trudny2002 10.03.03, 10:48 i tylko tyle. Chociaż szukam jeszcze Pic i Pola, i tych co to zamilkli jakby im się coś z ich billingami nie zgadzało... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola333 Re: Szukam Wioli... 10.03.03, 18:51 jestem, ale tak jakby mnie nie było owocnych dalszych poszukiwać życzę pozdrawiam w. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jakby... 11.03.03, 08:03 To Mistrz Jan z Czarnolasu pisał...Jakoby.. Jakoby nikogo.... Eee, Mistrz to nie wiem, choć szachista przedni , a i do fraszek łebski ...a jaki erotoman!!! Słowem, epoka zamknęła czyny w czasów koleje. Ale jak już Ci minie, ten zagniew i te ciche doby, to weźże mi powiedz, czy już nie chcesz nic wiedzieć? Czy ...za innym Mistrzem...: Maciek, ja tylko żartowałem, Maciek ja tylko zartowałem... Miłego i treściwego dnia trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: Jakby... 11.03.03, 10:44 > Miłego i treściwego dnia treść jak treść, forma się liczy więc ja życzę dnia z usmiechem na twarzy;-) wiola;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Jakby... IP: *.localdomain 11.03.03, 10:48 No to przecież jestem w formie. trenowałem całą zimę...rezultay sa niezłe, nawet nie muszę jechać do Sittard. Prawda, że skks mnie wyzywa od gówniarzy i pierwszych naiwnych, ale to prowokator i harcownik. Formalnie to i On w formie...a pewnie wkrótce zrobimy jakis zgrupowanie + popołudnie energetyzujące...kto wie? Wtedy i forma i forma i treść i sama treść... trudny Odpowiedz Link Zgłoś