Dodaj do ulubionych

Penderecka na prezydenta? Wyborcze dylematy PO

30.11.05, 22:39
To może Kanty-Pawluśkiewicz? Też z PO i ma łeb do interesów (to u nich
rodzinne!).
Obserwuj wątek
    • Gość: aha A na czym się zna Penderecka? IP: 87.207.122.* 30.11.05, 22:41
      I co potrafi poza byciem żoną?
      • Gość: zen komponuje za niego te rzempoły... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.05, 22:50
        ...i dobrze gotuje!
        Jest ładniejsza od Fijaka.
        Mądrzejsza od Klicha.
        Trzeźwiejsza od Wysockiego.
        Uczciwsza niż Szczypiński.
        Nie inwigilowała prawicy jak Rokita oraz jest od niego ciut skromniejsza.
        I na dodatek jej dziadkowie nie służyli w Wehrmachcie!
        To wystarczy żeby zostać kandydatem PO.
        • Gość: c79 Re: komponuje za niego te rzempoły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:02
          Tylko nie rzempoły! Penderecki to ścisła czołówka światowej muzyki. Postać
          wybitna i jak wiele wybitnych, niedoceniania przez rodaków. Szczególnie w
          czasach, gdy za wielkich kompozytorów uchodzą jacyś holywoodzcy macherzy od
          soundtracków.
      • Gość: Felka Re: A na czym się zna Penderecka? Wyjasniam IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.11.05, 23:02
        Na tym jak wymusic pierwszentwo w kolejce do pedikiuru. Przyszlam kiedys do
        pedikiurzystki na umowiona wizyte i kiedy malam juz nigi umoczone w goracej
        wodzie zjawila sie jakas pancia. Przerazona pedikurzystka wywalila mnie z
        fotela, szepczac, ze to "bardzo wazna osoba" i , niestety, musze jej ustapic
        miejca choc nie jest ona na te godzine zapisana. Ktos inny poinformowal mnie
        grobowym glosem, ze Barbie, to Sama Pani Penderecka. I nie ma mowy aby czekala
        na swoj pedikiur jak jakaqs smiertelna kobieta. Co mialamn robic? Wyszlam z
        zakladu.
    • Gość: Mi Czas na Kośmidera z rady miasta IP: 81.219.149.* 30.11.05, 23:34
      Macie doskonałego kandydata! W sumie B. Kośmider to jeden z niewielu z PO, którzy mogą powalczyć z Majchrowskim.
      • Gość: lewy kibic Re: Czas na Kośmidera z rady miasta IP: *.citynet.pl 01.12.05, 07:41
        Platforma powinna wybrać kandydata z dwóch osób: albo prof. Andrzej Jajszczyk
        albo dr Paweł Węgrzyn. Natomiast włądze partyjne trzeba dokłądnie "wyczyścić" .
        Zamiana Grada na Sonika to najlepszy dowcip jaki przeczytałem.
        • koola_w_plot Re: Czas na Kośmidera z rady miasta 01.12.05, 14:54
          Ja myślę, że kandydatem PO na prezia Krakowa powinien być nie kto inny jak
          Jurek Solarz. Ma doświadzczenie w kierowaniu trójką i w ogóle to sympatyczny
          gość
      • jan12121 Re: Czas na Kośmidera z rady miasta 01.12.05, 09:55
        Gość portalu: Mi napisał(a):

> Macie doskonałego kandydata! W sumie B. Kośmider to jeden z niewielu z PO,
        > którzy mogą powalczyć z Majchrowskim.

No, wreszcie rozsadny głos na Forum - tylko dajcie mu czas, zeby Krakowianie
        zorientowali się, jak rozsądny i rzeczowy to człowiek. I doświadczony. I
        sympatyczny, po prostu normaly a przy tym świetny spec od finansów. Wreszcie by
        był fachowy człowiek, w nie picus - glancuś czy politykier. Czy arogant i snob.
      • Gość: koko Re: Czas na Kośmidera z rady miasta IP: *.ghnet.pl 01.12.05, 17:32
        warto się nad tym zastanowić , ale czy da rade Majchrowskiemu a ryzykować nie
        można
    • Gość: koko Re: Penderecka na prezydenta? Wyborcze dylematy P IP: *.ghnet.pl 01.12.05, 08:11
      z tego widać ,że największe szanse ma z PO Majchrowski
    • Gość: jacus Sobotko na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:44
      Myśle, że PO niedługo wystawi Sobotke na Prezydenta miasta, a na wiceprezydentow
      Kalisza i dwóch Długoszow.
      • Gość: lewy kibic Re: Sobotko na prezydenta IP: *.citynet.pl 01.12.05, 09:02
        A on po zwycięstwie na swoich nastepców mianuje Grada ( miał kontakty z
        Baraniną) i p.Sonikową (za publicystyczne zwalczanie marszów równości)
    • Gość: marek Tylko Gołaś ! I wygrywa w wpierszej turze ! IP: *.salwator.net 01.12.05, 09:27
      o ile stratedzy (przede wszystkim kobiety;)) nie zrobia takiej kampanii jak
      Rokicie w wyborach prezydenckich czy teraz w Parlamentarnych.
      Rokite te kampanie DOBIJAŁY !
      • Gość: lewy kibic Rokita miałdobry wynik! IP: *.citynet.pl 01.12.05, 15:10
        Co się człowieku czepiasz Rokity. Miał ponad 72 tysiące glosów prawie 1000%
        więcej aniżeli następna miernota na liście. I gdyby wybory odbywały sie TYLKO na
        terenie Krakowa to Rokita miał lepszy wynik aniżeli Ziobro. Za Ziobrą -przy
        pomocy agitacji z ambon i o.Rydzyka - zagłosowały powiaty krakowski, miechowski
        i olkuski. Należałoby tylko autora hasła wyborczego JM Rokity powiesić za to,
        czego - te wspomniane przez Ciebie kobiety -nie mają.
        • Gość: m Re: Rokita miałdobry wynik! IP: *.salwator.net 01.12.05, 18:10
          PIS w miescie miala 116 tys a PO 103 tys. (39 i 33%)
          Po dostala w tylek bo ktos nie potrafil zrobic dobrej kampanii - a ludzie jak
          widzieli rokite przedstawianego tak jak byl prezentowany to sie patrzyc nie
          mogli ... (sam na niego glosowalem juz ktorys raz)
          • Gość: lewy kibic Re: Rokita miał dobry wynik! IP: *.citynet.pl 01.12.05, 20:25
            Ale Rokita miał w Krakowie lepszy wynik wyborczy aniżeli Ziobro!
    • Gość: krakus Re: Penderecka na prezydenta? Wyborcze dylematy P IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.12.05, 20:01
      Chyba PO żyje w obłokach biorąc Penderecką za kandydatkę na prezdenta
      Krakowa.Jeszcze parę tego typu pociągnięć i najwięksi zwolennicy PO ,do których
      i ja się zaliczam będą głosować na PiS.Panowie napijcie się zimnej wody
      • Gość: lewy kibic Re: Penderecka na prezydenta? Wyborcze dylematy P IP: *.citynet.pl 01.12.05, 20:27
        Do poprzednich kandydatów: Jajszczyka i Węgrzyna "dokładam" Kośmidra.
    • jan62 Re: Penderecka na prezydenta? Wyborcze dylematy P 02.12.05, 08:58
      Tow.z Platformy jesteście WIELKIM mitem jak wasz tow.tusk.Wszędzie słychać
      WIELKI plusk to platformę TOPI tusk.TARGOWICZANIE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka