Gość: Gatsby IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.09.02, 12:41 www.wirtualnemedia.pl/w16-4.htm no no...ale ta pani nie wie co czyni....przeciez on całą dobę w radiu siedzi! taki ponurak i dziwak, a znalazł amatorkę - jest dla mnie jakaś nadzieja!;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: S. Tyczyński pod pantoflem! 16.09.02, 12:45 e tam... to druga zona, a i dwoje dzieci tez juz ma swoją drogą jak zobaczyłem fote gabryjelskiej w elle to wymiekłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby z innej beczki, ale w tej samej parafii:) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.09.02, 13:15 prawda-czy-falsz.rmf.fm/ (naprowadźcie kursor na posła!) prawda-czy-falsz.rmf.fm/sub.html?d=spoty tak, nasz sejm zasługuje na "zrównanie z ziemią"...mama nadzieję, że nie zamkną ich za to!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: z innej beczki, ale w tej samej parafii:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 18:12 > tak, nasz sejm zasługuje na "zrównanie z ziemią"...mama nadzieję, że nie zamkną > ich za to!:))) Oj cosik mnie sie zdaje, ze bedzie sie dzialo... TVP zaatakowana i to jeszcze jak! Nie mowiac o innych :D Stuhr chyba juz zadnego filmu w naszym pieknym kraju nie nakreci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: z innej beczki, ale w tej samej parafii:) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 18:37 > tak, nasz sejm zasługuje na "zrównanie z ziemią"...mama nadzieję, że nie zamkną > ich za to!:))) W koncu ktos odwarzyl sie przedstawic cala prawde o sejmie polskim, chwala im za to! Teraz nawet najnizsze warstwy dzieki swietnemu Stuhrowi beda wiedzialy co sie w Polsce wyrabia :) Za ta kampanie powinni dostac niejedna nagrode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: z innej beczki, ale w tej samej parafii:) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.09.02, 18:43 a słyszałeś tę piosenkę, trawestacje tego starego hitu z Opola: "śpiewać każdy może"? dla mnie rewelacja!:) do ludzi trzeba właśnie z takim czymś; to przemawia do każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac ciemnosc widze... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 18:55 > a słyszałeś tę piosenkę, trawestacje tego starego hitu z Opola: "śpiewać każdy > może"? dla mnie rewelacja! :) Pewnie, ze slyszalem! Stuhr jest naprawde niezastapiony.. i jeszcze to westchniecie: "Ciemnosc widze, oj widze ciemnosc" BOMBA! Zachowam to sobie na komputerku :) Odpowiedz Link Zgłoś