estees 22.10.07, 00:48 Teraz czas rozliczyc Ziobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chriskrak Re: Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.tnt3.laf1.deu.da.uu.net 22.10.07, 01:02 no właśnie... i mam nadzieję, że pan eks-minister niedługo zamiast na ławach opozycyjnych zasiądzie... ZA KRATKAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qdww Re: Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.ghnet.pl 22.10.07, 07:33 to on był maczał palce w sprawie z podziemi Rynku ? nie wiedziałam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wbSS Tajster maczał kombinował na boku tam supermarket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 07:59 Rozliczyć w końcu Tajstera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytajster Co ty, Tajster wreszcie odetchnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:42 To chyba najpiękniejszy wynik o jaki mógł Tajster tylko zamarzyć: wygrali jego kolesie z PO - będzie glanc-pomada! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wreszcie bedzie mozna znow krasc!!!!!! 22.10.07, 15:13 Te dwa lata rzadu Kaczynsckich byly nie do zniesienia! Wreszcie bedzie mozna znow krasc, jak za dobrych czasow! Dzieki Adolfie Tusku! Dzieki ferajno, ktora na niego glosowalas!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqaew Re: Tajster maczał kombinował na boku tam superma IP: *.ghnet.pl 22.10.07, 10:58 teraz ? to niemożliwe są dogadani z PO Tajster zaciera ręce z radości tak jak i Majchrowski bali się PISu jak ognia , tak jak i inni co kręcą podejrzane klocki w biznesie ,a teraz są pewni ,że dogagają się z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeX Frekfencja IP: *.lipska.net 22.10.07, 01:08 A czy przypadkiem w Warszawie frekwencje nie zawyżała polnika która głosowała na warszawską listę? Ale ze mnie Krakus, nie podoba mi się iż w Waw była większa frekwencja. Ale jak śpiewają nie przenoście stolicy do Krakowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Frekfencja IP: 89.171.107.* 22.10.07, 09:52 A Wy ciągle z tym zakompleksionym porównywaniem się do Warszawy. To jest inny świat. Oni robią swoje i nie oglądają sie na Kraków, my róbmy swoje bez ciągłego odnoszenia się do Warszawy. Uzupełniajmy się w kwestiach ogólnopolskich. Wtedy Będziemy szczęśliwsi i wszystkim będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę 22.10.07, 04:27 I teraz Ziobre prosze wsadzic do kryminalu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xelal Muhaxheri Re: Kraków litościwy dla Ziobry IP: 78.41.24.* 22.10.07, 06:33 Rozliczając Ziobrę nie zapomnijcie wysłać za kratki razem z nim jego misia-przytulankę niejakiego Witusia Nędza-Katon Gadowskiego. Mam nadzieję że Prokuratura w Krakowie otrząśnie się po staliniźmie Ziobry i zacznie rozliczać jego klakierów za ciągłe nadużywanie jej cierpliwości. Wtedy ja coś panom Witusiowi i Zbysiowi przypomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Czerwona żulia łeb podnosi?!?!?! IP: *.ghnet.pl 22.10.07, 10:38 shut up!!! z waszym Łajdackim na czele!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch IV RP ŻYJE IP: 212.244.242.* 22.10.07, 06:35 w sercach 5 mln Polaków! Panie Ministrze Ziobro, dziękuje. Do zobaczenia w 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahaha Spotkacie się razem w celi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis IV RP zdecchła jak PRL. Z korzyścią dla Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:55 Dorżnęliśmy watahy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 08:59 Panie Gowin gratuluję Panu wygranej. Mnie ujmuje kultura bycia. Nawet w sytuacji gdy był Pan agresywnie atakowany pokazał Pan klasę. A teraz czeka was ciężka praca aby nasz kraj się rozwijał a także aby zjednoczyć skłócone społeczeństwo. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka a ile dostał Filemonowicz klapsów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:14 Czy ktoś podliczył koszt kampanii Filemnowicza? a czy ktoś zna koszt skłócenia krakowskiej lewicy? wyrzucić go z LiD - natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Też mi zmiana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:20 Katolika pielgrzymującego do Torunia zastąpił "światły" katolik pielgrzymujący do Łagiewnik*. Państwa wyznaniowego ciąg dalszy. Demokracja że aż strach. * kościelne zaplecze PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Kraków - dziękujemy!!! IP: 83.238.108.* 22.10.07, 09:35 j.w. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 09:37 hej, ostudźcie łebki! to nie Gowin pokonał Ziobrę, tylko Po pokonało PiS, ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.chello.pl 22.10.07, 11:56 szkoda, że w Krakowie jest 31tys. degeneratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu Wstyd mi za tych z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:07 Kraków jako tako, ale 150 tys ludzi na Ziobrę!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhard Krakówek wolał niekompetencję i cynizm Gowina IP: 89.171.136.* 22.10.07, 13:56 niż uczciwosc i rzetelność pana ministra Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Krakówek wolał niekompetencję i cynizm Gowina 22.10.07, 14:03 Gość portalu: ekhard napisał(a): > niż uczciwosc i rzetelność pana ministra Ziobry Nie jestem z Krakowa tylko z Warszawy . Ale szanuję bardzo Krakusów . Pozdrowienia .- Warszawiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris30 Re: Krakówek wolał niekompetencję i cynizm Gowina IP: *.if.uj.edu.pl 22.10.07, 14:35 "Uczciwość i rzetelność ministra Ziobry"? To wspaniały przykład terminu wewnętrznie sprzecznego. Niedokształcony dureń, który żadnego śledztwa nie umiał doprowadzić do zakończenia wyrokiem, odpowiedzialny za śmierć setek pacjentów, którzy przez niego nie doczekali się na przeszczep. Gratuluję idola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Nacieszcie się jeszcze tym tytułem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:16 Jutro będzie odwrotny, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.eranet.pl 22.10.07, 14:48 Ciekawe??? ha ha ha, zobaczycie jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Czy Redakcja GW już wie jak bardzo się myli? IP: *.eranet.pl 22.10.07, 14:52 :) Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Re: Czy Redakcja GW już wie jak bardzo się myli? 22.10.07, 14:57 A podobno wygrał Ziobro. Była jakaś weryfikacja głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wichur Re: Czy Redakcja GW już wie jak bardzo się myli? IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 15:08 Żeby się nie okazało, że jednak PiS wygrał wybory, a weryfikacji dokonały oddziały szturmowe policji i CBA;-) Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Re: Czy Redakcja GW już wie jak bardzo się myli? 22.10.07, 15:20 Ziobro-164.000 Gowin-160.000 Ale jaja.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m im Kraków dla PO, Gowin pokonał Ziobrę IP: *.jezuici.pl 22.10.07, 15:12 macie nieaktualne dane, czy to celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówka Jak zawsze gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:19 propagandę szerzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamstwo na calego Re: Jak to mozliwe by 50 tys podpisow IP: *.centertel.pl 22.10.07, 15:24 jak oni sie myla o 50 tys podpisow to jakas paranoja jak ziobro zdobyl 50 tys glosow wiecej po ponownym przeliczeniu to tak jak ze spotem pisu ktor yzabronili w tvp jakas manipulacja Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Przekret w Krakowie?? 22.10.07, 15:26 Minister sprawiedliwosci nie mog przegrac i okazuje sie, ze wygral :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio A guzik prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:31 "Wyborcza" dalej łże. Wygrał Ziobro, robaczki, Ziobro. Nie wierzycie? Polecam stronę PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: A guzik prawda! 22.10.07, 15:47 zi0br0 wygrało dzięki głosom podkrakowskich i nowohuckich wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: A guzik prawda! 22.10.07, 16:27 nautilus.pompilius napisał: > zi0br0 wygrało dzięki głosom podkrakowskich i nowohuckich wieśniaków. ................... znalazł się wykształcony! - mniemam, że w jakiejś ecole privee, za kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 możecie już zdjąć tę fałszywkę z portalu 22.10.07, 16:29 bo jest "nieaktualna", jakby kiedyś w ogóle była! Odpowiedz Link Zgłoś