Dodaj do ulubionych

Wieden-2006

25.06.05, 10:00
Czy kto juz poczynil jakies kroki?
Obserwuj wątek
    • esposa1 Re: Wieden-2006 14.10.05, 15:08
      ja już prawie jestem zdecydowana

mam ogrooomnie duzo watpliwości.. szczególnie po przeczytaniu większości
      wypowiedzi na forum.... ale już nie zmienię zdania
      nie znalazłam nic lepszego...

kto wie czy będziemy sąsiadami
      • julaa Re: Wieden-2006 14.10.05, 15:25
        to jest tak że na forum najczęsciej ludzie pisza co im sie nie podoba, mało tu
        laurek typu "osiedle jest cudowne" i prędzej ktos napisze że wkurza go sąsiad
        albo parkowanie na chodniku niż że czuje sie bezpiecznie i komfortowo. Ja tak
        właśnie sie czuję i uważam że kupno mieszkania na OE było jak dotąd jedna z
        moich najlepszych inwestycji
        pozdrawiam ;)
        • arkadix30 Re: Wieden-2006 24.10.05, 19:54
          Dzisiaj podpisałem umowę z NOVO MAARem a więc Dzień Dobry Sąsiadom :)))
          • justka842 Re: Wieden-2006 24.10.05, 21:34
            WITAMY!!!!!!:)
          • dark-bad Re: Wieden-2006 27.10.05, 23:23
            to gratuluję- to jest umowa przedwstepna w formie aktu notarialnego czy zwykła?
      • paika Re: Wieden-2006 25.10.05, 00:01
        pomijajac walory estetyczne czy lokalizacji, bo to rzecz gustu, czy sie podoba
        czy nie, mozna miec chyba pewnosc, ze novomaar buduje w terminie, z dobra
        jakoscia (nie mialem zadnych znaczacych usterek poza peknieciem na scianie -
        naprawione po 2 tyg. od zgloszenia), zwlaszcza jak sie porowna do takich
        wynalazkow jak wawel-service, czy salwator. jak poczytalem fora, to mi sie wlos
        na glowie zjezyl, bo mialem kupic w podobnej cenie mieszkanie na borkowskiej o
        wiekszym metrazu. dziekuje bogu, ze nie kupilem. a usterki czy problemy
        mniejsze wieksze jak sasiad z psem czy grajacy na trabce czy porysowana szyba
        sa nie do unikniecia. tu mieszka kilkaset osob i zawsze cos sie znajdzie to
        ponarzekania. a jak nie ma co narzekac, to po co o tym pisac na formum?
        • paika Re: Wieden-2006 25.10.05, 00:09
          acha, zeby nie bylo za slodko to nie wiem jak sie buduje w europie ale kwestia
          miejsc parkingowych i komorek lokatorskich jest duzym problemem. sprzedawanie
          po kilka miejsc jednej osobie, w efekcie puste miejsca wewnatrz kwartalow a
          tlok na zewnatrz (ciekawe co bedzie jak barcelona zamieszka). jest jeszcze
          kwestia bliskosci blokow. podobno bloki w wiedniu i pradze beda usytuowane
          jeszcze blizej siebie niz rzym i o to warto pytac novomaar, bo wystarczy
          porownac odleglosc blokow w londynie i paryzu a odlegloscia w rzymie (w
          barcelonie nie wiem) a cena za wieden zdaje sie najwyzsza za najnizszy standard
          w tym wypadku. ciekawe czy novomaar na okolicznosc tego ze ostro jedzie z cena
          cos dodaje ekstra przyszlym mieszkancom od siebie?
          • odike Re: Wieden-2006 11.11.05, 21:12
            Witam,

bylem dzisiaj ogladac budowe - w 1. bloku jest juz wybudowane 1. pietro.
            Czy ktos z Was bedzie mieszkal w tym "samotnym" bloczku?? :))

Pozdrawiam!
            • odike Re: Wieden-2006 11.11.05, 21:13
              odike napisał:

> Witam,
              >
              > bylem dzisiaj ogladac budowe - w 1. bloku jest juz wybudowane 1. pietro.
              > Czy ktos z Was bedzie mieszkal w tym "samotnym" bloczku?? :))
              >
              > Pozdrawiam!

Tzn. parter - sorka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka