Gość: ziomal IP: *.autocom.pl 08.08.08, 20:28 dziwne, ze jakos nigdzie nic nie mowili nigdzie o tym, wiec moze tu bzdury jak zwykle napisaliscie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacekzmotelu Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 20:28 PO w kampanii wyborczej pokazała spot mówiąc ile osób zginęło na drogach za rządu PiSu. Czy ktoś wie ile osób zginęło w Polsce na drogach za rządów PO? (tylko proszę o konkretną informację, a nie chamskie POsty w stylu PO). Odpowiedz Link Zgłoś
peetie Re: Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada 08.08.08, 21:24 Masz rację, ten wypadek jest na pewno winą PO, prezydent pownien natychmiast postawić premiera przed trybunał. Najlepiej trybunał Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oopp Re: Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:50 No ale już jest po wyborach, a po wyborach mówi sie co innego niz przed, jak to tłumaczył jeden z PO, chyba Grad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiadek Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.chello.pl 08.08.08, 20:31 No nie do konca bylo tak jak macie w opise, Ja jechalem za peugotem lewym pasem a opel jechal prawym tylko po zderzeniu wyrzyclo peugota na prawy pas , mi dzieki temu udalo sie przejechac bo hamowac przestalem juz za peugotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.mtk-tv.pl 09.08.08, 19:44 boze daj sile bartka rodzinie ....to jest straszne by tak młody czlowiek musiqł odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelia Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.broker.com.pl 11.08.08, 20:29 chyba raczej boze daj rozum piratom drogowym!!! przez jego szybka jazde moglo zginac wiele osob szkoda tylko rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: 213.134.167.* 11.08.08, 22:02 Bartek niestety odszedl..... . Boze miej w opiece jego bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.08, 11:50 Widzialem ten wypadek wygladal strasznie i widok tego mlodego czlowieka lezacego nieprzytomnego na chodniku przy wiacie przystankowej, caly siny, zakrwawiony - widok straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudyna11 Re: Tragiczny wypadek na al. 29 Listopada IP: *.cpe.marton.net.pl 20.08.09, 15:55 co widziałeś? czy potrafisz coś więcej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś