus.pl 17.02.08, 21:11 Na początku też byłam zadowolona z leczenia u Kwiatkowskiej. Miałam problem w wypadaniem włosów i ona mi bardzo pomogła. Jednak gdy mi po jakimś roku włosy znowu zaczęły wypadac, dała mi to samo lekarstwo. Kiedy po pół roku nie było żadnego rezultatu, a ja zapłaciłam za 3 już wizytę (za wypisanie recepty), przestałam do niej chodzic. Poświęca 5 minut na pacjenta - prywatnie i mimo braku poprawy cały czas przepisuje to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
brutta Re: dermatolog- dobry w Krakowie 25.03.07, 22:55 A ja polecam dr. Markiewicza.Przyjmuje na Stolarskiej 11. Bardzo miły pan, a przy tym rewelacyjny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 13:43 dr Markiewicz rzeczywiscie mily, slyszalam swietne opinie na jego temat. bylam kilka razy. niestety jedna wizyta kosztuje 120 zł, a z tego co powiedziala znajoma pracujaca w aptece to 90% lekarzy w krakowie na tradzik zapisuje to samo co dr Markiewiecz. dlatego szukam kogos tanszego, a rowniez polecanego. u dra Drexlera leczylam sie przez jakis czas. rezultatow wielkich nie zauwazylam. a dosc dlugo pozwalalam sobie wstrzykiwac ta miksture. oczywiscie, jak inni pacjenci podpisalam oswiadczenie, ze robie to na wlasna odpowiedzialnosc. troche to przerazajace, kiedy lekarz nie chce wytlumaczyc co wstrzykuje (na pytanie odpowiada "to nic nie jest, niech sie pani nie martwi") i nie bierze za to odpowiedzialnosci. w kazdym razie nie zaszkodzil- przynajmniej skutkow widocznych nie ma- ale tez szczegolnie nie pomogl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.93.classcom.pl 10.04.07, 22:08 Z zakresu maedycyny etetycznej - dr Janeczko. Al. 29-listopada. Polecam! Co pół roku robię sobie u niej glikopeel :) Jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 18:55 Czy możecie polecić i podać namiary na dobrego dermatologa w Krakowie który wyleczy trądzik i blizny po nim? Proszę pomóżcie....... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiaa Re: dermatolog- dobry w Krakowie 09.01.08, 22:38 Hmm ja tez bylam Drexlera, dopiero pierwszy raz, ale dostalam ten namiar od kolezanki, ktorej bardzo pomogl. U mnie jest duzo do leczenia bo mam atopowe zapalenie skory od dziecka. Jakie beda efekty napisze wkrotce. Niestety koszt jednej wizyty to 80 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiaa Re: dermatolog- dobry w Krakowie 09.01.08, 22:39 Mysle ze powinnas u niego sprobowac! Jesli liczba pacjentow swiadczy o jego profesjonalizmie to jest swietny. Bo tam sa generalnie tlumy. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 00:48 ja rowniez polecam dr Politowska!!! bardzo mila i rzeczowa kobieta a przy tym swietna specjalistka :) od razu powiedziala co mi dolega jak to leczyc przepisala recepte i po klopocie :) wizyty nie trzeba bylo powtarzac :) obecnie przyjmuje w prywatnym gabincecie dermatologiczno-kosmetycznym niedaleko centrum (niestety nazwa ulicy wyleciala mi z glowy) wizyta kosztuje 80 zl ale naprawde warto!!! mam nadzieje ze wam pomoze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danone Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: *.chello.pl 26.03.08, 22:29 a co mozecie powiedziec o dr Rajzer i dr Grocholska przyjmuja w Lux Medzie , ktoś był u nich może ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doth_s Re: dermatolog- dobry w Krakowie IP: 83.142.184.* 31.03.08, 14:33 ja korzystałam z wiedzy dr Grocholskiej, ale ona przyjmowała na NFZ w Centrum Medycyny Profilatycznej na Olszańskiej 5. Poleca - fachowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Ja polecam IP: *.chello.pl 03.04.08, 22:39 instytut kosmetyczny danuty zwolinskiej mała chirurgia kosmetyczna z ulicy krotkiej. Panie może są troche szorstkie w obejsciu, ale uwierz mi znają się jak mało kto! Po pierwsze eliminują i leczą przyczyny, potem zajmują się najczęściej tragicznymi skutkami leczenia przez wcześniejszych specjalistów :/ Naprawdę polecam Zadzwon i zapytaj czy mają aktualnie bezpłatne konsultacje sama będziesz mogła ocenic i wyrobic sobie opinie Odpowiedz Link Zgłoś