Gość: k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:15 Jawooooor:D wszystkim co sie dostali życzę historii z tym panem w białym:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiesz kto! Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:50 Łajzo Jedna! - z Tym Panem w białym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych 29.06.07, 23:30 Poziom edukacji jest niestety coraz niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Zenujacy jestes, tetlian. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 03:57 Tetlian, po co Ty komentujesz? Z nudow? Z potrzeby serca? Z kompleksow? Wypowiadasz sie w kolko na mase tematow - na wielu forach. Madrzej lub glupiej. A czesto od rzeczy, tak jak w tym przypadku. Zanim cos znow palniesz, zeby sobie dodac wpisow u Michnika, po prostu pomysl. Nie musisz komentowac wszystkiego, co sie pojawia. Szczegolnie, jesli nie masz o czyms pojecia. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paar Tetilian out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:57 Dobrze, że w koncu ktoś to powiedział głośno. Tetilian out, jak i inne "mądrale z Internetu", komenmtuące wszystko i zawsze. Niech choć raz zastanowią się, czy ich głos jest potrzebny na każdy temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:55 Tak, tak...Też się cieszyłam tak trzy lata temu, jak mnie przyjęli do trzech wybranych szkół, ale chyba najbardziej, że to tej jednej - wybranej:D Choć potem trochę żałowałam, że nie składałam papierów do Nowodworka (przyjęliby mnie na pewno), nie żeby tam się uczyć, ale żeby zobaczyć minę pani, gdy odbierałabym dokumenty, mówiąc, że wybieram inną szkołę:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.krakow.pl 30.06.07, 01:41 Jawoooooor Jawoooooooor najlepszyyyyyyy! GANG tak uwaza wiec kazdy tak ma uwazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: 213.199.205.* 30.06.07, 15:03 Generalnie Jawor rządzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekrutacja Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:27 Czy Gazeta ma w piątce dziecko jakiegoś dziennikarza? Zawsze piszecie i pokazujecie te samą szkołę. zaręczam, że w innych tez jest co pokazać i o czym mówić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyote Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.eurogielda.pl 30.06.07, 17:30 yyy....ależ oczywiście....a nie słyszałeś , że to najlepsza szkoła w województwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:08 A to tylko dlatego, że przykleiła się do nich etykietka szkoły dla olimpijczyków i większość laureatów olimpiad właśnie tam chce iść. W trakcie liceum też biorą udział w olimpiadach i stąd ta opinia najlepszego liceum. No, ale jeżeli dostaje się w szkole wolne na przygotowanie do konkursu, to się nie dziwię...Poza tym niewiele się uczą...Mam tam znajomych. Kiedy ja musiałam siedzieć i wkuwać oni się włóczyli po imprezach...Ale nie żałuję!! Bo pisząc maturę wiedziałam, że moi nauczyciele zrobili wszystko, by mnie do niej przygotować i byłam im za to wdzięczna. Tymczasem znajomi trzęśli portkami, bo zrobili zaledwie kilka ćwiczeń i napisali kilka wypracowań z polskiego za trzy lata, podczas gdy ja ćwiczeń miałam mnóstwo , a wypracowań napisałam prawie czterdzieści...Tak więc ta szkoła jest dobra, która dobrze przygotowuje do matury, a nie zostawia uczniów samych sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Taaa IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.07, 23:16 Madzik, a którą szkołę kończyłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:31 Bardzo dobre, VI LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: Taaa IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 13:44 Myślałam o VI, ale mieszkam niedaleko VIII i to był naturalny wybór, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 15:37 Ja też VI LO mam dosłownie dwie uliczki dalej:) Był to duży plus przy wyborze szkoły;) No i oczywiście klasa z DSD II (podobnie jak w VIII) oraz opinia szkoły językowej, która dla maniaczki języków obcych znaczyła wiele :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Matura 2006 a V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:28 Z matematyki: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35803,4083408.html z polskiego: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35803,4083461.html czy może z angielskiego: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35803,4083411.html to Twoje VLO najlepsze...??? Bo jakoś nie widzę...??? Ps. Tylko nie pisz proszę o olimpijczykach, bo to tylko niewielki procent Waszych abiturientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 09:49 e tam, nie pan w białym, tylko ten drugi pan co tam uczy historii! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.net.autocom.pl 01.07.07, 14:24 Do firmy silvermedia - chyba padł wam program. Dlaczego na stronie e-omikron.pl/malopolskie/main.action nie ma podanych punktów, jakie miał ostatni kandydat do danej klasy? Ktoś potrzebuje wiedzieć, jakie były limity w innych szkołach. Skąd ma je wziąć? Jeżdżenie po mieście odpada.W TAMTYM ROKU punkty były podane od razu.Termin składania oryginałów upływa jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00 Re: Szkoły ogłosiły listy przyjętych IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 14:31 VIII podała takie dane już we czwartek wieczorem:)) czyżby w innych szkołach było to owiane tajemnicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja VIII LO - progi punktowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:33 Przyjęcia do klas pierwszych - progi punktowe: klasa A - 164, klasa B - 165, klasa C - 167, klasa D - 167 klasa E DSD C1- 156, klasa F - 163, klasa G - 164, klasa H - 159, klasa I - 164, klasa J - 169, klasa K - 161 To z Omikronu - z komunikatów VIII LO. Odpowiedz Link Zgłoś