Dodaj do ulubionych

HOSTESSY W JAPONII

19.10.05, 21:19
SZUKAMY DZIWECZYN DO PRACY W JAPONII NA KONTRAKTY 3 LUB 6 MSC.BARDZO
ATRAKCYJNE ZAROBKI!!! KONAKT: hostessyjaponia@o2.pl lub 500-264-654
Obserwuj wątek
    • poster012 Re: HOSTESSY W JAPONII 20.10.05, 11:33
      "SZUKAMY DZIWECZYN"? może powinno być SZUKAMY DZIWEK, ale na takie ogłoszenia
      to nie ta strona.

Artykuł 204
      ·§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do
      uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze pozbawienia wolności
      do lat 3.
      ·§ 2. Karze określonej w § 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z
      uprawiania prostytucji przez inną osobę.
      ·§ 4. Karze określonej w § 3 podlega, kto zwabia lub uprowadza inną osobę w
      celu uprawiania prostytucji za granicą.

Artykuł 253
      ·§ 1. Kto uprawia handel ludźmi nawet za ich zgodą, podlega karze pozbawienia
      wolności na czas nie krótszy od lat 3.
      • salma2000 Re: HOSTESSY W JAPONII 25.10.05, 18:35
        jestes pipsznieta za przeproszeniem???????PRZESTAN PISAC POD MOIMI
        OGLOSZENIAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! ZARAZ NIE WYTRZYMAM ZE ZLOSCI
    • ewelinaf NA CZYM POLEGA PRACA HOSTESSY W JAPONII 23.10.05, 08:55
      To dobrze, ze ktoś poruszył ten temat. Hostessa w Japonii to nie to samo co
      hostessa w Polsce podczas promocji na targach czy w supermarketach.
      Na czym polega praca hostessy w Japonii! Ja sama tam mieszkałam i wiem (na
      szczęście nie z doświadczenia...) na czym to polega. Jesli ktos nie ma nic
      przeciwko (niedwuznacznym) zaczepkom, dogadywaniu, paradowaniu z dekoltem do
      pasa i w kusej spódniczce, a często tez obmacywaniu przez podpitych, przeważnie
      starszych mężczyzn. Praca w Japonii w charakterze hostessy zazwyczaj nigdy nie
      jest legalna!!! Agencje pośredniczące w załatwianiu takiej pracy mają tego
      pełna świadomość! Pracuje się na wizie turystycznej dlatego tez pobyt nie może
      trwać dłużej niż trzy miesiące. W każdym momencie trzeba się liczyć z
      możliwością deportacji do kraju! Kiedy jednak dostanie się wizę pracownicza na
      6 miesięcy, zarobki są znacznie niższe.
      Dziewczyny w nocnym klubie zajmują się rozbawianiem i umilaniem pobytu w lokalu
      mężczyznom, ma podtekst erotyczny. Nie raz proponowana jest wspólna wizyta w
      Love Hotelu (Hotele przeznaczone do uprawiania miłości, gdzie pokoje w pełnej
      anonimowości wynajmowane są na godziny)!
      Nie ma się możliwości wpływu na to, z kim się chce przebywać i komu
      towarzyszyć. To klient wybiera hostessę a nie odwrotnie. Liczyć się trzeba z
      tym, że nie każdy Japończyk jest przystojny, pachnący i zabawny. Siedzenie i
      picie z za starymi, zgrzybiałymi "furui chinchin'ami" to również zgadzanie się
      na różne obrzydliwe rzeczy jak głaskanie po kolanach itd. W wielu nocnych
      klubach jest obowiązek robienia tzw "dohanów" czyli spędzenia z gościem czasu w
      ciągu dnia aby go później przyprowadzić do klubu. Szczerze powiedziawszy, było
      mi wstyd, że dzięki takiej właśnie pracy Polki w Japonii zyskały wizerunek
      podobny do koleżanek zza wschodniej granicy (na które się tutaj tak niestety
      patrzy). W Tokyo widziałam dużo takich blondynek w Kabuki-cho i Roppongi.
      Nie chce nikogo obrazić i nie mam zamiaru nikogo oceniać. Myślę jednak, ze
      dziewczyny, zwłaszcza młode, które decydują się na prace hostessy, powinny
      wiedzieć, ze trudno im będzie liczyć na czyjkolwiek szacunek. Radzę się
      zastanowić.
      • salma2000 RBZDURY PISZECIE 25.10.05, 18:31
        WROCILAM Z JAPONII MIESIAC TEMU I CZYTAM TO CO PISZESZ ROBIAC DUZE OCZY.JA
        PRACOWALAM NA WIZIE 6 MSC BO MAM TROCHW OLEJU W GLOWIE I NIE MAM ZAMAIRU
        PRACOWAC NIELEGALNIE!!!!
        CO DO ZACZEPEK TO WSZYSTKO ZALEZY OD DZIEWCZYNY....WIESZ JEZELI SOBIE NA COS
        POZWOLISZ TO JUZ TWOJA SPRAWA!!!!! JA BYLAM Z DZIEWCZYNAMI KTORE SA NA POZIOMIE
        I MAJA KLASE!!!!NIE DAWALYSMY SIE DOTYKAC I ODRAZU MOWILYSMY ROZOCHOCONEMU(PO
        ALKOHOLU) KLIENTOWI NIE I KONCZYL SIE TEMAT.ZAPOMNIALAS DODAC ZE JAPONCZYCY SA
        NAJBARDZIEJ NIESMIALYM NARODEM SWIATA I TAK NAPRAWDE BARDZO CZESTSO SIEDZA
        ZESTRESOWANI OBECNOSCIA ATRAKCYJNEJ DZIEWCZYNY I WSTYDZA SIE NAWET KARAOKE
        ZASPIEWAC NA TRZEZWO.DLA MNIE MOJ WYJAZD DO JAPONII BYL NAJCUDOWNIJSZA PRZYGODA
        ZYCIA.WRACAM TAM ZRESZTA W CZERWCU!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka