Gość: wer. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:55 pttk.put.poznan.pl/pdf/POLSKIE%20KWIATY.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? tutaj pytasz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 15:02 tu mogą Ci podać taki link ewentualnie: idd003x0.eresmas.net/mp3/Bandiera%20rossa.mp3 wszystkie inne Pan Baron&TWA skasują... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? 06.08.06, 15:17 Są dwie wersje na eDonkey`u, ale trzeba ściągnąć i zainstalować program p2p (Basic): www.edonkey2000.com/downloads.php Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? 06.08.06, 15:29 Ok, to jet chyba to :) Za kilkanaście minut dam Ci linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Link 06.08.06, 15:36 rapidshare.de/files/28397717/Bayer_Full_-_Polskie_Kwiaty.mp3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:42 a innego linka nie ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? 06.08.06, 19:43 Gość portalu: czy napisał(a): > a innego linka nie ma ? Wiesz co?... Pyta juhas bacy: Baco, jak to jest, że Ziemia się kręci? Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, no i się krynci. Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia jest to taka kula okrągła, ale dlaczego ona się kręci? Baca: Widzis Jądruś, Ziemia jest to taka kula okrągła, no i ma w środku taką ośkę, no i na tej ośce się krynci. Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, no i na tej ośce się kręci, ale jak to jest, że ona się kręci? Baca: Widzis Jądruś, Ziemia, jest to taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na końcach tej ośki są takie cypelki, no i w tych cypelkach ona się krynci. Juhas: Baco, ja wiem, że Ziemia, to jest taka kula okrągła, ma w środku ośkę, a na tej ośce cypelki, ale jak to jest, że ona się kręci? Baca: Jądruś, cosik mi sie widzi, żeś ty nie po nauki prziseł, ino wp*dol dostać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat z karaibów marna jakość w stylu disco polo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:13 Bayer full o to ci chodziło:-) voila.pl/k7huu/ otwiera się dosyć długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat z karaibów Re: marna jakość w stylu disco polo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:30 ponieważ chyba mamy do czynienia z ciężkim przypadkiem, jeżeli chcesz toto zapisać na komputerze to: kliknij prawym przyciskiem myszy na napis "Pobierz" - otworzy się parę propozycji - wybierz tę "Zapisz element docelowy jako" - czyli kliknij lewym przyciskiem otworzy się okno gdzie toto zapisać i jak nazwać - najważniejsze nazwij toto z roszerzeniem mp3 np "kwiaty.mp3" kliknij "zapisz".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer. Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 23:04 brawo piracie, jak to znalazłeś i bez opowiadania duperel starych jak świat, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? 06.08.06, 23:50 Wiesz... mam ograniczony transfer przez Neostradę, a mimo to ściągnęłam dla Ciebie tę piosenkę. Potem wysłałam na serwer Rapidshare, byś jak najszybciej ją miał. A Ty zamiast skakać z radości (że nie wspomnę o "dziękuję"!) dopytujesz się o jakiś inny link??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat z karaibó Re: ktoś ma link do tej pięknej piosenki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 06:59 obrabowałem drugiego pirata ściągłem z rapidshare i dałem gdzieś gdzie jest po polsku ..... Odpowiedz Link Zgłoś