Dodaj do ulubionych

Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów p...

02.11.05, 22:38
Prasa jak zwykle kłamie bezczelnie. Nie 3 wagony, a 2 wagony!!
Obserwuj wątek
    • Gość: a znowu Tajster? IP: *.ists.pl 02.11.05, 22:55
      Kiedy ten facet w koncu pojdzie siedziec, w pierdlu albo w psychiatryku?
      • Gość: majchrowski-dosyc Re: znowu Tajster? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 03.11.05, 00:01
        po pierwsze dwa wagony!!!!dwa a trzy to chyba roznica.po drugie,po pierwszym
        dniu bylo wiadomo,ze łuk naprzeciw hotelu pielegniarek zostal zle
        wyprofilowany/pomine z litosci slawetne juz perony,przy ktorych bombardier nie
        moze otworzyc drzwi/a po trzecie.majchrowski,gdybys mial troche honoru i
        ambicji to bys sie juz dawno podal do dymisji.nie dosc,ze wszystkie inwestycje
        ktore firmujesz koncza sie kompromitacja,to jeszcze popierasz tego nieudacznika
        tajstera.czy to polskie sk...ynstwo sie nigdy nie skonczy?
      • Gość: anty-Tajster Re: znowu Tajster? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 03.11.05, 00:07
        proponuje akcje pt.Tajster-nie!.piszmy gdzie sie da,malujmy na murach,wklejajmy
        wlepki.pewnie to i tak niewiele da,ale niech kanalie wiedza,ze wiemy o tej ich
        republice kolesi a la Krakow.szmaciarze wasze pensje sa z naszych podatkow.!!!!
        • Gość: Borek Re: znowu Tajster? IP: *.chello.pl 03.11.05, 20:33
          SKANDAL! SKANDAL! Tydzień po oddaniu torów tramwaje zwalniają w skręcie do 5
          km/godz. Tak nas urządzają typki ze ZDiKU i ich poplecznicy. Zp...li perony,
          źle wykonali tory, na co jeszcze zmarnują nasze pieniądze???????
    • Gość: SpeX Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:12
      moze było to UFO - 3 * 105
    • Gość: krakus a ja wiem dlaczego wypadl z torow IP: *.bouygtel.net 03.11.05, 09:42
      po prostu dlatego, ze kola nie trafily tam gdzie powinny :)
      • Gość: Krakowianin Re: a ja wiem dlaczego wypadl z torow IP: 81.219.149.* 04.11.05, 18:02
        Ja też wiem, bo jak zwykle wszystko jest zrobione do dupy, tak po polsku.
        Dziwne byłoby natomiast, gdyby coś zrobione zostało dobrze.
    • Gość: jkmm Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.ghnet.pl 03.11.05, 18:34
      GW pomyliła się!Tramwaj wypadł z toru na łuku Kapelanka-Brożka a nie na łuku
      Monte Cassino-Kapelanka.Byłto skład dwuwagonowy a nie trzywagonowy!Remont objął
      tylko wybrane odcinki Monte Cassino,Kapelanki i Brożka!Jest chyba 5 odcinków na
      w/w trasie które nie były remontowane i czekam kiedy na tych odcinkach tramwaje
      będą się wykolejać!
      • Gość: en57 a przedni "wagon" nie był przegubowy? IP: *.local.pl / 195.225.248.* 04.11.05, 00:06
        bo wtedy masz de facto 3 wagony, w tym 2 złączone w sposób "trwały".
        Zależy, co zdefiniujesz jako wagon ;)
    • Gość: gość z Katowic Macie pijanych inżynierów w Krakowie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.05, 19:13
      U nas w Katowiach torowiska są kiepskie, ale jak coś sie robi na nowo, to już
      jest wypas. A Kraków dla mnie był wzorem co do dbania o infrastrukturę
      tramwajową. Ale chyba ostatnio zwolniliście fachowców, a torami zajmują się
      pacjenci psychiatryka w miejsce inzynierów. Pierwszy raz w życiu widzę, aby
      ktos takie g... zbudował i zalał asfaltem - nawet chłop ze wsi, co pierwszy raz
      wzyciu tramwaj widzi, nie uwierzy że po takim kanciastym łuku da się jechać.
      A wam się udało to zbudować i oddać do uzytku! Teraz juz można zapraszac gości
      z zagranicy i pokazywać jako lokalną atrakcję!!!! Ale jaja!!!

www.psmkms.ipx.pl/wiesci.htm#1
      • Gość: karlik :) kanciaste łuki? zobacz linię na Kurdwanów :) IP: *.local.pl / 195.225.248.* 04.11.05, 00:09
        zaraz na podjeździe od Wielickiej, jak tram zjeżdża z boku na środek - tam to
        dopiero zrobili esy-floresy. Bo to, panie, szybki tramwaj ma być, więc musi
        mocno hamować, żeby potem pokazać, jak umie przyspieszać ;)
      • Gość: no,nie... Re: Macie pijanych inżynierów w Krakowie? IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 04.11.05, 00:32
        to Tajster zrobil!moze byc dumny z kolejnego swojego "dziela".prawda
        Majchrowski?
    • Gość: czyściuteńkaPsitka Re: Nikt nie wie, dlaczego tramwaj wypadł z torów IP: *.chello.pl 03.11.05, 20:22
      Też się zdziwiłam tym tekstem o 3 wagonach.Chyba, że reporterzy z GW pierwszy
      łączony wagon linii 22 liczą jako dwa;-))))
      Ale jestem durną psitką, uśmiałam się jak psitulinda;-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka