qlka05 15.02.07, 18:37 proszę się odezwać ;> chyba postawię pomnik naszemu listonoszowi, grr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmann Re: G.Jakubczyk - mam list. 15.02.07, 21:42 juz za niego roznioslem pare listow,ktore wrzycil mi do skrzynki,a wczoraj lezaly 3 listy do innych....nba posadzce....mysle ,ze listonosz ,ktory obsluguje nasz rewir na zbyt wiele sobie pozwala,bo dobitnie widac ,ze robi to z rozmyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
chieftain Re: G.Jakubczyk - mam list. 16.02.07, 09:29 A nie pomyślałeś,że to wasi świetlani sąsiedzi wyrzucają na podłogę obok skrzynki listy nie do nich zaadresowane? Nie jestem fanem naszej poczty ale przyszedł mi do głowy ten pomysł po tym jak u nas zobaczyłem ulotki wyrzucone na podłogę bo komuś nie chciało się iść do śmietnika... Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: G.Jakubczyk - mam list. 19.02.07, 13:37 widzę, że niektorzy to chyba zaczynają przechodzić samych siebie. jeżeli w skrzynce o danym numerku znajdzie się list do kogoś innego, ale ! w tym samym bloku ! to nie możma sięgnąć ręką pół metra dalej i wsadzić do odpowiedniej skrytki ? tylko kłaść NA, żeby spadały i się poniewierały po podłodze ? i zapewne tak też robi osoba która się burzy w temacie listonoszy. no cóż. Odpowiedz Link Zgłoś