baszu 22.09.06, 17:05 Witam wszystkich, którzy kupują mieszkanko na wodnej u Activa. czy ktoś już podpisał umowę? pozdrawiam i miłego popołudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcinek Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 11:40 gdzie jest Wodna? to gdzieś w hucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:45 mój prawnik odrzucil ta umowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Activ Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:50 umowa nie jest zle napisana. Ale polecam zastanowic się nad tą firmą. Ostatnio słyszałem, że na jednej z ich inwestycji zerwało dach (ul. Borowinowa - Swoszowice). To nie do pomyślenia ! Straszna fuszerka !! Skoro oszczędzali na dachu to nie ma pewności, że Wodną zrealizują inaczej....- czyli jak najtańszym kosztem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:58 Witam, Ja na razie podpisałem rezerwację. Wciąż się waham. Cena jest w miare dobra ale czy to jest dobra inwestycja to wciąż nie mam pewności. Jakieś sugestie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:09 Ja mam obawy co do tego nieszczęsnego dachu który im zerwało na Borowinowej..... takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Boję się że Wodna będzie taką samą fuszerką jak Borowinowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:18 Całe szczęście mam zarezerwowane na parterze:) chyba, że to bajorko wyleje to dopiero będzie... O deweloperze słyszałem różne rzeczy ale ogólnie cieszy się w miarę dobrą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansb Re: activ WODNA IP: 149.156.189.* 28.03.07, 17:09 witam, ja tez mam na parterze mieszkanie, czyżbyśmy mieli zostać sąsiadami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:27 inwestycja ładna, wacham sie cały czas umowa jest jednym słowem do d..y czy tez mieliscie problem zeby cokolwiek w niej zmienić?? prosze o szybka radę, mój prawnik odradził mi podpisywania ich wersji umowy i jestem w kropce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:54 Witam, umowa również została odrzucona przez mojego prawnika. Czy ktoś już podpisał umowę z Activem? Czy komukolwiek udało sie wynegocjować zmianę treści umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:44 A czy prawnik uzasadnił odrzucenie umowy? Ja podpisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:48 Witam, na to wyglada:)Który numer mieszkania? Mam nadzieje, ze to rzeczywiście będzie wysoki parter tak jak obiecywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansb Re: activ WODNA IP: 149.156.189.* 25.04.07, 18:02 trochę póxno odpowiadam, numer mieszkania 26 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:21 To chyba po przeciwnej stronie bloku mieszkamy. Moj numer to 3. Podobno maja zaczac budowe po dlugim weekendzie:) Czy ta umowa rzeczywiscie budzi jakies zastrzezenia? Ja nie mam prawnika ale wydaje mi sie, ze wszystko jest w miare OK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00 No właśnie...bajorko... nie za blisko ono naszego bloku będzie? cholera, teraz się tak zastanawiam, czy wilgoci nie będzie... A co do dachów, ta activ wszędzie takie same robi, czyba tylko we Wrocławiu i w Kraku na Woli Justowskiej były inne. Podobno Ci, co mieszkają na ostatnich piętrach trochę słyszą takie głuche odgłosy jak np. burza jest czy wiatr. Czy jest może ktoś z 3 piętra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:08 Sorki, pomyliłam piętra przy wpisywaniu cyferki. Szukam sąsiadów z 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: activ WODNA IP: *.kolornet.pl 06.01.08, 17:17 Ja też mam kupione na parterze tak więc możliwe że będziemy sąsiadami:) Ja mam pozytywne zdanie o deweloperze. Są bardzo zyczliwi i z tego co sie ogólnie słyszy to również uczciwi. Ich bloki stoja na Kurdwanowie. Mieszkancy podobno zadowoleni. W bankach też ich sobie chwalą . Jesli ktoś się jeszcze waha co do kupna to zachęcam. W razie pytan podaję swój e-mail saina6@go2.pl Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkanców ul. Wodnej Aga PS. Czy wiecie kiedy oddadza nam te mieszkanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprapa Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 10:48 Z tego, co wiem, to już jest wszystko sprzedane, zatem kupować już nie ma co. A jeżeli chodzi o mieszkańców Kurdwanowa, to rozumiem, że rozmawiałaś z nimi i naprawdę są zadowoleni...pytanie, czy z wykonania budynku czy z "funkcjonowania" dewelopera? A może jedno i drugie? Jak masz jeszcze jakieś wiadomości, to napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: activ WODNA IP: *.kolornet.pl 18.01.08, 19:21 Z tego co pamiętam to zarówno z developera jak i z mieszkania. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:12 Dzień dobry!Gdyby ktoś z Państwa miał chwilkę wolnego czasu... www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=13604994d491d6&page=0 Pozdrawiam i życzę trafnych decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś