marsjanka83 21.07.02, 13:12 Hello! Czy jest wśród Was ktoś, kto od października będzie studiował europeistykę na UJ??? Jeśli tak, możemy nawiązać kontakt już teraz... marsjanka83@wp.pl trzymajcie się wszyscy! odlotowych wakacji!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Europeistyka na UJ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 23:17 cześć marsjanka, ja też będę studiować europeistykę na UJ, wiesz coś o studiach? ja byłam tam zobaczyć czy już są jakieś wiadomości ale nic nie znalazłam! mam nadzieję że te studia będą dość fajne, no i oczywiście że będą fajni ludzie! napisz mi coś o sobie jeśli masz ochotę! pa pa - Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsjanka;) Re: Europeistyka na UJ IP: *.katowice.msk.pl 08.09.02, 14:03 Witaj! Moglabys podac mi swoj adres mailowy, zebysmy nie musialy pisac przez forum? albo napisz do mnie: marsjanka83@wp.pl Jestes z Krakowa? Wiadomosci o akademikach maja byc chyba w tym tygodniu a ok. połowy września o całości... mam nadzieje, ze napiszesz... pozdrowka1 papa! Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś