sunnychris 28.04.08, 19:48 gdzie w gorzowie zrobie prawko na motor ? Bylem w polonezie ale krzykneli 1500 zl... drogo czy to normalna stawka ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Re: prawko kat. A 28.04.08, 20:35 > gdzie w gorzowie zrobie prawko na motor ? Bylem w polonezie ale > krzykneli 1500 zl... drogo czy to normalna stawka ? Hmmm... w polonezie, to chyba tylko kategorie B mozna zrobic, na a trzeba wysiasc z poloneza i wsiasc na motor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: prawko kat. A IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.08, 20:47 zetkaf napisał: > trzeba wysiasc z poloneza i wsiasc na motor ;) jak się powie a, to trzeba powiedzieć i b. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: prawko kat. A 28.04.08, 22:00 > jak się powie a, to trzeba powiedzieć i b. No niby masz racje, ale potem sie wychodzi na analfabete, jak ci sie alfabet ma t skonczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 14:05 Ja zrobiłem prawko na WSK. To była maszyna :) Chyba w zeszłym roku oglądałem na Discovery historię pewnego motocyklisty z Francji. Gość rozbił się motorem, stracił przytomność, motor się zapalił, facet się zapalił. Jak ugasili gościa, to okazało się że trzeba było mu amputować obie nogi i przeszczepić kilkadziesiąt procent skóry. Wieźli tą skórę ze Stanów do Francji samolotem. Zrobili facetowi operację która musiała trwać cholernie długo, wstawili nowe tytanowe nogi i facet mógł śmigać dalej. Jak ta technika idzie do przodu.. A u nas wiadomo, NFZ pewnie nie przewidziałby takiej usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.08, 20:49 oddaj nerki bez prawka! i wyluzuj z zabijaniem siebie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: prawko kat. A IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.08, 21:02 sunnychris napisał: > Bylem w polonezie ale > krzykneli 1500 zl... trzeba było podjechać rowerem. może by mniej krzyknęli? ;) > drogo czy to normalna stawka ? z tymi tańszymi są kłopoty ;) miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,5163215.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: prawko kat. A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 23:24 wow, jestem pod wrazeniem... idioci :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardr11 Re: prawko kat. A 29.04.08, 17:53 Człowiek zadaje konkretne pytanie, a zamiast odpowiedzi ma kilka wpisów nic nie wnoszących do sprawy. Czy nie lepiej po prostu nic nie odpowiedzieć niż odpowiedzieć głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 29.04.08, 19:36 no właśnie głupio odpowiedziałeś!jesteś z siebie dumny? Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: prawko kat. A 29.04.08, 21:07 >Czy nie lepiej po prostu nic nie odpowiedzieć niż > odpowiedzieć głupio? Czlowiek sobie pozartuje, a tu jakis gbur go od glupkow wyzywa... Btw, jakbys sie chcial dowiedziec, to bys wzial telefon i podzwonil po paru firmach, wiedzial bys, czy to drogo, czy tanio. Ale po co sie meczyc, prosciej zapytac na forum... i potem wyzwac od glupkow za SWOJ brak humoru. PS. Forum jest dla wszystkich, takze dla nas. Wchodzac tutaj - musisz to zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 07:35 O ile Twoj i jeszcze jednego goscia wpis byl zabawny :-) to np. ten : "oddaj nerki bez prawka! i wyluzuj z zabijaniem siebie i innych" Smieszny juz nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 09:34 śmieszny nie śmieszny ale prawdziwy.możesz i ty i ja za życia podpisać i nosić przy sobie mały dokumencik,w którym jest twoja zgoda na pobranie organów w przypadku twojej prywatnej śmierci;) mozna oddać nerki bez prawka?można!tyko kiedy?oby jak najpóźniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 Re: prawko kat. A IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 14:06 śmieszny może nie jest ale jaki gest Odpowiedz Link Zgłoś