IP: *.eu.org 07.12.06, 21:56
co sądzicie o salwatorze??? interesuje mnie szczególnie os.Mozarta przy siewnej/bocianiej. moze ktos juz sie tam wprowadzil????
Obserwuj wątek
    • Gość: boss Re: salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:41
      to osiedla dla biedoty
      • Gość: griferia Re: salwator IP: *.eu.org 07.12.06, 23:02
        a czy moze miałeś przyjemnośc tam zamieszkiwać?????? i wiesz moze coś więcej na ten temat???
        • Gość: Troll Re: salwator IP: *.net.autocom.pl 08.12.06, 14:20
          Strzez sie - to oszusci! Wymuszenia to ich chleb powszedni - oczywiscie
          wszystko pod plaszczykiem zmian, aneksow, dopiskow ...
    • Gość: Rys Re: salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:12
      Jak najdalej od tych oSZUSTÓW!!!!!! Nie wystarczyły Ci artykuły w gazetach i
      programy w telewizji o oszukanych ludziach ?????? Lepiej poszukaj sobie innego
      developera.
      • Gość: griferia Re: salwator IP: *.eu.org 08.12.06, 18:36
        dzieki za ostrzerzenia rzeczywiscie wycofuje sie z tego nie ma sensu dac zarabiac tak nieuczciwej firmie!! a moze macie jakies namiary na dobrych deweloperow?? ladne mieszkanka okolo70-80 m???
        • Gość: kameleony Re: salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:23
          O 18-36 rezygnujesz z takich oszustów jak salwator, a o 18-51 w innym wątku
          salwator złodzieje pytasz o doświadczenia z tą firmą?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=53601006&v=2&s=0
          W sumie to żałosną konkurencję ma salwator, ja kupiłem w wieży - piękny
          budynek, oddanie 3 miesiące przed terminem, jakość ekstra - cena bez zmian i
          jestem przekonany że większość negatywnych opinii to robota żałosnej
          konkurencji. Opisy że elewacja na wieży jest z tektury pomalowana na srebrno!
          ŻAŁOSNE!
          • Gość: Troll Re: salwator IP: *.net.autocom.pl 15.12.06, 13:47
            Panie Pracowniku Salwatora!
            Z tektury to moze i nie jest tower, ale ze z ludzi oszukaliscie to fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka