kolegadryndryn 25.06.05, 10:00 Czy kto juz poczynil jakies kroki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esposa1 Re: Wieden-2006 14.10.05, 15:08 ja już prawie jestem zdecydowana mam ogrooomnie duzo watpliwości.. szczególnie po przeczytaniu większości wypowiedzi na forum.... ale już nie zmienię zdania nie znalazłam nic lepszego... kto wie czy będziemy sąsiadami Odpowiedz Link Zgłoś
julaa Re: Wieden-2006 14.10.05, 15:25 to jest tak że na forum najczęsciej ludzie pisza co im sie nie podoba, mało tu laurek typu "osiedle jest cudowne" i prędzej ktos napisze że wkurza go sąsiad albo parkowanie na chodniku niż że czuje sie bezpiecznie i komfortowo. Ja tak właśnie sie czuję i uważam że kupno mieszkania na OE było jak dotąd jedna z moich najlepszych inwestycji pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arkadix30 Re: Wieden-2006 24.10.05, 19:54 Dzisiaj podpisałem umowę z NOVO MAARem a więc Dzień Dobry Sąsiadom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dark-bad Re: Wieden-2006 27.10.05, 23:23 to gratuluję- to jest umowa przedwstepna w formie aktu notarialnego czy zwykła? Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: Wieden-2006 25.10.05, 00:01 pomijajac walory estetyczne czy lokalizacji, bo to rzecz gustu, czy sie podoba czy nie, mozna miec chyba pewnosc, ze novomaar buduje w terminie, z dobra jakoscia (nie mialem zadnych znaczacych usterek poza peknieciem na scianie - naprawione po 2 tyg. od zgloszenia), zwlaszcza jak sie porowna do takich wynalazkow jak wawel-service, czy salwator. jak poczytalem fora, to mi sie wlos na glowie zjezyl, bo mialem kupic w podobnej cenie mieszkanie na borkowskiej o wiekszym metrazu. dziekuje bogu, ze nie kupilem. a usterki czy problemy mniejsze wieksze jak sasiad z psem czy grajacy na trabce czy porysowana szyba sa nie do unikniecia. tu mieszka kilkaset osob i zawsze cos sie znajdzie to ponarzekania. a jak nie ma co narzekac, to po co o tym pisac na formum? Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: Wieden-2006 25.10.05, 00:09 acha, zeby nie bylo za slodko to nie wiem jak sie buduje w europie ale kwestia miejsc parkingowych i komorek lokatorskich jest duzym problemem. sprzedawanie po kilka miejsc jednej osobie, w efekcie puste miejsca wewnatrz kwartalow a tlok na zewnatrz (ciekawe co bedzie jak barcelona zamieszka). jest jeszcze kwestia bliskosci blokow. podobno bloki w wiedniu i pradze beda usytuowane jeszcze blizej siebie niz rzym i o to warto pytac novomaar, bo wystarczy porownac odleglosc blokow w londynie i paryzu a odlegloscia w rzymie (w barcelonie nie wiem) a cena za wieden zdaje sie najwyzsza za najnizszy standard w tym wypadku. ciekawe czy novomaar na okolicznosc tego ze ostro jedzie z cena cos dodaje ekstra przyszlym mieszkancom od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
odike Re: Wieden-2006 11.11.05, 21:12 Witam, bylem dzisiaj ogladac budowe - w 1. bloku jest juz wybudowane 1. pietro. Czy ktos z Was bedzie mieszkal w tym "samotnym" bloczku?? :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
odike Re: Wieden-2006 11.11.05, 21:13 odike napisał: > Witam, > > bylem dzisiaj ogladac budowe - w 1. bloku jest juz wybudowane 1. pietro. > Czy ktos z Was bedzie mieszkal w tym "samotnym" bloczku?? :)) > > Pozdrawiam! Tzn. parter - sorka Odpowiedz Link Zgłoś