Dodaj do ulubionych

Ale leje!!

27.06.06, 20:56

Obserwuj wątek
    • polski0001 Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:20
      Tez bym chcial zeby polalo troche ....
    • weronka77 Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:41
      Dzięki Bogu ze leje..nie było czym oddychać...
      • polski0001 Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:43
        Pomyslcie ze w domu mam teraz 25 st a na zewnatrz jest 29 i nie moge nawet okna
        otworzyc bo bedzie tragedia A deszczu juz nie bylo od polowy kwietnia !!!
        Wtajemniczeni wiedza gdzie :-)))
      • alator Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:48
        weronka77 napisała:

> Dzięki Bogu ze leje..nie było czym oddychać...

oddychasz tlenem zawartym w wodzie?
        • weronka77 Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:57
          Nie,świeżym powietrzem po deszczu.Niepasuje coś,prawda?;-))
          • weronka77 Re: Ale leje!! 27.06.06, 21:57
            Nie pasuje,sic.
            • alator Re: Ale leje!! 27.06.06, 22:08
              weronka77 napisała:

> Nie pasuje,sic.

spasuj, spasuj...
        • Gość: H56 Re: Ale leje!! IP: 195.150.112.* 27.06.06, 21:59
          już tylko kropi
      • jazzinator jednej natura dała czym oddychać ,welonce widoczni 27.06.06, 21:58
        poskapiła,nie nasza wina/#?/
        • weronka77 Re: jednej natura dała czym oddychać ,welonce wid 27.06.06, 22:03
          Na szczęście Dżezi,ja mam za sobą etap "everybody's darling";-)Nie muszę się
          nikomu już podobać.Liczy się tylko mąż-reszta na drzewo;-))Ale Ty i tak nie
          wiesz o czym ja mówię bo jesteś sam jak palec;-))
          • jazzinator Re: jednej natura dała czym oddychać ,welonce wid 27.06.06, 22:07
            To zależy który palec masz na myśli? jesli ten 21 to rzeczywiście jest samotny
            nie licząc dwóch klonów po obu stronach.
            • polski0001 Oszołom ..... :-)) 27.06.06, 22:09
              Czy ty nie widzisz jakie bzdury piszesz !!!
              Wez idz sie lepiej przejdz i nie wracaj !!!!
        • polski0001 Dzezzi po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:04
          Idz popatrz na deszczyk !!
          • jazzinator Re: Dzezzi po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:09
            a po co ty przychodzisz? to nie jest tylko twoja alejka Tajny Współpracowniku
            Administracji.
            • polski0001 Re: Dzezzi po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:10
              Napewno nie po to samo co ty !!!!
              Mam tu znajomych w przeciwienstwie do ciebie !!!!
              • weronka77 Re: Dzezzi po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:12
                No i polskiego lubimy w przeciwieństwie do dżezziego;-)))Dżezi-Ty masz Artur na
                imię,prawda?
                • jazzinator Re: Dzezzi po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:55
                  tak welonka jam ci artur "Wyspy Artura" z małej wyspy która przeobraziła sie w
                  wielką wsypę.
              • jazzinator podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:24
                no co ty ,ja tez mam tu "przyjaciół" taki longi np.strasznie się nudził i
                stracił formę gdy byłem na banicji,a teraz dokazuje jak jamnik po kastracji.
                • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:26
                  Longi raczej ma jaja.Ty raczej nie;-)
                  • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:29
                    Ty masz ale orzeszki wyłupane !!!
                    A Longi leje na ciebie rannym sikiem :-)))
                    • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:30
                      Ciepłym moczem się mówi;-)
                  • alator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:30
                    weronka77 napisała:

> Longi raczej ma jaja

"raczej", hehehe, niezły komplement...
                    • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:31
                      Widziałam;-)
                      • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:34
                        Dzezzi jakie masz problemy Moze tu na forum wszyscy cos wymyslimy i ci jakos
                        pomozemy
                        Nie wstydz sie powiedz nam jakie masz problemy !!!
                        • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:35
                          Coś Ty,polski! POrada kosztuje-80zł.Co my jesteśmy-Caritas?!
                          • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:37
                            No ja biore w euro :-)) za konsultacje ale w tym przypadku dzezziego to bedzie
                            drozej bo i problemy ma chlopaczek duze :-))
                        • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:38
                          łan polski,Wy juz pomagaliście kiedys gierkowi ,teraz pomóżcie donaldowi.
                          • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:39
                            Donald,w przeciwieństwie do innych palantów(rodzeństwa),pomocy nie potrzebuje;-
                            ))
                            • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:48
                              Donaldowi rzeczywiście za póżno na pomoc,welonka ten status materialny to twoja
                              pieta longinesowa? ty masz jakies kompleksy na tym punkcie,te opowiesci o
                              mieszkaniach willach na Woli itp bzdety wprawiaja mnie w głeboką zadumę nad
                              twoim ego.
                              • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:50
                                A gzie jest twoje ego ???
                                Juz dawno zakopane !!!
                                • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:58
                                  jasne w Zakopanem w willi astma pewnego ciepłego brata .
                                  • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 23:01
                                    to ty masz brata nie wyzekl sie ciebie ??!! :-))
                              • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 23:31
                                Dżezi-ja po prostu kocham pieniądze ponad wszystko.Wolałabym nie jeść niż żyć
                                bez kawiorowego kremu LaPrairie i nie kolekcjonować Aqua Alegorii;-)
                                • longwehicle Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 23:58
                                  Dzezzi!!
                                  Ty szermierzu z wykałaczką,wyschły ci już gacie?Zlanie ich ze strachu ,to chyba
                                  twoja specjalność ...czytaj specialite de la maison!!Kołku!!!;o))
                                  Po takiej wtopie,cię rozumię -czujesz się jak zadeptana menda na lewym jaju!!
                                  • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 28.06.06, 00:07
                                    zamieniłeś sie mózgiem z ratlerkiem ? takim tekstem nie jestes mnie w stanie
                                    obrazic ,co najwyzej zaimponować miss intelektu welonce.
                                    • longwehicle Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 28.06.06, 00:08
                                      Cueńki bolku z wykałaczką!!Zllllllllllałeś gacie ze strachu!
                                      • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 28.06.06, 00:14
                                        Płytka ci sie zwarła i przeskakujesz jak płyta analogowa lub chodnikowa,jak ta
                                        jąkała co chciała sobie puścić bąka lecz tam też się jąka.
                                        • longwehicle Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 28.06.06, 00:18
                                          Jesteś żałosnym sikoniem!!!Bierz się za kiko,bo zaśnie!!!
                  • jazzinator Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:36
                    welonka ,raczej czyni różnice ,jeśli je oglądałaś to nie wstydz sie bo
                    sprawiasz longiemu przykrość,raczej to co znich zostało sądząc po wypowiedziach
                    monotematyczno seryjnych (jak o tych nogawkach)nie przynosi mu chluby.
                    • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:38
                      To zależy który palec masz na myśli? jesli ten 21 to rzeczywiście jest samotny
                      nie licząc dwóch klonów po obu stronach.
                      .........Zobacz co ty wypisujesz !!!!
                      Musisz miec powazne problemy !!!
                    • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:38
                      Ech,raczej to jesteś imbecylem;-)Longiemu do pięt nie dorastasz.Choćby taki
                      malutki detal jak status materialny;-)))
                      • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:44
                        Podziekuj teraz braciszkom Juz raz pokazali klase z ksiezycem .... widac z kim
                        sie trzymasz !!
                        • weronka77 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:45
                          Polski...o debilach nie rozmawiamy;-))
                          • polski0001 Re: podolski po co tu przychodzisz :-)) 27.06.06, 22:46
                            Przepraqszam - poniosle mnie :-))
    • buraque Re: Ale leje!! 27.06.06, 22:12
      już po laniu, tylko kapie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka