01.11.06, 07:35
powiedział?
Pasuje do wielu użytkowników tego forum.Szczególnie do jednego...
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: A kto to 01.11.06, 07:41
      Kiko może pisz pod swoim nickiem ,Bądż przejrzysta,bo pomąciałuś juz dość!!!
      • pierre_dolnne Re: A kto to 01.11.06, 07:45
        no uderz w stół...
        Z kiko,koko etc mam tyle wspólnego co krzesło tradycyjne z krzesłem elektrycznym.:)
        • Gość: kiko Re: A kto to jest??? IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 09:23
          O co ci chodzi w ten święty dzień, panie longwehicle oraz pierre_ dolnne,
          czyli dwa w jednym? Zapomniałeś chyba, ze kiedyś używałeś również nicka
          onnanizator i kilku innych. Gadasz sam ze sobą?
          Zauważyłeś chyba, że ignoruję cię od dawna, bo z sympatycznego kiedyś człowieka
          przemieniłeś się w wulgarnego, niekulturalnego i nie wahającego się zrobić i
          napisać praktycznie każde świństwo faceta.
          Nie wielu rzeczom już się dziwię, ale zdumiewa mnie fakt, że ta twoja
          obsceniczność znajduje się pod jakaś dziwną ochroną na tym forum.
          Podlegasz jakimś uprawnieniom specjalnym?
          • Gość: kiko Re: A kto to jest??? IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 14:25
            no i co z tymi uprawnieniami, forumowicz dziwią się nieustannie...
          • pierre_dolnne Re: A kto to jest??? 01.11.06, 14:27
            Zakonotuj sobie waćpanna,że miałem 2 nicki/słownie DWA/.Ten pierwszy zawiesiłem
            z okładem trzy lata temu ponieważ uważałem to za właściwe.Zresztą poco się
            tłumaczę?Twoją obsesyjną podejrzliwość nic nie uleczy :((
            • longwehicle Re: A kto to jest??? 01.11.06, 14:31
              Koleś ,identycznie odpowiadam jak stary lub inni jestem do dyspozycji a
              anonimowością dzielimy na forum się w takim samym stopniu,mnie chociaż
              widzieli,ciebie nie,no i miałem szczęscie,że osobiście nie widziałem Kikoo
              tylko ze zdjęcia!!brrrrrpozdr.
              • Gość: kiko Re: A kto to jest??? do wehicla IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 14:36
                uderz w stół...oba w jednym....
                przecież sam się kiedyś przyznałeś do tego nicka, już nie pamiętasz???
                • longwehicle Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:38
                  Pierre dolne używa ktoś od roku a w dziwny sposób stylem przypomina ciebie
                  kikoo!!!
                  • pierre_dolnne Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:40
                    Dwoje godnych siebie adwersarzy:))))Maniakalne to jest..
                  • longwehicle Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:41
                    A to jakże kacze powiedzenie uerz w stól???Zauważyłem,że jak się coś niedobrze
                    dzieje u kaczystów z tej samej flanki uderzają,najczęściej poniżej pasa!!!Ale
                    po nich nie mozna nic innego sie spodziewać,co tez mamy... na FK!!
                    • pierre_dolnne Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:42
                      kacze,bycze i indycze.Czy u was poza politykierstwem coś jeszcze istnieje?
                      • skks Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:48
                        Ptaku Miły nic nie istnieje:)
                        Polityka to chlebyś, jabol i gó...

Żygam już tymi z prawa, i z lewa, i tymi ze środka też...
                        No ale by żygać to trza jeść:)
                        • pierre_dolnne Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:49
                          :))))))))))))))))))))))))))))
                          • longwehicle Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 14:55
                            Nim coś napiszesz wejdż na rok 2004 ,czy spotkałes się ztakimi tekstami i
                            słownictwem.Kiko zantagonizowała Forum od pierwszych wpisów i tak jest do
                            dzisiaj.
                            • pierre_dolnne Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 15:00
                              A zapomniałeś łowco komuchów co to jest ostracyzm,karmienie trolli.To czemu tak
                              ochoczo wpisujesz się w ten "układ":)))Macie równy wkład w rozkład
                              niegdysiejszego forum :))
                              • longwehicle Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 15:04
                                Nie ,niestety nie tylko jakaś dziwna niecheć adminow do wrowadzenia ..nawet
                                okresowoobowiązkowego logowania,parę miesięcy i byłoby pięknie a tak jest
                                gó..anie i bez sensu...Ale to nie mój cyrk i nie moje małpy...
                                • skks Re: A kto to jest??? do wehicla 01.11.06, 15:06
                                  A Longu jak prosiłem byś nie dokarmiał trollicy... toś wytrzymywał dwie godziny:(
                                  Karmisz trolla to se go karm...
                                  Mnie tam za jedno:))
                                  Sam co jakis czas "podyskutuje" z trollicą:)
                                  • Gość: kiko trollu skksie IP: *.net.autocom.pl 01.11.06, 15:27
                                    miarkuj się proszę, bo przestaniemy "dyskutować"...
                                    • skks Re: trollu skksie 01.11.06, 16:34
                                      Oczywiście, wiem, że piskim zwyczajem najlepiej przeciwnika do więzienia oddać.
                                      Kiko mnie już wielu straszyło, nawet chciali "dyskutować".
                                      • pierre_dolnne Re: trollu skksie 01.11.06, 16:36
                                        dyskusje siem skończyły .Osobiździe przesłucham :0)
                                      • longwehicle Re: trollu skksie 01.11.06, 16:37
                                        Ja mam jużobiecanego prokuratora,hehehe!!!
                                        P.S.jak się nazywały dziecki które w czasach Stalina, donosiły na swoich
                                        rodziców???Jaka niewinna analogia!!;o)))
                                        • pierre_dolnne Re: trollu skksie 01.11.06, 16:39
                                          to musi być 18 tka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka