salma2000 19.10.05, 21:19 SZUKAMY DZIWECZYN DO PRACY W JAPONII NA KONTRAKTY 3 LUB 6 MSC.BARDZO ATRAKCYJNE ZAROBKI!!! KONAKT: hostessyjaponia@o2.pl lub 500-264-654 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poster012 Re: HOSTESSY W JAPONII 20.10.05, 11:33 "SZUKAMY DZIWECZYN"? może powinno być SZUKAMY DZIWEK, ale na takie ogłoszenia to nie ta strona. Artykuł 204 ·§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. ·§ 2. Karze określonej w § 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z uprawiania prostytucji przez inną osobę. ·§ 4. Karze określonej w § 3 podlega, kto zwabia lub uprowadza inną osobę w celu uprawiania prostytucji za granicą. Artykuł 253 ·§ 1. Kto uprawia handel ludźmi nawet za ich zgodą, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. Odpowiedz Link Zgłoś
salma2000 Re: HOSTESSY W JAPONII 25.10.05, 18:35 jestes pipsznieta za przeproszeniem???????PRZESTAN PISAC POD MOIMI OGLOSZENIAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! ZARAZ NIE WYTRZYMAM ZE ZLOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaf NA CZYM POLEGA PRACA HOSTESSY W JAPONII 23.10.05, 08:55 To dobrze, ze ktoś poruszył ten temat. Hostessa w Japonii to nie to samo co hostessa w Polsce podczas promocji na targach czy w supermarketach. Na czym polega praca hostessy w Japonii! Ja sama tam mieszkałam i wiem (na szczęście nie z doświadczenia...) na czym to polega. Jesli ktos nie ma nic przeciwko (niedwuznacznym) zaczepkom, dogadywaniu, paradowaniu z dekoltem do pasa i w kusej spódniczce, a często tez obmacywaniu przez podpitych, przeważnie starszych mężczyzn. Praca w Japonii w charakterze hostessy zazwyczaj nigdy nie jest legalna!!! Agencje pośredniczące w załatwianiu takiej pracy mają tego pełna świadomość! Pracuje się na wizie turystycznej dlatego tez pobyt nie może trwać dłużej niż trzy miesiące. W każdym momencie trzeba się liczyć z możliwością deportacji do kraju! Kiedy jednak dostanie się wizę pracownicza na 6 miesięcy, zarobki są znacznie niższe. Dziewczyny w nocnym klubie zajmują się rozbawianiem i umilaniem pobytu w lokalu mężczyznom, ma podtekst erotyczny. Nie raz proponowana jest wspólna wizyta w Love Hotelu (Hotele przeznaczone do uprawiania miłości, gdzie pokoje w pełnej anonimowości wynajmowane są na godziny)! Nie ma się możliwości wpływu na to, z kim się chce przebywać i komu towarzyszyć. To klient wybiera hostessę a nie odwrotnie. Liczyć się trzeba z tym, że nie każdy Japończyk jest przystojny, pachnący i zabawny. Siedzenie i picie z za starymi, zgrzybiałymi "furui chinchin'ami" to również zgadzanie się na różne obrzydliwe rzeczy jak głaskanie po kolanach itd. W wielu nocnych klubach jest obowiązek robienia tzw "dohanów" czyli spędzenia z gościem czasu w ciągu dnia aby go później przyprowadzić do klubu. Szczerze powiedziawszy, było mi wstyd, że dzięki takiej właśnie pracy Polki w Japonii zyskały wizerunek podobny do koleżanek zza wschodniej granicy (na które się tutaj tak niestety patrzy). W Tokyo widziałam dużo takich blondynek w Kabuki-cho i Roppongi. Nie chce nikogo obrazić i nie mam zamiaru nikogo oceniać. Myślę jednak, ze dziewczyny, zwłaszcza młode, które decydują się na prace hostessy, powinny wiedzieć, ze trudno im będzie liczyć na czyjkolwiek szacunek. Radzę się zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś
salma2000 RBZDURY PISZECIE 25.10.05, 18:31 WROCILAM Z JAPONII MIESIAC TEMU I CZYTAM TO CO PISZESZ ROBIAC DUZE OCZY.JA PRACOWALAM NA WIZIE 6 MSC BO MAM TROCHW OLEJU W GLOWIE I NIE MAM ZAMAIRU PRACOWAC NIELEGALNIE!!!! CO DO ZACZEPEK TO WSZYSTKO ZALEZY OD DZIEWCZYNY....WIESZ JEZELI SOBIE NA COS POZWOLISZ TO JUZ TWOJA SPRAWA!!!!! JA BYLAM Z DZIEWCZYNAMI KTORE SA NA POZIOMIE I MAJA KLASE!!!!NIE DAWALYSMY SIE DOTYKAC I ODRAZU MOWILYSMY ROZOCHOCONEMU(PO ALKOHOLU) KLIENTOWI NIE I KONCZYL SIE TEMAT.ZAPOMNIALAS DODAC ZE JAPONCZYCY SA NAJBARDZIEJ NIESMIALYM NARODEM SWIATA I TAK NAPRAWDE BARDZO CZESTSO SIEDZA ZESTRESOWANI OBECNOSCIA ATRAKCYJNEJ DZIEWCZYNY I WSTYDZA SIE NAWET KARAOKE ZASPIEWAC NA TRZEZWO.DLA MNIE MOJ WYJAZD DO JAPONII BYL NAJCUDOWNIJSZA PRZYGODA ZYCIA.WRACAM TAM ZRESZTA W CZERWCU!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś