Dodaj do ulubionych

Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfinksa

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:17
Mam 30 tke na karku, skonczylem prawo, pochodze z prowincji, niczego w zyciu
nie osiagnalem, kobiety uciekaly przede mna od zawsze, teraz szukam w
serwisach randkowych ale kobiety nie moga na mnie patrzec, podobnie z innymi
zmysłami.
Nie wiem co robic, mam dosc spedzania samotnych wieczorow w feniksie czy
sfinksie, wloczenia sie po knajpach i probach podrywu starych wyjadaczek,
ktore brzydza sie mna, nie mam przyjaciol, mam krzywe zeby, zero miesni,
zapadnieta klatke piersiowa, krosty na plecach, zionie mi z paszczy a
kolezanki z pracy rozmawiaja ze mna z litosci poniewaz nie mam zdania na
zaden temat, nawet w polityce mnie nie chca bo nie potrafie odroznic
liberalizmu od libertynizmu.
Obserwuj wątek
    • Gość: severus Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:20
      nie martw sie, w zyciu trzeba sie pogodzic z pewnymi faktami, ja mam podobnie
      tyle ze mam problem, bo mam 34lata i ciagle czytam harryego pottera
      • Gość: goesha Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.alan.krakow.pl 17.04.05, 17:31
        oooo rany ludzie!!! trzeba zaczac chyba od odbudowania poczucia wlasnej wartosci:) bo jak sie sami nie lubicie to jak ma Was ktos polubic???? tez mam czasem doly ale uszy do gory!!! jak to mowia: kazda potwora znajdzie swojego amatora - ja w to niezlomnie wierze (choc nie uwazam sie bynajmniej za potwore:):) POWODZENIA
        • Gość: centrum Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 17:44
          mam kolezanke z ktora czasem sie przytulamy ale ona wstydzi pokazywac sie ze
          mna w miejscach publicznych, nawet jak jestem u niej w mieszkaniu, to musze sie
          chowac bo jest jej wstyd ze sie ze mna zadaje
          • goesha Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 17:51
            nie chce mi sie wierzyc, ze jest tak zle jak wyzej piszesz a poza tym przynajmniej czesc rzeczy, o ktorych piszesz mozna zmienic np. jesli chodzi o wyglad albo "poszerzenie horyzontow myslowych":), a poza tym piszesz ze nic w zyciu nie osiagnales - skonczyles prawo a to dla niektorych "marzenie scietej glowy" wiec sproboj raczej pomyslec o swoich zaletach a nie wadach - jak do tej pory
            pozdrawiam
          • Gość: rozbawiona Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: 83.17.27.* 18.04.05, 15:24
            hahahahaahaha to jest najlepszy teks pod słońcem
    • Gość: seven Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.05, 18:20
      e tam, zawsze moglo byc gorzej, mogles w koncu zostac skodziarzem, jak mcemrek
    • Gość: daro no to masz problem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 19:13
      Ale nie chce mi się wierzyć, ażebyś w Feniksie nie znalazł reflektantki - to
      prawie niemożliwe :)
      Ale jeśli tek jest, to mogę ci jeszcze polecić Warszawiankę, Restaurację Śląską
      i Dolce Vitę.
    • fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 19:19
      Nie martw się: Moi serdeczni przyjaciele zawsze mi powtarzaja że dobry towar
      zawsze znajdzie swojego nabywce zas lipa zawsze pozostanie. Cos w tym jednak
      jest bo popatrz jak nie spojrzysz to plecy są zawsze z tyłu. Ja pogodziłem sie
      ze swoja samotnościa też jestem z wyzszym wykształceniem i mówia mi ze jestem
      atrakcyjnym facetem ale jestem własnie ta lipa.
      pozdrawiam i głowa do góry samotnośc tez nie jest zła.
      • acrania Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 19:25
        a dlaczego uważasz, że jesteś "lipą"? to jest jak najbardziej poważne pytanie.
        jeśli nie chcesz publicznie odpowiadać- napisz maila.
        • fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 19:32
          To sa wypowiedzi i zachowania bardzo wielu dziewczyn dla ktorych najwazniejsze
          jest to co facet na na koncie osobistym i jaka fura jeżdzi i gdzie mieszka
          • acrania Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 19:44
            no to mogę tu tylko powiedzieć, że ja wyznaję trochę inną hierarchię wartości. a
            jeśli poczujesz się samotny, chętnie z Tobą podyskutuję.
            • fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 19:46
              Dziekuje bardzo o pozdrawiam
              • acrania Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 22:38
                hmm... nie wiem czy to miało znaczyć "dziękuję, będę pamiętał" czy może
                "dziękuję, nie skorzystam"...
                w każdym razie pozdrawiam
                • fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 20.04.05, 19:08
                  " Dziękuje będę paniętał"
                  powodzenia
      • Gość: Ewa Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:36
        A to teraz lepiej rozumiem-rozgoryczenie, wlasne niepowodzenie i brak poczucia
        wartosci swojej osoby i od razu chce sie zarzucac bycie "lipa" innym, co? A z
        tym " serdecznym przyjaciolmi" radze sie nie spotykac Panie fajnaret...
        • czesiekkk Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 17.04.05, 20:45
          Masz rację Ewa, przyjaciel może być krytyczny, ale nie może negować.
          Więcej pewności siebie.
      • anisua Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 18.04.05, 14:18
        fajnaret napisał:

> Nie martw się: Moi serdeczni przyjaciele zawsze mi powtarzaja że dobry towar
        > zawsze znajdzie swojego nabywce zas lipa zawsze pozostanie. Cos w tym jednak
        > jest bo popatrz jak nie spojrzysz to plecy są zawsze z tyłu. Ja pogodziłem
        sie
        > ze swoja samotnościa też jestem z wyzszym wykształceniem i mówia mi ze jestem
        > atrakcyjnym facetem ale jestem własnie ta lipa.
        > pozdrawiam i głowa do góry samotnośc tez nie jest zła.

nie rozumiem Was .....faceci
        chcielibyście nie być samotni, ale.....czekacie, nic nie robicie
        godzicie się ze swoją samotnością....
        a wyższe wykształcenie??
        co ma do tego?
        samotni są zarówno z wyższym wykształceniem jak i z zawodowym....
        no chyba,że wasze wymagania są bardzo wysokie....i nie każda kobieta im sprosta

i nawet lipa trafi na lipę;))
    • Gość: centrala Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:09
      ja się z Tobą umowie, serio, denerują mnie już Ci wszyscy wypicyglowani faceci...
    • Gość: fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:43
      nie skorzystam,buuu
      • fajnaret Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 18.04.05, 10:48
        Co za zartowniś podszywa sie pod mój NICK Nie zycze sobie tego miej odwagę cos
        pisac od siebie a nie podszywać sie pod kogoś
    • kremoofka Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 18.04.05, 10:53
      jakim cudem - najpierw zdecydowałeś się, a później skończyłeś prawo, skoro
      jesteś taki asertywny
      zawsze wydawało mi się, że kto jak kto, ale prawnik powinien być
      ekstrawertykiem.
      Albo więc jesteć (sorry za określenie) życiową "pierdołą", albo kiepsko
      prowokujesz (i coś m się wydaje, że tu raczej chodzi o to drugie)
      • stopp5 Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 22.04.05, 22:54
        Proszę sprawdzić - co to znaczy być asertywnym i nie mylić z biernością ;)
    • Gość: przekwalifikuj sie Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: 212.160.142.* 18.04.05, 12:26
      mam dla ciebie radę - zostań prokuratorem!
    • anisua Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 18.04.05, 14:13
      Gość portalu: Centrum napisał(a):

> Mam 30 tke na karku, skonczylem prawo, pochodze z prowincji, niczego w zyciu
      > nie osiagnalem,

Jesli skonczenie prawka to nic....ale to Twoja teoria...
      a co ma prowincja do tego?
      a 30 ..piękny wiek, wiem o tym;)
      człowiek wie , czego chce....

> kobiety uciekaly przede mna od zawsze, teraz szukam w
      > serwisach randkowych ale kobiety nie moga na mnie patrzec, podobnie z innymi
      > zmysłami.
      chciałabym widziec te tłumy uciekajace przed Tobą..;DD
      a moze nie trafiłeś na TĘ dziewczynę?

