Gość: griferia IP: *.eu.org 07.12.06, 21:56 co sądzicie o salwatorze??? interesuje mnie szczególnie os.Mozarta przy siewnej/bocianiej. moze ktos juz sie tam wprowadzil???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boss Re: salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:41 to osiedla dla biedoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griferia Re: salwator IP: *.eu.org 07.12.06, 23:02 a czy moze miałeś przyjemnośc tam zamieszkiwać?????? i wiesz moze coś więcej na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: salwator IP: *.net.autocom.pl 08.12.06, 14:20 Strzez sie - to oszusci! Wymuszenia to ich chleb powszedni - oczywiscie wszystko pod plaszczykiem zmian, aneksow, dopiskow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rys Re: salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:12 Jak najdalej od tych oSZUSTÓW!!!!!! Nie wystarczyły Ci artykuły w gazetach i programy w telewizji o oszukanych ludziach ?????? Lepiej poszukaj sobie innego developera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griferia Re: salwator IP: *.eu.org 08.12.06, 18:36 dzieki za ostrzerzenia rzeczywiscie wycofuje sie z tego nie ma sensu dac zarabiac tak nieuczciwej firmie!! a moze macie jakies namiary na dobrych deweloperow?? ladne mieszkanka okolo70-80 m??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleony Re: salwator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:23 O 18-36 rezygnujesz z takich oszustów jak salwator, a o 18-51 w innym wątku salwator złodzieje pytasz o doświadczenia z tą firmą? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=53601006&v=2&s=0 W sumie to żałosną konkurencję ma salwator, ja kupiłem w wieży - piękny budynek, oddanie 3 miesiące przed terminem, jakość ekstra - cena bez zmian i jestem przekonany że większość negatywnych opinii to robota żałosnej konkurencji. Opisy że elewacja na wieży jest z tektury pomalowana na srebrno! ŻAŁOSNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: salwator IP: *.net.autocom.pl 15.12.06, 13:47 Panie Pracowniku Salwatora! Z tektury to moze i nie jest tower, ale ze z ludzi oszukaliscie to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś