wodnik74 25.04.03, 14:35 dzionek a taki qrka sajgoniasty ... co Waszym można zrobić, żeby mieć trochę spokoju, jeżeli wylączenie telefonów i maila nie wchodzi w grę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: taki ładny 25.04.03, 14:41 udać się na emigrację wewnętrzną i doczekać do weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: taki ładny 25.04.03, 14:43 gph napisał: > udać się na emigrację wewnętrzną to znaczy co? - mam się schować do łazienki??? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: taki ładny 25.04.03, 14:48 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > udać się na emigrację wewnętrzną > > to znaczy co? - mam się schować do łazienki??? skoro w łazience będzie Ci lepiej - to może być i łazienka.. a nam dziś szyby umyli i w końcu widzę jak świat bez kurzowej zasłonki wygląda..:) ładnie. tofakt. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: taki ładny 25.04.03, 14:55 gph napisał: > wodnik74 napisała: > > > gph napisał: > > > > > udać się na emigrację wewnętrzną > > > > to znaczy co? - mam się schować do łazienki??? > > skoro w łazience będzie Ci lepiej - to może być i łazienka.. a nam dziś szyby > umyli i w końcu widzę jak świat bez kurzowej zasłonki wygląda..:) > ładnie. tofakt. > ] chodziło mi raczej żebyś mi wyjaśnił termin emigracja wewnętrzna - może mam sie skupić w sobie?? :)) gratuluję czystych okien - ja mam brudne ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: taki ładny 25.04.03, 15:01 wodnik74 napisała: > chodziło mi raczej żebyś mi wyjaśnił termin emigracja wewnętrzna - może mam sie > > skupić w sobie?? :)) definicję to pewno i gdzieś można znaleźć - rzecz w tym, że każdy emigruje na własny sposób. Zawsze możesz się na coś zapatrzyć i tak pozostać przez najbliższe 5 godzin.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: taki ładny 25.04.03, 15:17 noo, to jest znakomity pomysł. Już sobie znalazłam odpowiedni punkt na ścianie ... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: i co 25.04.03, 17:25 powiedz 'efektysolwatacyjnedysocjacjaelektrolitycznakwasówlewisa" Odpowiedz Link Zgłoś