Gość: tak to ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 18:38 co to ma byc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan sabbiny Re: o co chodzi z ta sabbina? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 18:40 mylisz pojecia, sabbina naprawde na imie ma Dariusz, wiec pytanie powinno brzmiec: "o co chodzi z tym dariuszem?" Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: o co chodzi z ta sabbina? 30.05.05, 18:40 uwielbiam jak się o mnie pisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatraa Re: o co chodzi z ta sabbina? 30.05.05, 18:58 a czemu jest on taki slawny na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe rzadzi?? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 19:02 rzadzic to sobie mozesz chlopcze w domu, jak ci zonka pozwoli, tu na forum podskakujesz tylko dzieki laskawosci admina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotto Re: o co chodzi z ta sabbina? IP: *.compower.pl 30.05.05, 19:10 chodzi o to, ze jest transwescyta (ujawnia sie pod kobieco-psim imieniem) i wypisuje tutaj poglady, ktore powoduja wzrost cisnienia u niektorych, i tak znerwicowanych forumowiczow. bardzo czesto rozmawia sam ze soba na forum pod roznymi nickami (stalymi, coby nie mozna bylo odczytac dns-a autora postu) genaralnie mozna ja zaliczyc do forumowych clownow. tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi fan Re: o co chodzi z ta sabbina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:30 nic dodać, nic ująć - daria vel sabbin to świr - transwestyta Odpowiedz Link Zgłoś