> Nie wiem co robic, mam dosc spedzania samotnych wieczorow w feniksie czy
      > sfinksie, wloczenia sie po knajpach i probach podrywu starych wyjadaczek,
      > ktore brzydza sie mna,
      ale wybrałes knajpy na poznawanie kobiet.....
      nie dziw się

> nie mam przyjaciol,
      a może bedziesz miał?
      może trzeba zapracowac na przyjaciół?

>mam krzywe zeby,
      zęby mozna wyprostować

>zero miesni,
      to popracuj trochę , poćwicz, a nie lamentuj...
      ale nie mozna mieć zero mięśni....jakis jeden chyba by się znalazł?;))))))))

> zapadnieta klatke piersiowa,

z tym gorzej, ale jakis ciuch,mógłby to ukryć...

> krosty na plecach,
      troche słonca, wizyta u dermatologa i po sprawie

> zionie mi z paszczy
      moze jakis internista by sie przydał, pewnie coś z przewodem pokarmowym, albo
      palisz albo...nie myjesz ząbków;))

> a kolezanki z pracy rozmawiaja ze mna z litosci
      a skad to wiesz? czytasz w myslach?;))
      dobrze,że rozmawiają..
      dziwne są....;))

ja bym nie rozmawiała;DD

>poniewaz nie mam zdania na
      > zaden temat, nawet w polityce mnie nie chca bo nie potrafie odroznic
      > liberalizmu od libertynizmu.
      o, ale wiesz,ze są takie pojęcia:DDDDD

myślę,że niezły z Ciebie DOWCIPNIŚ.....
      choć tacy samotni faceci też są.....
      i jesli taki jesteś....to wez się w garść
      dużo jest samotnych ludzi....i czekają na siebie nawzajem
      pozdrawiam
    • Gość: Moskva Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:30
      ZAINWESTUJ W TIK TAKI !!! Pozdro .
    • Gość: Moskva Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:30
      ZAINWESTUJ W TIK TAKI !!! Pozdro .
      • zaino Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 20.04.05, 19:56
        Zapisz sie do mojego biura matrymonialnego. Mówie ci jeszcze w tym roku zaświci
        słońce dla ciebie.
        To straszne taki niedorobiony prawnik:((
      • matt.j Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 23.04.05, 00:58
        Gość portalu: Moskva napisał(a):
        > ZAINWESTUJ W TIK TAKI !!! Pozdro .

Proponowałbym zacząć najpierw od inwestycji w dentystę oraz szczoteczkę i pasty
        do zębów.
        Dopiero potem dokonać inwestycji wspomagających takich jak tiktaki.

Chyba, że tu chodzi o zamierzony efekt odstraszania ludzi po to, aby
        móc mówić jakim się to jest biednym, samotnym człowiekiem

• agahy Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 21.04.05, 10:59
      no nie, dramat. Jak tak można? Faktycznie, jesli będziesz sobie cały czas
      powtarzał, że jestes do niczego, kiedys w to uwierzysz. A może spróbuj
      odwrotnie - jestem super, weź się za siebie? To wcale nie jest tak, że kobiety
      nie zwracaja uwagi na takich jak Ty. trzeba tylko trochę w siebie zainwestować.
      Podejrzewam, że równiez wiele kobiet uważa, że są beznadziejne. Więc co z tym
      fantem????
      • anisua Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 21.04.05, 11:37
        niech się beznadziejny spiknie z jakąś beznadziejną....:)

ale poważnie
        to często mamy bardzo niskie mniemanie o sobie,
        a tak naprawdę jesteśmy bardzo fajnymi ludżmi
        interesujacymi, z pasjami
        tylko te kompleksy...brrrrr

a w życiu nie liczy się tylko fura, komóra i kasa....
        więcej wiary w siebie :)
    • Gość: lola Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:35
      nic tylko palnac sobie w łeb
    • kr_kap Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 22.04.05, 23:26
      "Tańce w kręgu". To opcja dla Ciebie. I doszlifuj dowcip.
    • matt.j Re: Samotny prawnik nie chce chodzic sam do Sfink 23.04.05, 00:53
      Facet desperacko poszukuje kandydatki na żonę.
      Jak widać chce wziąć was dziewczyny na litość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka