ngt6 02.11.05, 22:38 Prasa jak zwykle kłamie bezczelnie. Nie 3 wagony, a 2 wagony!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a znowu Tajster? IP: *.ists.pl 02.11.05, 22:55 Kiedy ten facet w koncu pojdzie siedziec, w pierdlu albo w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majchrowski-dosyc Re: znowu Tajster? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 03.11.05, 00:01 po pierwsze dwa wagony!!!!dwa a trzy to chyba roznica.po drugie,po pierwszym dniu bylo wiadomo,ze łuk naprzeciw hotelu pielegniarek zostal zle wyprofilowany/pomine z litosci slawetne juz perony,przy ktorych bombardier nie moze otworzyc drzwi/a po trzecie.majchrowski,gdybys mial troche honoru i ambicji to bys sie juz dawno podal do dymisji.nie dosc,ze wszystkie inwestycje ktore firmujesz koncza sie kompromitacja,to jeszcze popierasz tego nieudacznika tajstera.czy to polskie sk...ynstwo sie nigdy nie skonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-Tajster Re: znowu Tajster? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 03.11.05, 00:07 proponuje akcje pt.Tajster-nie!.piszmy gdzie sie da,malujmy na murach,wklejajmy wlepki.pewnie to i tak niewiele da,ale niech kanalie wiedza,ze wiemy o tej ich republice kolesi a la Krakow.szmaciarze wasze pensje sa z naszych podatkow.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: znowu Tajster? IP: *.chello.pl 03.11.05, 20:33 SKANDAL! SKANDAL! Tydzień po oddaniu torów tramwaje zwalniają w skręcie do 5 km/godz. Tak nas urządzają typki ze ZDiKU i ich poplecznicy. Zp...li perony, źle wykonali tory, na co jeszcze zmarnują nasze pieniądze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeX Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:12 moze było to UFO - 3 * 105 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus a ja wiem dlaczego wypadl z torow IP: *.bouygtel.net 03.11.05, 09:42 po prostu dlatego, ze kola nie trafily tam gdzie powinny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: a ja wiem dlaczego wypadl z torow IP: 81.219.149.* 04.11.05, 18:02 Ja też wiem, bo jak zwykle wszystko jest zrobione do dupy, tak po polsku. Dziwne byłoby natomiast, gdyby coś zrobione zostało dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmm Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.ghnet.pl 03.11.05, 18:34 GW pomyliła się!Tramwaj wypadł z toru na łuku Kapelanka-Brożka a nie na łuku Monte Cassino-Kapelanka.Byłto skład dwuwagonowy a nie trzywagonowy!Remont objął tylko wybrane odcinki Monte Cassino,Kapelanki i Brożka!Jest chyba 5 odcinków na w/w trasie które nie były remontowane i czekam kiedy na tych odcinkach tramwaje będą się wykolejać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en57 a przedni "wagon" nie był przegubowy? IP: *.local.pl / 195.225.248.* 04.11.05, 00:06 bo wtedy masz de facto 3 wagony, w tym 2 złączone w sposób "trwały". Zależy, co zdefiniujesz jako wagon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Katowic Macie pijanych inżynierów w Krakowie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.05, 19:13 U nas w Katowiach torowiska są kiepskie, ale jak coś sie robi na nowo, to już jest wypas. A Kraków dla mnie był wzorem co do dbania o infrastrukturę tramwajową. Ale chyba ostatnio zwolniliście fachowców, a torami zajmują się pacjenci psychiatryka w miejsce inzynierów. Pierwszy raz w życiu widzę, aby ktos takie g... zbudował i zalał asfaltem - nawet chłop ze wsi, co pierwszy raz wzyciu tramwaj widzi, nie uwierzy że po takim kanciastym łuku da się jechać. A wam się udało to zbudować i oddać do uzytku! Teraz juz można zapraszac gości z zagranicy i pokazywać jako lokalną atrakcję!!!! Ale jaja!!! www.psmkms.ipx.pl/wiesci.htm#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik :) kanciaste łuki? zobacz linię na Kurdwanów :) IP: *.local.pl / 195.225.248.* 04.11.05, 00:09 zaraz na podjeździe od Wielickiej, jak tram zjeżdża z boku na środek - tam to dopiero zrobili esy-floresy. Bo to, panie, szybki tramwaj ma być, więc musi mocno hamować, żeby potem pokazać, jak umie przyspieszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no,nie... Re: Macie pijanych inżynierów w Krakowie? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.11.05, 00:32 to Tajster zrobil!moze byc dumny z kolejnego swojego "dziela".prawda Majchrowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyściuteńkaPsitka Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.chello.pl 03.11.05, 20:22 Też się zdziwiłam tym tekstem o 3 wagonach.Chyba, że reporterzy z GW pierwszy łączony wagon linii 22 liczą jako dwa;-)))) Ale jestem durną psitką, uśmiałam się jak psitulinda;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś