Dodaj do ulubionych

activ WODNA

22.09.06, 17:05
Witam wszystkich, którzy kupują mieszkanko na wodnej u Activa. czy ktoś już
podpisał umowę?
pozdrawiam i miłego popołudnia :)
Obserwuj wątek
    • Gość: marcinek Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 11:40
      gdzie jest Wodna?
      to gdzieś w hucie?
      • baszu Re: activ WODNA 10.10.06, 17:42
        zainwestuj w mapę
        Wodna jest w Podgórzu
    • Gość: wert Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:45
      mój prawnik odrzucil ta umowe
      • Gość: Activ Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:50
        umowa nie jest zle napisana. Ale polecam zastanowic się nad tą firmą. Ostatnio
        słyszałem, że na jednej z ich inwestycji zerwało dach (ul. Borowinowa -
        Swoszowice). To nie do pomyślenia ! Straszna fuszerka !! Skoro oszczędzali na
        dachu to nie ma pewności, że Wodną zrealizują inaczej....- czyli jak najtańszym
        kosztem....
    • Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:58
      Witam,
      Ja na razie podpisałem rezerwację. Wciąż się waham. Cena jest w miare dobra ale
      czy to jest dobra inwestycja to wciąż nie mam pewności. Jakieś sugestie?
      Pozdrawiam!
      • Gość: Peter Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 15:09
        Ja mam obawy co do tego nieszczęsnego dachu który im zerwało na
        Borowinowej..... takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Boję się że Wodna
        będzie taką samą fuszerką jak Borowinowa....
        • Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:18
          Całe szczęście mam zarezerwowane na parterze:) chyba, że to bajorko wyleje to
          dopiero będzie... O deweloperze słyszałem różne rzeczy ale ogólnie cieszy się w
          miarę dobrą opinią.
          • Gość: ansb Re: activ WODNA IP: 149.156.189.* 28.03.07, 17:09
            witam, ja tez mam na parterze mieszkanie, czyżbyśmy mieli zostać sąsiadami?
            • Gość: paweł Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:27
              inwestycja ładna, wacham sie cały czas umowa jest jednym słowem do d..y czy tez
              mieliscie problem zeby cokolwiek w niej zmienić?? prosze o szybka radę, mój
              prawnik odradził mi podpisywania ich wersji umowy i jestem w kropce...
              • Gość: Wodnik Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 20:54
                Witam, umowa również została odrzucona przez mojego prawnika. Czy ktoś już
                podpisał umowę z Activem? Czy komukolwiek udało sie wynegocjować zmianę treści
                umowy?
                • Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:44
                  A czy prawnik uzasadnił odrzucenie umowy? Ja podpisałem.
            • Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:48
              Witam, na to wyglada:)Który numer mieszkania? Mam nadzieje, ze to rzeczywiście
              będzie wysoki parter tak jak obiecywali.
              • Gość: ansb Re: activ WODNA IP: 149.156.189.* 25.04.07, 18:02
                trochę póxno odpowiadam, numer mieszkania 26 :)
                • Gość: Mathias Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:21
                  To chyba po przeciwnej stronie bloku mieszkamy. Moj numer to 3. Podobno maja
                  zaczac budowe po dlugim weekendzie:) Czy ta umowa rzeczywiscie budzi jakies
                  zastrzezenia? Ja nie mam prawnika ale wydaje mi sie, ze wszystko jest w miare
                  OK. Pozdrawiam.
          • Gość: mycha Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:00
            No właśnie...bajorko... nie za blisko ono naszego bloku będzie? cholera, teraz
            się tak zastanawiam, czy wilgoci nie będzie...
            A co do dachów, ta activ wszędzie takie same robi, czyba tylko we Wrocławiu i w
            Kraku na Woli Justowskiej były inne. Podobno Ci, co mieszkają na ostatnich
            piętrach trochę słyszą takie głuche odgłosy jak np. burza jest czy wiatr.
            Czy jest może ktoś z 3 piętra?
            • Gość: mycha Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:08
              Sorki, pomyliłam piętra przy wpisywaniu cyferki. Szukam sąsiadów z 2.
          • Gość: Aga Re: activ WODNA IP: *.kolornet.pl 06.01.08, 17:17
            Ja też mam kupione na parterze tak więc możliwe że będziemy
            sąsiadami:) Ja mam pozytywne zdanie o deweloperze. Są bardzo
            zyczliwi i z tego co sie ogólnie słyszy to również uczciwi. Ich
            bloki stoja na Kurdwanowie. Mieszkancy podobno zadowoleni. W bankach
            też ich sobie chwalą .
            Jesli ktoś się jeszcze waha co do kupna to zachęcam.
            W razie pytan podaję swój e-mail saina6@go2.pl
            Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkanców ul. Wodnej
            Aga
            PS. Czy wiecie kiedy oddadza nam te mieszkanka?
            • Gość: paprapa Re: activ WODNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 10:48
              Z tego, co wiem, to już jest wszystko sprzedane, zatem kupować już
              nie ma co.
              A jeżeli chodzi o mieszkańców Kurdwanowa, to rozumiem, że
              rozmawiałaś z nimi i naprawdę są zadowoleni...pytanie, czy z
              wykonania budynku czy z "funkcjonowania" dewelopera? A może jedno i
              drugie? Jak masz jeszcze jakieś wiadomości, to napisz coś więcej.
              • Gość: Aga Re: activ WODNA IP: *.kolornet.pl 18.01.08, 19:21
                Z tego co pamiętam to zarówno z developera jak i z mieszkania.
                Pozdrawiam
                Aga
    • Gość: zzz Re: activ WODNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:12
      Dzień dobry!Gdyby ktoś z Państwa miał chwilkę wolnego czasu...

www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=13604994d491d6&page=0

Pozdrawiam i życzę trafnych decyzji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka