Gość: Legionista IP: *.acn.pl 20.10.03, 17:45 Lech? Jedno z gorszych piw jakie w życiu piłem więc teraz będę miał kolejny pretekst zeby go nie kupic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Teraz to może Wisła będzie miala porz/żądne boisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 17:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sh1 Re: Wisła Kraków ma kolejnego sponsora IP: *.chello.pl 20.10.03, 17:49 Tia to co powiedziec o tych "szczynach" pod nazwą Królewskie... :rotfl: Nikt poza Warszawą tego nie pije... Więc nie amsz się z czego cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Wis?a Kraków ma kolejnego sponsora IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 17:58 do czwartego grudnia TYLKO LECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xseba kawał o Legii IP: *.tkchopin.pl 20.10.03, 18:25 Pani pyta dzieci w szkole: - Ktore z was kibicuje Legii? Wszystkie dzieci podnosza raczki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuje Koronie Kielce! - odpowiada rezolutnie Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Koronie, mama, starszy brat... To i ja kibicuje Koronie - mowi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brac przyklad z rodzicow. Na przyklad jakby tak twoj tata byl alkoholikiem, mama prostytutka a brat pedalem, to co wtedy bys zrobil? - pyta pani. - To wtedy bym kibicowal Legii..... - odpowiada Jasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: kawał o Legii IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20.10.03, 20:39 dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: kawał o Legii IP: 193.193.93.* 20.10.03, 21:18 Gość portalu: fazi napisał(a): > dobre! Ja bym powiedział REWELACYJNY i jakże prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeglujący z piłkami Re: Wisła Kraków ma kolejnego sponsora IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.03, 18:32 17 pażdziernika BOSMAN lał się strumieniam a LECH kisł na półkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collinus Re: Wisła Kraków ma kolejnego sponsora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.03, 20:08 dobry pomysl, dobre piwo. wspolczuje wam tego krolewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafe Re: Wisła Kraków ma kolejnego sponsora IP: *.radiotel.com.pl / 192.168.171.* 20.10.03, 21:39 Gość portalu: Legionista napisał(a): > Lech? Jedno z gorszych piw jakie w życiu piłem więc teraz będę > miał kolejny pretekst zeby go nie kupic :) fakt to jest pretekst pij to swoje królewskie ktore umówmy sie tez do najlepszych nie należy ja pomimo tego ze lokalny patriotyzm szepce mi do ucha żywiec bede kupowal lecha pośweięce sie bo fakt piwo niejest najlepsze ale coż życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rataj Re: Wisła Kraków ma kolejnego sponsora IP: 217.153.71.* 21.10.03, 09:04 > Lech? Jedno z gorszych piw jakie w życiu piłem więc teraz będę > miał kolejny pretekst zeby go nie kupic :) poczekaj z tymi deklaracjami, bo jak wasz prezesina zglosi sie do KP aby od kazdego Lecha sprzedanego w stolycy przekazywac pieniadze na stadionik przy lazienkowskiej to wtedy bedziesz musial zmienic przyzwyczajenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnik Wisla i Lech na zawsze razem!! ;) IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 21.10.03, 11:10 to jest niezla szydera z "dozgonnie kochajacych" sie kiboli obydwu klubow. juz widze oczami wyobrazni te szaliki, flagi.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś