Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 19:50 (zapraszam :-) AAAAA HURAAAAAAAAA!!!!!!!! TAK TO JA mtq i jestem TRZEŹWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 19:52 nie znajduje mi strony :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Owszem...ale :-)))))))))) IP: *.local.net / 192.168.5.* 17.09.02, 19:55 Bardzo, bardzo przedinauguracyjnie. A KIeDY START OSTRY? TRUDNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Owszem...ale :-)))))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:00 kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 20:03 Gość portalu: mtq napisał(a): > (zapraszam :-) > > AAAAA HURAAAAAAAAA!!!!!!!! > > TAK TO JA mtq i jestem TRZEŹWY!!! To uroczo, choć "...kto gazet nie czyta/wstręt do wina czuye/ten yest waryatem/albo zwaryuye..." A teraz proszę mi powiedzieć, który lokal jest lokalem klubowym, bo na Wrześniówkę niestety nie zdążyłem dojechać.Na stronę Kazimierza wchodzę natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 20:05 Nie działa niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 20:06 oj mtq, chyba jednak nadużyłeś!;)) nie ma!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.net.autocom.pl 17.09.02, 20:10 może działa tylko na kazmierzu? w mojej dzielnicy niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:20 U mnie dziala! emil wyglada zachecajaco, ten blur.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 20:23 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > U mnie dziala! emil > wyglada zachecajaco, ten blur.. :) taa, to będzie pierwsza strona rozsyłana emilem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:25 NAPRAWDE WAM NIE WCHODZI TA STRONKA?? U MNIE BEZ ZARZUTU! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 20:27 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > NAPRAWDE WAM NIE WCHODZI TA STRONKA?? U MNIE BEZ ZARZUTU! :) www.kazimierz.com? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:35 > > NAPRAWDE WAM NIE WCHODZI TA STRONKA?? U MNIE BEZ ZARZUTU! :) > www.kazimierz.com? TAAAAAAAAAAAAK! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 20:28 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > NAPRAWDE WAM NIE WCHODZI TA STRONKA?? U MNIE BEZ ZARZUTU! :) Niestety, Error i tak dalsze. Ale raz jeszcze proszęo odpowiedź, który lokal jest lokalem klubowym, bo na Wrześniówkę nie dojechałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq e, powaleni jesteście! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:27 www.kazimierz.com jest jak sie patrzy. a jak nie wchodzi, to znaczy że tyle ludzi czeka w kolejce ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: e, powaleni jesteście! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 20:29 Gość portalu: mtq napisał(a): > <a href="http://www.kazimierz.com"target="_blank">www.kazimierz.com</a> > jest jak sie patrzy. a jak nie wchodzi, to znaczy że tyle > ludzi czeka w kolejce ;-))) nie chodzi o to, że sie nie ładuje...error Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: e, powaleni jesteście! 17.09.02, 20:31 Może Wam eksplorer internetowa z cache'a podnosi że error? wykasujta history albo cache i tera probujta albo przez Netscape... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby komuś jeszcze nie wchodzi kazimierz.com?... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 20:38 ...bo mi dalej nie...na Netscapie też:( baaardzo ekskluzywna strona;) a może to Chello do dupy jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: komuś jeszcze nie wchodzi kazimierz.com?... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:41 > ...bo mi dalej nie...na Netscapie też:( baaardzo ekskluzywna strona;) Tylko dla wybranych heh, mnie dziala i widzi mi sie bardzo dobrze i szybko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: komuś jeszcze nie wchodzi kazimierz.com?... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 20:41 Netscape nie może znaleźć serwera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac emil? emilek? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:39 prosze sprawdzic skrzynki WSZYSCY! czy ktos dostal ode mnie EMILA?? cos sie znowu chyba poczta gazety (kropeczki) :( Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: emil? emilek? 17.09.02, 20:45 nie dostałem! Do innych: przeczyśćcie sobie! cache w przeglądarkach! a może wpisujecie com.pl? WWW.KAZIMIERZ.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: emil? emilek? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 20:50 mtq napisał: > nie dostałem! > > Do innych: przeczyśćcie sobie! cache w przeglądarkach! > > a może wpisujecie com.pl? > > WWW.KAZIMIERZ.COM wykasowałem files, cookies, history (wielkie poświęcenie) co jeszcze można? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: emil? emilek? 17.09.02, 20:45 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > prosze sprawdzic skrzynki WSZYSCY! czy ktos dostal ode mnie EMILA?? cos sie znowu chyba poczta gazety (kropeczki) :( Przyszedł, przyszedł. Teraz myślimy nad odpowiedzią ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: emil? emilek? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 20:58 > nie przyszedł :-( Bo Mikolaj dostal, Twoj adres odrzucal serwer.. widocznie gazeta nie lubi konkurencji ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac wyslalem na gazete n/t IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: a to znalazłem w wyszukiwarce:) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 20:46 nie jeden Kazimierz na świecie:)) Tomasz Krawczyk <tkrawcz@zly.kis.p.lodz.pl> wrote: [ciach] > Wracajac jednak do sprawy. Jesli np. Pan Kazimierz B. wlasciciel firmy > "Kazimierz S.C." zazyczy sobie rejstracje domeny www.kazimierz.pl i > zostanie mu ona przyznana (pamietajmy, ze tylko NASk ma prawo > przyznawania domen), a nastepnie wladze miasta Kazimierz obudza sie i > stwierdza, ze nalezy zarejstrowac domene miejska, to maja prawo > "odebrac" do tego nieodplatnie ta domene powolujac sie tylko na to, ze > sa wladzami miasta o takiej nazwie? NASK nie powinien się zgodzić na rejetrację domeny www.kazimierz.pl panu Kazimerzowi - powinni mu zaproponować www.kazimierz.com.pl - takie jest moje zdanie, przecież nie można (chyba że się mylę) zarejestrować sobie domeny np. www.kazimierz !? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: a to znalazłem w wyszukiwarce:) 17.09.02, 20:52 to samo kiedyś znalazłem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby skks i kathy38 mają chello, im wchodzi? [no text] IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: skks i kathy38 mają chello, im wchodzi? [no t 17.09.02, 20:56 nieobecni nie mają prawa głosu ;-))) jak O. Spirytus zawita to nam powie Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 20:57 nie działa :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: a jakiego masz dostawcę internetu? [no text] IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 20:58 tosia_ napisała: > nie działa :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Coś dziś się złego dzieje na łączach... 17.09.02, 21:02 emile nie chodzą (Emile), www.kazimierz.com nie działa... a zarzęczam, że DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby może zwiększona aktywność słońca?;) [no txt] IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 21:03 mtq napisał: > emile nie chodzą (Emile), www.kazimierz.com nie działa... > a zarzęczam, że DZIAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:08 i emilek od TomCraca też doszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:10 > i emilek od TomCraca też doszedł! sie ciesze :) Dżordż Majkel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 21:12 bluetab70 napisała: > i emilek od TomCraca też doszedł! nie wiedziałem, ze to się tak wolno rozchodzi, grypa chyba jest szybsza, niż Pan Kazimierz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:27 Dupa u mnie nie działa:(((( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mtQ ja Ciebie osobiście zabiję:)) U wszystkich działa a u mnie pokazuje gest Kozakiewicza:))) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:28 A Emil od tomCraca do mnie miał dojść czy nie? Bo nic nie mam:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:29 Skks ty zabij swoje chello!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:32 Dobra też zabiję:)))) Tylko po co? Co mam zrobić by działało? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:33 Tego jeszcze nie odkryto. Mam pewien pomysł dlaczego może nie działać ale to zbyt skomplikowane i nie chcę, żebyś znowu siedział do 4 w nocy i próbował zrozumieć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:33 > Skks ty zabij swoje chello!!! ale jaja, przeciez to nie powinno zalezec od (kropeczki) dostawcy internetu! pewnie ci z NASK'u cos mieszaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:34 nienienie!!! mam pomysł dlaczego nie robi ale jak powiem to znowu bede be że nikt nie rozumie itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:31 > A Emil od tomCraca do mnie miał dojść czy nie? Bo nic nie mam:((((( Mial dojsc, ale juz podobno ta kwestia byla dyskutowana w kregach wladzy, wiec nie bede powtarzal. :) Leszku pomodl sie za mnie.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:36 OOOOOOO tyle mam po wpisaniu www.kazinierz.com: Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. ------------------------------------------------------------------------------- - Spróbuj wykonać następujące zadania: Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.net.autocom.pl 17.09.02, 21:38 sprobuj kliknąć w link, który zamieścił mtq w poście: "e, jesteście powaleni" - u mnie zadziałało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) IP: *.net.autocom.pl 17.09.02, 21:39 tzn. "e, powaleni jesteści" - wcześniej wchodziłem przez explorera i był error Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:40 :((( Nadusiłem i dupiana dupa!!!!!:((((((( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:40 źle wpisywaliście :-))) jakaś głupota chello-userów czy co:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:39 skks napisał: > OOOOOOO tyle mam po wpisaniu www.kazinierz.com: To wpisz www.kaziMierz.com [...] > Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS a z tym to już wiesz, co co chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:42 mtq!!! nie bądx taki "hop do przodu":)))!!!!!! Tam gdzie trza tom sie przyłozył:)i wpisałem wwwwww.kazimierz.com Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:43 A twoja linka tyż nie działa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:47 wpisz 3w a nie 6. a eskont Ci działa? to co, mam wprowadzić moją wielce niezrozumiałą teorie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 21:51 Eskont działa i cowal działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 22:02 U mnie działa ! SKKS - kliknij na >wykryj ustawienia sieci< w tym długim tekście, który zacytowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Na Zwierzyńcu działa!!! :))) 17.09.02, 22:06 Quiny chodzom, ustawienia nie chodzom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 na Dzikich Polach nie działa:((( IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 21:48 dwa emilki mi odrzuciło... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: na Dzikich Polach nie działa:((( 17.09.02, 22:02 ty masz Neostradę? no proszę...może to łącza dzisiaj tylko...mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: na Dzikich Polach nie działa:((( 17.09.02, 22:07 ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: na Dzikich Polach nie działa:((( IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 22:14 Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: „mtq@wp.pl”. Temat 'wspaniale', łącza zamokły? może ja cuś źle ustawiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: na Dzikich Polach nie działa:((( 17.09.02, 22:16 nie wiem, moja poczta też rzadko dziś chce coś odbierać cały czas tylko się "Contacting"uje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Gazeta nie lubi konkurencji IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:20 Mialem dokladnie to samo, z poczty gazety moge wyslac tylko na adresata na serwerze gazety :( Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Gazeta nie lubi konkurencji 17.09.02, 22:22 eeee nie, mówię że odbierać mi też nie chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Gazeta nie lubi konkurencji 17.09.02, 22:22 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mialem dokladnie to samo, z poczty gazety moge wyslac tylko na adresata na serwerze gazety :( A mnie się udało wysłać na wp.pl. Moja wiara w chello została przywrócona ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Gazeta nie lubi konkurencji 17.09.02, 22:23 tak! dostałem! ale raz (przed godzinką :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Gazeta nie lubi konkurencji 17.09.02, 22:25 mtq napisał: > tak! dostałem! ale raz (przed godzinką :-))) jutro znowu dostaniesz, bo teraz mnie wywalają sprzed kompa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 22:08 Witam, panowie i panie, jak nie działa, jak działa??? No jasne, że działa, bo jak może nie działać? Chłopaki, tylko jedno zastrzeżenie: Jak jest słowo "TWÓRCÓW", to nie ma "Ó" tylko jakieś kwadraty :( Materiały o knajpach podrzucę do Eskontu jakoś w czwartek albo piątek. Orewuar! -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 22:10 Nie ma 'ó'? Eeee, nie wydaje mi się, sprawdź jeszcze raz :-))) A działa - i owszem :-))) CETI OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:16 > Nie ma 'ó'? > Eeee, nie wydaje mi się, sprawdź jeszcze raz :-))) Tera dziala, ale Kriss prawde godoł bo na poczatku byly kwadraty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 22:17 udowodnij mi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 tomCrac masz świadka! IP: *.net.autocom.pl 17.09.02, 22:21 niestety, ale ja też widziałem kwadraty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: tomCrac masz świadka! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:24 > ej, pete...:-( Prawde goda! jak nie wierzysz to wejdz na HiQKoval'a ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: tomCrac masz świadka! 17.09.02, 22:26 Dobra wiem :-) Muszę to popoprawiać tylko mi się nigdy nie chce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 22:10 a ja mam nadzieję, że nie zapomnę wynieść z bagażnika fotelików:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 17.09.02, 22:14 ?????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 kathy38 - obecna! 17.09.02, 22:19 U mnie strona nie działa - potwierdzam słowa skksa. do tomCraca - emilek dotarł (nawet dwa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kathy38 - obecna! 17.09.02, 22:22 A mnie stronka dali w dupie:(( i Emila tomCracowego też szlag trafił:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: kathy38 - obecna! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 22:24 skks napisał: > A mnie stronka dali w dupie:(( i Emila tomCracowego też szlag trafił:((( > Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: kathy38 - obecna! 17.09.02, 22:27 Sprawdzę jutro rano w pracy, tam mam podłączenie do sieci akademickiej. Choc nie chce mi się wierzyć, że działanie strony zalezy od dostawcy internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: kathy38 - obecna! 17.09.02, 22:28 MOŻE zależeć nie tyle od dostawcy co od oferowanych przez niego usług :-))) ale to b. skomplikowane :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac chellowcy.. IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 22:27 ...nie dostaja emili i nie dzialaja im stronki o Kazmirzu! ;)) (Kathy cicho..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: wiecie co? :-) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 22:29 mtq napisał: > gówno to chello :-))) taa, i akurat na Kazka sie uwzieli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: wiecie co? :-) 17.09.02, 22:33 a tam jest chello? może nie ma i dlatego ich nie lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby nie czepiać się Chello;) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 22:35 mtq napisał: > a tam jest chello? może nie ma i dlatego ich nie lubią... Usługa szerokopasmowego dostępu do Internetu oferowana przez telewizję kablową UPC okazała się najszybszą forma dostępu do Internetu w badaniu przeprowadzonym przez I-Metrię. Szybkość transmisji danych w chello jest, według badania, trzykrotnie wyższa od średniej wśród polskich dostawców Internetu... po prostu ten serwer na takim zadupiu jest, ze miastowe nie odbierają!;) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: nie czepiać się Chello;) 17.09.02, 22:38 Czy tylko chello ma kłopot z otwarciem tej strony? Może akurat w tej chwili tamten serwer nie działa, a wszyscy jeżdżą po chello. Prawda Gatsby, że chello nie jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: nie czepiać się Chello;) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.09.02, 22:40 kathy38 napisała: > Czy tylko chello ma kłopot z otwarciem tej strony? Może akurat w tej chwili > tamten serwer nie działa, a wszyscy jeżdżą po chello. > > Prawda Gatsby, że chello nie jest złe? prawda, prawda, ale Ty, skks i ja mamy chello i tylko nam nie działa...dziwne. no i niby dlaczego tylko chello i dlaczego tylko kazimierz.com??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby działaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.02, 23:59 działaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: działaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 00:08 Co tak wrzeszczysz Wielki?! Obudziles mnie.. Pewnie, ze dziala, co ma nie dzialac? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: działaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.09.02, 00:12 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Co tak wrzeszczysz Wielki?! Obudziles mnie.. Pewnie, ze dziala, co ma nie dzial > ac? :))) ale dlaczego dopiero teraz? skks pewnie ich sterroryzował w tym chello;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: u mnie nie działa :-( 18.09.02, 08:21 kathy38 napisała: > Pech? U mnie działa, nareszcie... Nie pech, prawa Murphy'ego - one są istotą mojego zycia. Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: u mnie nie działa :-( 18.09.02, 08:28 dreamlover napisała: > kathy38 napisała: > > > Pech? > > U mnie działa, nareszcie... > Nie pech, prawa Murphy'ego - one są istotą mojego zycia. > Pozdrawiam gorąco! Tak sobie myślę, że to może być kara, że nie przyłożyłam palca do powstania tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: u mnie nie działa :-( 18.09.02, 08:35 kathy38 napisała: > Tak sobie myślę, że to może być kara, że nie przyłożyłam palca do powstania tej strony. Jak to nie przyłożyłaś palca?!!! Jesteś matką-założycielką tej strony i prosze mi tu bzdur nie gadać! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: u mnie nie działa :-( 18.09.02, 08:46 Niestety nie. Wymigałam się skutecznie od pomocy i teraz za to płacę. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: u mnie nie działa :-( 18.09.02, 08:47 kathy38 napisała: > Niestety nie. Wymigałam się skutecznie od pomocy i teraz za to płacę. :-( Składki??? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: u mnie nie działa :-( IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 09:12 No!!!!!! Z sdi www.kazimierz.com działa sam widziałem:))))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 09:21 U mnie już też zadziałało - super! Odpowiedz Link Zgłoś
m.in do dra hiszpana 18.09.02, 09:28 lokal klubowy jest zamkniety, co nie dziwne :) najbliższy lokal klubowy w olszanicy będzie otwarty w niedziele :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 09:29 Teraz już nie ma żadnego wytłumaczania dla Ojców i Matek Założycieli!!! Ze szczególnym uwzględnieniem Ojca Dyrektora Pingwina królewskieko Kazimierskiego!!!!!! Potrzeba tekstów, wiadomości, dowcipów, bannerów, UŚMIECHÓW, Do roboty, do roboty!!!!!:)))))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 09:35 > Do roboty, do roboty!!!!!:)))))) Juz biegne szukac! Pierwsze poszukiwania w biblioteczce byly owocne :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 09:58 Nie owocne tylko "jabolne" Odpowiedz Link Zgłoś
leszek57 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 10:15 Moje modły zostały wysłuchane, a teraz zanosił będę błagania o teksty, prawdę i o to byscie stworzyli "kącik" na www.kazimierz.com dla forumowiczów modlacych się, wierzących, !!!!! le Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 10:23 zamiast sie tylko modlić lepiej byś pomógł! moze zrobisz dział: modlitwa na każdy dzień roku? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 10:28 Tylko, żeby się w związku z tym codziennie nie modlił nad kuflem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Też polecam ;) 18.09.02, 10:40 Wszystkim miłośmikom krakowskiego Kazimierza (tez zaliczam się do nich) polecam nasz, podlubelski Kazimierz. www.kazimierz-dolny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ram123 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 10:45 A cóz wy chcecie od wielce uduchowionego Leszka 57. Znowu wspaniale się zachował bo modły jego sa nad wyraz jabolne. Dalej, dalej moderuj ten zmaterializowany świat i te wszeteczne witryny... A może tak stworzysz tam krótkie katechezy a i dywagacje na temat wyższości vina mszalnego nad ochydnym i szatańskim jabolkiem??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 10:55 leszku57! zauwazyłem niestety pewną tendencje: jakos mniej udochowiony jesteś... jakbyś był całkiem, całkiem kim innym a jak wczoraj pingwin prawił: "to wielka sztuka" czyżbyś tracił powoli łaske wiary, czy może ty szatanistą sie stajesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ram123 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 11:03 m.in. Kazdy z nas jest narażony na pokusy dnia codziennego. Z tego co się orientuję, to teraz Leszek57 odmawia brewiarz przedpołudniowy. Nie przeszkadzajmy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 12:15 brawo ! ale odnoszę wrażenie, że nie do wszystkich stron emteku tak się przyłożył... ;c) ps. siedzę w pradziejach ps2. i pamiętajcie 204,4 m npm !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:27 peteen napisał: > brawo ! > ale odnoszę wrażenie, że nie do wszystkich stron emteku tak się przyłożył... > ;c) NO! masz szczęście że pamiętałeś o odpowiednim emotikonie... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 19:52 peteen napisał: > brawo ! > ale odnoszę wrażenie, że nie do wszystkich stron emteku tak się przyłożył... bo do kazimierza ja dorzucilem pare uwag i pomyslow :)) reszte historii pomine... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:28 Kathy38 tra la la la la... Tak, to kara masz rację... Po prostu poprosiłem żeby zablokowali Twoje IP Za to, że jesteś i byłaś zawsze Taka okrutna w stosunku do nas ;;;---))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.09.02, 16:29 Gość portalu: mtq napisał(a): > Kathy38 tra la la la la... > > Tak, to kara masz rację... > Po prostu poprosiłem żeby zablokowali Twoje IP > Za to, że jesteś i byłaś zawsze > Taka okrutna w stosunku do nas > ;;;---))) w Chello wszyscy maja ten sam IP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 16:36 Ale ktoś skądś wie, czy to piszesz Ty, Gatsby czy Ty, Kathy38... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.09.02, 16:44 Gość portalu: mtq napisał(a): > Ale ktoś skądś wie, czy to piszesz Ty, Gatsby czy Ty, > Kathy38... nie znam się, ale jakoś to poznają, bo np. jak jest sonda na jakiejś stronie, to nie można 2 razy z tego samego kompa zagłosować...ale IP wyświetla sie zawsze ten sam, no właściwie dwa: 79..coś tam i chello. chello.pl czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 18.09.02, 16:45 zresztą sprawdź moje 3 ostatnie wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 17:41 Gatsby, a widzisz w adresie IP tę gwiazdkę? Właśnie tą gwiazdką się różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 10 lat za Murzynami 18.09.02, 17:43 Strona mi się otwiera, ale żaden to sukces jak dalej jest tylko napis "Wkrótce otwarcie". Co jest grane? Coś Ty mtqu narobił? Ja okrutna? Co Ty gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:01 Trochę źle zrobiliście, że mailowy formularz wysyła emaile z outlooka - nie każdy z tego korzysta. Przecież można to zrobić inaczej! :) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:03 kriss.forum napisał: > Trochę źle zrobiliście, że mailowy formularz wysyła emaile z outlooka - nie > każdy z tego korzysta. Przecież można to zrobić inaczej! wysyła i wcale się nie pyta czy rzeczywiście chcę to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: 10 lat za Murzynami IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:08 kriss.forum napisał: > Trochę źle zrobiliście, że mailowy formularz wysyła emaile z outlooka - nie > każdy z tego korzysta. Przecież można to zrobić inaczej! > :) Ustaw sobie komputer, Kriss :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: 10 lat za Murzynami IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.09.02, 18:27 kriss.forum napisał: > Trochę źle zrobiliście, że mailowy formularz wysyła emaile z outlooka - nie > każdy z tego korzysta. Przecież można to zrobić inaczej! > :) > > -- > Kriss. a ja jeszcze mam kilka kont, a jako domyślne jest ustawione konto mojego ojca... no to juz wiecie jak sie nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:04 kathy38 napisała: > Strona mi się otwiera, ale żaden to sukces jak dalej jest tylko napis "Wkrótce otwarcie". Co jest grane? mam i ja > Ja okrutna? Co Ty gadasz? jak miłość, co "ci wszystko wybaczy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_problem Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:12 kathy38 napisała: > Strona mi się otwiera, ale żaden to sukces jak dalej jest tylko napis "Wkrótce > otwarcie". Co jest grane? Coś Ty mtqu narobił? Ja okrutna? Co Ty gadasz? nie wiem - smiac sie czy plakac? przeciez nikt tu nie napisal, ze strona jest gotowa!! a jesli ktos nalezy do stowarzyszenia, ktore ja tworzy (?), tak jak ty, to powinien o tym wiedziec w pierwszej kolejnosci, czy nie mam racji? popatrz - ja potrafie sie tego domyslic czytajac tylko forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:26 _problem napisał: > kathy38 napisała: > > > Strona mi się otwiera, ale żaden to sukces jak dalej jest tylko napis "Wkr > ótce > > otwarcie". Co jest grane? Coś Ty mtqu narobił? Ja okrutna? Co Ty gadasz? > > nie wiem - smiac sie czy plakac? przeciez nikt tu nie > napisal, ze strona jest gotowa!! a jesli ktos nalezy do > stowarzyszenia, ktore ja tworzy (?), tak jak ty, to > powinien o tym wiedziec w pierwszej kolejnosci, czy nie > mam racji? > > popatrz - ja potrafie sie tego domyslic czytajac tylko > forum... > Wiesz, ja też czytałam forum i wyciągnęłam całkiem inne wnioski... A do stowarzyszenia nie należę, dopiero zgłosiłam akces. I chciałam zobaczyć co już zostało zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 18:44 i jeszcze jedno: tytuł ode mnie nie był krytyką strony a raczej żalem, że u mnie wszystko tak działa z opóźnieniem - wczoraj wcale się nie otwierała ta strona Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 10 lat za Murzynami 18.09.02, 19:53 kathy38 napisała: > i jeszcze jedno: tytuł ode mnie nie był krytyką strony a raczej żalem, że u > mnie wszystko tak działa z opóźnieniem - wczoraj wcale się nie otwierała ta > strona Kathy - strona jest dopiero tworzona !!! gdyby juz byla nie byloby takiego natloku tematow na forum, spotkan etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: 10 lat za Murzynami IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:21 Kathy, a napisałaś coś:)? To jak może już hulać:)? Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 18:14 aha, chociaż jeszcze nie widzę, to nie jestem niewierny to-masz, więc cieszę się ze wszystkimi, którym kazek-kom działa, gratuluję równocześnie twórcom, pomysłodawcom, ojcom i matkom sukcesu (także tym, którzy się jeszcze w przyszłości pojawią), wszystkim, którzy wspierali wyżej wymienionych tylko dobrą myślą oraz, oczywiście, matce Whitney Houston ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) 18.09.02, 18:27 zgłupiałam... upraszam stwórców o przygotowanie na niedzielę krótkiego referatu w tej sprawie, tak, żeby było jasne, co _jest_, a co jest do zrobienia (w końcu nie wszyscy mogą uczestniczyć w spotkaniach kazków w tygodniu o godz. 14 czy nawet 16) może przydadzą się nawet lajkoniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: WWW.KAZIMIERZ.COM DZIAŁAAAAA!!! :-)))))))))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 18:29 jest co widać a reszta będzie kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 okej... jesli chcesz :) 18.09.02, 19:54 swing napisała: > zgłupiałam... > > upraszam stwórców o przygotowanie na niedzielę krótkiego referatu w tej > sprawie, tak, żeby było jasne, co _jest_, a co jest do zrobienia (w końcu nie > wszyscy mogą uczestniczyć w spotkaniach kazków w tygodniu o godz. 14 czy nawet > 16) może przydadzą się nawet lajkoniki? na specjalna prosbe Swing przygotujemy z mtq wykaz kto sie czym zajmuje, co jest jeszcze do zrobienia itd itp, zeby bylo wiadomo na czym stoimy i co chetni do pomocy moga jeszcze zrobic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 013y Re: okej... jesli chcesz :) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 19.09.02, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: okej... jesli chcesz :) 19.09.02, 16:07 Uprasza się o opublikowanie wspomnianego wykazu po spotkaniu -na forum.Znajdzie się więcej chętnych do pomocy, choć na spotkaniu być nie mogą, bo czas ich goni. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: okej... jesli chcesz :) 19.09.02, 20:41 013y napisała: > Uprasza się o opublikowanie wspomnianego wykazu po spotkaniu -na forum.Znajdzie > > się więcej chętnych do pomocy, choć na spotkaniu być nie mogą, bo czas ich > goni. na forum nie omawiamy spraw zwiazanych ze strona.. najwyzej mailem Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: okej... jesli chcesz :) 20.09.02, 07:43 To popraszę mailem-jeśli można -na konto "gazetowe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby co to, w nocy nie działa czy znowu jakiś problem? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 19.09.02, 02:24 ERROR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: co to, w nocy nie działa czy znowu jakiś prob IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 19.09.02, 02:38 a zresztą...pewnie ktoś tam cos dłubie... Odpowiedz Link Zgłoś