marceliszpak 19.06.03, 00:18 no wlasnie jak? bo ja mam zamiar sie przedewszystkim wyspac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: jak zamierzacie spedzic ten likend ?? 19.06.03, 00:20 jutro bedzemy sie 'procesowac'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: jak zamierzacie spedzic ten likend ?? IP: *.pool.mediaWays.net 19.06.03, 10:00 marceliszpak napisał: > no wlasnie jak? bo ja mam zamiar sie przedewszystkim wyspac !!!! nooo...ja to ide NORMALNIE do tyry, a co to jest weekend??? aaa...WOchenende!! No to nie mam wolnego( buuu)/pozdr ps. wyspie sie jak zejde! :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen pojadę sobie nad wodę... 19.06.03, 10:46 może się zdziwisz, ale do kryspinowa... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 19.06.03, 15:46 a to zaskoczyłeś wszystkich!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pojadę sobie nad wodę... 19.06.03, 16:36 no to zapraszam cię wraz z koleżanką... będzie czadersko... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 19.06.03, 23:32 niestety znowu nie możemy, znowu wyjeżdżamy na imprezę... może następnym razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pojadę sobie nad wodę... 19.06.03, 23:34 juz was znienawidziłem każdą cząstką mego jestestwa... :C( btw, po co podajesz nr gg, skoro cały czas masz wyłaczone ? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 00:11 peteen napisał: > juz was znienawidziłem każdą cząstką mego jestestwa... > :C( mam nadzieję, ze to nie jest nieodwracalne;)) > btw, po co podajesz nr gg, skoro cały czas masz wyłaczone ? już włączone, ale dziś tylko na chwilkę, zaraz się będę zmywać... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 00:18 yennzfiolkowymioczami napisała: > niestety znowu nie możemy, znowu wyjeżdżamy na imprezę... kilkudniowa? O_o w sobote w kryspinowie powinno byc pare osob z forum... tak po poludniu chyba Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 11:09 mikolaj7 napisał: > yennzfiolkowymioczami napisała: > > > niestety znowu nie możemy, znowu wyjeżdżamy na imprezę... > > kilkudniowa? O_o wybywamy dzisiaj około południa, wracamy w sobotę w porze bliżej nieokreślonej...;)) > w sobote w kryspinowie powinno byc pare osob z forum... > tak po poludniu chyba Problem w tym, ze jeszcze nie wiem, gdzie będę w sobotę po południu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: pojadę sobie nad wodę... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 15:33 > Problem w tym, ze jeszcze nie wiem, gdzie będę w sobotę po południu;) jak to gdzie -> w kryspinowie Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 16:52 Gość portalu: mikolaj napisał(a): > > Problem w tym, ze jeszcze nie wiem, gdzie będę w sobotę po południu;) > > jak to gdzie -> w kryspinowie Niestety nie mogę. Będę w domu, albo ewentualnie na wiankach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 16:57 Yenn...uwazaj na tych wiankach! A jezeli wszystko bedzie "cacy" to napisz jak tam bylo.Mysle tylko o imprezie,jasna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 16:59 magazyn1 napisał: > Yenn...uwazaj na tych wiankach! Dobrze, będę;) > A jezeli wszystko bedzie "cacy" to napisz jak tam bylo.Mysle tylko o > imprezie,jasna sprawa. Ale jeszcze wcale nie wiem, czy mi się będzie chciało ruszać... Nie jestem fanką ali p. Rodowicz ani Kayah, a one tam mają grać... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 17:02 Mnie tez nie interesuja te personki.Tak w ogole czy fajnie bylo. Wiesz to w koncu Noc Kupaly!(znasz goscia? no wiec...?). Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 17:10 magazyn1 napisał: > Mnie tez nie interesuja te personki.Tak w ogole czy fajnie bylo. Ok, jeśli się wybiorę, to napiszę > Wiesz to w koncu Noc Kupaly!(znasz goscia? no wiec...?). O słowiańskich bóstwach lepiej cicho, bo jeszcze się swarożyc obudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re:A ja szczeslywy bede w Krakovie IP: *.SNVACAID.covad.net 20.06.03, 07:55 A ja przylece do mojego kochanego Krakowa, pochodze po Starym Miescie, wpadne do Kazka (byc moze poznam p.Peteena )potem dwa tygodnie na wycieczce i nastepny koniec tygadnia "weekend" w Krakowie. Moje wakacje nie rozpieszczaja mnie, a tak bardz chcialby Was wszystkich poznac. Pozdrawiam Was bardzo. TGIF Odpowiedz Link Zgłoś
peteen słońce mej starości... 20.06.03, 10:08 siwizna moich skroni zanika, gdy czytam twoje słowa... atoli los okrutny rzuci mnie jutro i w niedzielę ku kryspinowowi, zatem jeśli peregrynacja tamże nie przerasta sił twoich, przyjedź tam, a rad cie poznam i piwo z tobą obalę... jeśli nie - musimy znaleźć inny termin do nóżek padam szanownej pani :c) peteen wzruszony Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 20:03 bylem wczoraj w krispinowie ale przybytek skksa byl zamkniety i nici z rybki :( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 20:17 a ty byś organizował koncert, gdyby muzyk nie dojechał ?... ;c) nie ma pogody - nie ma rybki... ale jutro, bez względu na aurę, będziemy obaj !!! wpadnij sam, albo dołącz do bandy mikołaja 7... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: pojadę sobie nad wodę... 20.06.03, 20:30 peteen napisał: > a ty byś organizował koncert, gdyby muzyk nie dojechał ?... > ;c) > nie ma pogody - nie ma rybki... > ale jutro, bez względu na aurę, będziemy obaj !!! > wpadnij sam, albo dołącz do bandy mikołaja 7... cos czuje, ze ta banda bedzie jedno albo dwuosobowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: pojadę sobie nad wodę... 21.06.03, 10:19 moze wpadne bo mam wielkiego smaka na rybke Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ewentualnie popołedniu !!! 21.06.03, 10:21 bo teraz piździ jak w kieleckiem i impreza zamknieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj przeciez slonce swieci! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:45 u mnie jest bardzo ladnie!! a daleko do kryspinowa nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: przeciez slonce swieci! 21.06.03, 11:47 na dużym ani pół człowieka, na małym to samo, pada i wieje zbyt mocno, żeby namiot otworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: przeciez slonce swieci! 21.06.03, 11:48 :(( u mnie też słońce świeci:) ale tu chodzi o wiatr!! A wieje tak, że nie można otworzyć budy, ani namiotu, ani rozpalić grilla bo wszystko wywiewa. Nie mówiąc o rozłożeniu parasoli i ławek:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: przeciez slonce swieci! 21.06.03, 11:57 skks napisał: > :(( u mnie też słońce świeci:) ale tu chodzi o wiatr!! > A wieje tak, że nie można otworzyć budy, ani namiotu, ani rozpalić grilla bo > wszystko wywiewa. Nie mówiąc o rozłożeniu parasoli i ławek:((( ech, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Marceli, 20.06.03, 23:18 marceliszpak napisał: > bylem wczoraj w krispinowie ale przybytek skksa byl zamkniety i nici z rybki :( jutro kolo 17 bedziemy u skks`a:)) na pewno bedzie otwarte !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: jak zamierzacie spedzic ten likend ?? IP: *.tele2.pl 19.06.03, 16:35 chcialam jechac do Ojcowa, tam wynajac rowery i jezdzic a potem spozyc wielka goloneczke;-) Ale zamiast tego (burze maja byc czy cos) wreszcie posprzatamy przedpokoj i szafy;-) Fajnie, nie?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Jaki wiłkend? IP: 80.48.20.* 19.06.03, 21:42 Ja jutro ide do roboty:( Odpowiedz Link Zgłoś
kjkk a ja właśnie... 20.06.03, 17:25 porzuciłam wszelkie czarne myśli bo wyszło słoneczko i idę wieczorem do pewnego lokalu na ul.Jakuba używać zycia. a na pewno piwa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś