adam.67 04.12.02, 08:36 No i co tam, kolego P.? gdzie ten obiecany email od Ciebie? Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: picipolo Re: Do Picipola IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 10:51 szanowny obywatelu wysłałem pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Do Picipola 04.12.02, 10:56 Ty się lepiej zadeklaruj, czy w ogóle istniejesz realnie, czy też może jesteś bytem czysto wirtualnym. Bo wczoraj każdy osobnik wchodzący do "Saragossy" był podejrzewany o bycie Tobą; na pewnym etapie nie wykluczano już nawet pewnego czworonoga plączącego się pod stołem w poszukiwaniu resztek z uczty (bez urazy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Do Picipola IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:08 007 bardzo chciałem do was dołaczyc ale praca mnie zatrzymała dłuzej. jak pewnie wiesz pracyje w branzy swiatecznej,a wczoraj musiałem osobiscie dopilnowac wysyłki lotniczej do stanów-chamburgerów bo u nich juz atmosfera swiateczna na całego.wiec prosze was o wybaczenie i jak tylko sie spotkamy to wszystko wynagrodze. pozdrawiam picipolo Ps.a ciebie bardzo chciałem poznac poniewaz jestem twoim fanem. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Do Picipola 04.12.02, 11:12 Gość portalu: picipolo napisał(a): > wiec prosze was o wybaczenie i jak tylko sie spotkamy to > wszystko wynagrodze. Dobra dobra, jak zobaczę to uwierzę ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Do Picipola IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.12.02, 11:14 wysłac ci zdjecie 007? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Joseph, ups, zdjęcia 04.12.02, 11:16 pici mi przypomniał, zaraz wysyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś