kikoo1 16.10.06, 13:38 Całkiem dziś niezła jak na Kraków, a już na pewno jak na to forum.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrra Re: Pogoda w Krakowie IP: *.nfb.pl 16.10.06, 13:39 masz rację, nawet kiko dziś mniej bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 13:48 Gość portalu: andrra napisał(a): > masz rację, nawet kiko dziś mniej bredzi bo się zdezintegrowało po zmysłowym poznaniu z półlitrówką. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:06 no marna ta pogoda i radosc z tego co jest jest chyba pewnego rodzaju minimalizmem....ale jak kto lubi...to jego rzecz. Wolę słonecznie, cieplo, przyjemnie a nie z szarugą za pasem... trudny O proszę i już zaczyna siapić....zeby nie powiedzieć pisdzić...jak w kieleckiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:08 trudny2002 napisał: > no marna ta pogoda i radosc z tego co jest jest chyba pewnego rodzaju > minimalizmem....ale jak kto lubi...to jego rzecz. Wolę słonecznie, cieplo, > przyjemnie a nie z szarugą za pasem... > trudny > O proszę i już zaczyna siapić....zeby nie powiedzieć pisdzić...jak w > kieleckiem:)) nie być malkontentem. złota polska jesień to jest. Idź do lasu popatrz jak ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:16 do lasu? A to czy ja mam być zwierz czy tylko nie malkontent? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:20 trudny2002 napisał: > do lasu? > A to czy ja mam być zwierz czy tylko nie malkontent? obserwator przebarwień na liściach. odpowiedzialna robota. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:21 Tyu a czy my nie mozemy sobie zalozyc swojego watku? jakoś tak mi nie zrecznie w gosciach u autora... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pogoda w Krakowie 16.10.06, 14:24 trudny2002 napisał: > Tyu a czy my nie mozemy sobie zalozyc swojego watku? > jakoś tak mi nie zrecznie w gosciach u autora... no, ja to się czuję jak na przeszukaniu a nie w gosciach :D Odpowiedz Link Zgłoś