Dodaj do ulubionych

...AAAAA!!! WANDALIZM

IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 09.12.02, 01:04
JEZYKURWACHRYSTE!!! Wiecie, co dziś widziałem??? Bombardiera z pociągniętą za
pomocą srebrnego szpreju kreską przez cały bok. Pewnie robota jebanych
dresiarzy. Już dawno mnie nic tak nie rozwścieczyło. To chyba pierwszy
przypadek w Krakowie, żeby ktoś coś szprejem maźgał po karoserii pojazdów
zbiorkomu. I to jeszcze skunksa zbezcześcić...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: merphy Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.krakow.tdci.pl 09.12.02, 07:11
      O BOOOŻE !!!!!!!!!!! ... :(((((((((( i ::[[[[[[[[[
      Nie pierwszy mam zdjęcia (ściągnięte z neta) grafów na stopiątkach ...:( nie
      za pieknei to wygląda ..gdy nasze 105 są pomalowane calutkie :( ...
      pozdrawiam :(
      • kuba203 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 09.12.02, 07:41
        W którymś z osanich "Przewoźników" była cała galeryjka :(
        Plus dla naszego MPK, że zaraz to likwidują, bo np w Wa-wie takie pobazgrane
        tramy i autobusy jeżdżą sobie w najlepsze po mieście :)
        • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.cm-uj.krakow.pl 09.12.02, 10:21
          W Bombim 2008 jakiś chuj porysował kluczami drzwi, że też niektórzy rodzą się
          tak poszkodowani i niedojebani że muszą tak zaznaczyc swoją obecność, ich mózgi
          to wielka, pusta przestrzeń jak kosmos, a ich rodzice podejrzewam sa równie
          niedojebani umysłowo bo na pewno po schwytaniu synków-debili stanęliby jak
          kwoki w ich obronie, dlatego na te osiedle gdzie kwitnie wandalizm komunikacja
          powinna byc obcinana jak niedojebani dojebią się po drodze to może im
          wywietrzeje z orzeszka podobny pomysł
          • michal.ch Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 09.12.02, 11:48
            Mocno powiedziane, ale to jednak jest prawda. Dlatego popieram w całej
            rozciągłości!
          • yzb Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 09.12.02, 19:37
            Gość portalu: mouset napisał(a):

> dlatego na te osiedle gdzie kwitnie wandalizm komunikacja
            > powinna byc obcinana jak niedojebani dojebią się po drodze to może im
            > wywietrzeje z orzeszka podobny pomysł

Czemu chcesz pozbawic Ruczaj i Biezanow komunikacji? :))))
            • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 09.12.02, 20:45
              A co to jest królestwo chuligaństwa?
              • Gość: merphy Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.krakow.tdci.pl 09.12.02, 20:59

> A co to jest królestwo chuligaństwa?

Niesty tak .. szłyaszłem że jeszcze Mistrzejowice ....

Oj biedne te wagony jeżdzące na 9 .. a autobusy ma 128 oj biedne .. Ruczja
                Bieżanów i mIstrzejowice ... pozdrawiam ..
                • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 09.12.02, 21:08
                  Z osobistych doświadczeń wiem że na Piastoiwe jest chamstwo, ale MPK nie
                  niszczą, raczej osiedlową architekturę, widziałem tam kiedyś "precelka"
                  zrobionego z huśtawki
    • michal.ch Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 09.12.02, 11:46
      Krakusy - Łódź jest z wami w tym bolesnym dla serca dniu. Nie łamcie się! Do
      dzieła! Usuńcie te szpecące bazgroły jak najszybciej i nie rozpaczajcie.

Nasze Cityrunnery już wielokrotnie traktowane były za pomocą ostrych rysików,
      kamieni, flamastrów i lakierów w aerozolu. Uszkodzenia sukcesywnie naprawiamy,
      bo szkoda, żeby nowe wagony stały bezczynnie w zajezdni tylko dlatego, że kilku
      najebanych oszołomów wyszło na miasto.

A osobiście uważam, że w tramwajach powinna jeździć ochrona, będąca zarazem
      konduktorami - zlikwidowałoby się problem wanadali, gapowiczów i zamkniętych
      kiosków (nie ma gdzie kupić biletu - kup go u konduktora).
      • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.cm-uj.krakow.pl 09.12.02, 13:02
        Z tego wynika ze wszedzie sa niedojebani umysłowo, zrobieni przez gruba
        skarpetę debile, którym do umysłów kur i innego ptactwa wielkoscią mózgu
        niewiele brakuje, bez obrazy dla kur. Chetnie takiego niedojebca porysowałbym
        po ryju kluczem albo posprejował po prymitywnej gębie, najlepiej lakierem z
        rtęcią
        • Gość: Yasioo Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.private.ramtel.pl / 172.20.6.* 09.12.02, 16:00
          Wiecie co, mam już trochę latek i wiele w życiu widziałem. Niby człowiek z
          wiekiem winien robić się tolerancyjny i coraz mniej rzeczy może go zaskoczyć,
          ale ja powoli mam dość. Tłuc wandali, dresów i całą tą gównażerię, która nie
          szanuje nikogo i niczego. Dochodzę do wniosku, że tylko ciężka ręka przemawia
          do takich ludzi. A jak nie to wyrwać chwasta...
          • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 09.12.02, 16:04
            Słusznie! Zajebać chujów wszystkich niszczących mienie
            • Gość: tomekw74 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 09.12.02, 22:33
              Ufff.... Od paru godzin spokój, więc juz chyba sobie ulżyliście. Mnie też
              szlag trafia, gdy widze bezmyślną dewastacje i tych pustogłowych kretynów,
              którzy robią to, co robią. Ale - używajmy słów, a nie tego, co w TV zagłuszają
              takim piskiem: pi........ Co to da? No, może to, że człowiekowi ulży. Ten
              stek wulgaryzmów, niestety, zniesmaczył mnie mocno.
              A propos tematu: nikt nie przebije warszawiaków. Oni tak często malują EZT-ki
              na PKP, ze kolejorze dali se juz dawno spokój z czyszczeniem. No i jeżdżą
              takie jednostki z kilkoma warstwami grafitti, tak że przez okna niewiele widać
              (i tak niewiele widać przez okna PKP, bo taki syf - a tu jeszcze ta kolorowa
              farba. Nie trzeba wjeżdżać do tunelu śrdnicowego. Tam w pociągach stale jest
              półmrok.).
              • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 09.12.02, 22:50
                u nas się niszczy wszystko bo "nie moje znaczy niczyje"
                • Gość: 144s Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 10.12.02, 15:29
                  Wandalizm!!! Nie upoważnia nas to do wulgaryzmów. Bądźmy poważni. Draństwo
                  zwalczajmy draństwem. Złapać za mordę rysownika, obić mu ryj, kazać naprawić
                  szkody. Ale kto to ma zrobić? Pasażerowie, a z jakiej racji? Ilu tramwajarzy
                  sidzi w biurach i nic nie robi. Niech wyjdą i niech pojeżdżą trochę, niech
                  przypilnują.
                  • Gość: Yasioo Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.private.ramtel.pl / 172.20.6.* 10.12.02, 18:43
                    Mam prostą metodę. Najpierw po mordzie i gałach całą zawartością puszki ze
                    sprayem, a potem wsadzić mu tą puszkę w d***. Jak poczuje efekty swojego
                    bezmózgowia na sobie, to może trochę mu szarych komórek przybędzie...
                    • Gość: tomekw74 Re: Coś się nam obniża poziom kultury IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 10.12.02, 20:17
                      Zobaczcie na wątek o hotelu "Sheraton". Przecież to już jest szczyt chamstwa.
                      A ten wątek o wandalizmie robi się taki sam. Co się z Wami dzieje?! To tak od
                      tego mrozu? To pódźcie se do solarium , doświećcie się trochę, to może
                      zaczniecie pisać trochę bardziej kulturalnie. Gdzie ja jestem - w Krakowie czy
                      na jakimś forum scyzoryków?
                      • Gość: mouset Re: Coś się nam obniża poziom kultury IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 10.12.02, 22:31
                        Przepraszam ale mnie poniosło (w obu wątkach)
                        • Gość: Locutus Re: Coś się nam obniża poziom kultury IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 11.12.02, 01:09
                          A ja nie będę przepraszał. Jak sobie pomyślę o tym skunksie ze srebrnym
                          szlaczkiem, to nadal mnie taka kurwica rzuca, że mam ochotę dać komuś w ryło...
                          • Gość: Fred Re: Coś się nam obniża poziom kultury IP: *.net.autocom.pl 17.12.02, 16:16
                            Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A ja nie będę przepraszał. Jak sobie pomyślę o tym skunksie ze srebrnym
                            > szlaczkiem, to nadal mnie taka kurwica rzuca, że mam ochotę dać komuś w
                            ryło...

Niestety ale innymi słowami niż wulgaryzmy nie da się opisać tych co niszczą
                            środki transportu publicznego :(
                            • Gość: tomekw74 Re: Coś się nam obniża poziom kultury IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 17.12.02, 20:40
                              I tu - niestety - masz rację. :-<
            • Gość: havi Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.wmgalicja.krakow.pl 11.12.02, 22:31

> Słusznie! Zajebać chujów wszystkich niszczących mienie
              dołaczam się!!!!!! żenie wspomnę o niszczonych rozkładach jazdy które mpk
              odnawia w coraz prymitywniejszy sposób(są łatwiejsze do zniszczenia, na
              tablicach z pleksi). dobrze ze już nie jest modne cięcie siedzeń nożem...
              (ciekawe jak byłyby naprawiane siedzenia w scaniach????
              • Gość: 144s Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 12.12.02, 17:51
                dzisiaj znowu zobaczyłem porysowane szyby ale zauwżcie że tych parobów nie
                można namirzyć. Kedy oni to robią?
                • kuba203 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 12.12.02, 21:19
                  Właśnie mnie to też zastanawia, bo jeszcze NIGDY nie spotkałem tych <piiiiiiii>
                  w tramwaju, a szyby stale są porysowane...
                  • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 12.12.02, 22:29
                    Tych chujów łatwo można zlokalizować, jest ich minimum czterech bo w kupie
                    chujom niedojebanym umysłowo raźniej być może dlatego że suma 4 niedojebanych
                    mózgów da 1 cały? rechoczą głośno a jeden z nich ciągnie po szybie kluczami od
                    swojego p........go domu, reszta go niby zasłania, podobnie z flamastrami
                    zawsze pisze chuj z najbardziej spuszczoną głową
                    • kuba203 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 14.12.02, 12:05
                      Ja wiem, jak oni wyglądają, tylko "problem" w tym, że ja jeszcze nigdy nie
                      spotkałem tak wyglądającej grupy osób w tramwaju :)
                      • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 14.12.02, 13:26
                        Widziałem takowych sk... dwa razy: ok 12-13 już ze szkoły na Kurdwanów i ok 19-
                        20 w Hucie dziwne godziny ale zawodówki taki mają układ
                        • kuba203 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 14.12.02, 13:39
                          Zareagowałeś? (Nie mówię o łapaniu ich własoręcznie, ale czy dałeś znać
                          motorniczemu?)
                          • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 14.12.02, 15:16
                            Nie, bo byłem w drugim wagonie, a poza tym do takich interwencji zniechęca mnie
                            totalne "manie" tego gdzieś , przed moim blokiem koleś zrobił sobie porządki w
                            domku i palił wersalkę , jakieś stare krzesła i plastiki, waliło że aż głowa
                            boli, dzwoniłem do straży Miejskiej trzy razy za trzecim zapytali czy nie mam
                            innych problemów
                            • Gość: tomekw74 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 15.12.02, 22:46
                              Wiecie, to smutne, że takie gnoje są bezkarne. Ale w dalszym ciągu nie
                              rozumiem, jak można w ten sposób porysować WSZYSTKIE szyby w tramwaju na całej
                              wysokości i szerokości. Po prostu nie mieści mi się to w głowie (może mam za
                              małą?). Nikt tego nie widzi? Przecież to musi trwac parę minut. Co się z
                              nami dzieje? Boimy się kilku chłystków? Nie mówię o tym, żeby ich od razu
                              własnoręcznie łapać, ale np. żeby ich odstawić prosto w łapy policji, wcześniej
                              zamknąwszy im drzwi tramu i zadzwoniwszy po policję. Przecież to musiałoby
                              przynieść trochę hałasu i zamieszania i może skutecznie wystraszyłoby te
                              małpoludy. Nie wiem. Może jestem naiwny... Qrcze, co za czasy... :-/
                              • kuba203 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM 16.12.02, 08:51
                                Gość portalu: tomekw74 napisał(a):

> Przecież to musi trwac parę minut. Co się z
                                > nami dzieje? Boimy się kilku chłystków? Nie mówię o tym, żeby ich od razu
                                > własnoręcznie łapać, ale np. żeby ich odstawić prosto w łapy policji,
                                wcześniej
                                >
                                > zamknąwszy im drzwi tramu i zadzwoniwszy po policję. Przecież to musiałoby
                                > przynieść trochę hałasu i zamieszania i może skutecznie wystraszyłoby te
                                > małpoludy. Nie wiem. Może jestem naiwny... Qrcze, co za czasy... :-/

No właśnie, przecież można przejść do pierwszego wagonu do motorniczego na
                                przystanku, jeśli nikt tego nie zrobi, to możemy sobie tutaj tylko ponarzekać :(
                                • Gość: mouset Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.cm-uj.krakow.pl 16.12.02, 12:05
                                  Raz sie gnojkom wydało coś podejrzane to na swiatłach na siłe otworzyli drzwi i
                                  zwiali
    • Gość: ruppert Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.gemini.net.pl / 192.168.20.* 16.12.02, 02:42
      no kiepska sprawa, ale dla mpk to kilka minut roboty - wymazac jakies wstretne
      grafy :P
      • Gość: Fred Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.net.autocom.pl 17.12.02, 16:13
        Gość portalu: ruppert napisał(a):

> no kiepska sprawa, ale dla mpk to kilka minut roboty - wymazac jakies
        wstretne
        > grafy :P

A jak wymażesz rysy z szyb?
        • Gość: tomekw74 Re: ...AAAAA!!! WANDALIZM IP: *.interpab.com.pl / 192.168.0.* 17.12.02, 20:38
          Gość portalu: Fred napisał(a):

> Gość portalu: ruppert napisał(a):
          >
          > > no kiepska sprawa, ale dla mpk to kilka minut roboty - wymazac jakies
          > wstretne
          > > grafy :P
          >
          > A jak wymażesz rysy z szyb?

NO WŁAŚNIE. JAK?
          (PS. Ty jesteś ten sam Fred, co F-red, czy jakiś inny, bo podobnie brzmi, ale
          nie ma w tym poście myślnika w Twoim loginie?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka