Gość: www Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:30 spójrzcie na te twarze wiecujących. Ile w nich jadu i nienawiści .Tak własnie wyglądają rydzykowe "rycerze". Patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka 02.04.09, 09:59 Ciekaw jestem czy średniowiecze, starozytność itd. sa tak samo oblegane przez historyków jak PRL? Chluba polskiej historii - Żaryn, Kurtyka i Zyzak. Zapomnijmy o Tazbirze, Gieystorze. Odpowiedz Link Zgłoś
szerokieoczy Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka 02.04.09, 10:03 Panie magistrze.Wie pan ze historia szanuje tylko prawdy.Niech pan zbiera materialy do historii Walesy.Ale to musza byc fakty autentyczne.Inaczej pan jest tylko zbieraczem plotek. Panie Prezydencie.Prosze sie nie obrazic. Konczy sie era kiedy do aury wielkich ludzi, historycy moga tylko dodac pozytywne historyki.Niech Pan bedzie jeden z pierwszych wielkich ludzi na tym swiecie, ktorego daje sie opisac wszystkie epizody swego zycia, pozytywne i negatywne. My chcemy tego wiedziec tak jak wiedzielismy jak cierpial Jan Pawel II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzostaryagent Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.chello.pl 02.04.09, 10:07 Widać gołym okiem, że żydokomuna w kolejnym natarciu i broni swojego "wodza" Lejba Khone. A jak tam przygotowania do kolejnego natarcia w majowej sprawie "prezia" Stolzmana vel Kwaśniewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Ciągle to samo endeckie g..no, które IP: *.e-wro.net.pl 02.04.09, 10:27 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:30 kolejny niedowartosciowany frustrat...znalazl poklask wsrod..no wlasnie, wystarczy rzucic okiem na fot.2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mgr Z. to zwykłe gó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:39 szkoda że jakiś "autorytet" z UJ z nim współpracował. Ale na uczelniach jest dużo frustratów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Bolek wypie...j na Madagaskar kanciarzu!!! IP: 80.50.68.* 02.04.09, 10:44 Uwierzył w swój geniusz idiota jeden. TW i cwaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHIGELLA5 Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 10:51 JESZCZE WIĘCEJ TAKICH MŁODYCH LUDZI JAK PAWEŁ. W KOŃCU ZACZNĄ NAS SZANOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Wojciech W jakiej plebanii miał spotkanie ten Żyd Zygzak? IP: *.eranet.pl 02.04.09, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.chello.pl 02.04.09, 10:57 JAK NIE PO MOJEMU TO DO PIACHU,TAK ROBIŁ STALIN,HITLER.PRZECIERZ JEST WOLNOŚĆ SŁOWA.A NIEKTÓRZY DALEJ BY WIESZALI,JAK NIE PO ICH MYŚLI........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 przeciez Bolek to nie solidarnościowiec tylko IP: 80.50.68.* 02.04.09, 11:04 TW SB wiec dalej myśli jak koledzy ze służb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw. Wojciech Żydki za dużo mieszata - oj, "Wańka Wstańka - 68" IP: *.eranet.pl 02.04.09, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Ja nic nie mam do Żydów choć jestem ochrzczony. IP: 80.50.68.* 02.04.09, 11:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _zygzak wierszyk ku chwale IP: 193.164.157.* 02.04.09, 11:10 Nic nie znaczący Zygzak (taki niejaki znaczek) Stwierdził: Jak to?! Ja nic nie znaczę?! Skonsultował się z kim trzeba (trafiło mu się jak manna z nieba) I napisał Co słyszał: Że Ziemia jest płaska jak stół, Że Żydem każdy, co w imieniu nie ma "u" Że Skłodowska-Curie facetem była Że dwugłowa foka się urodziła I mnóstwo innych ciekawych rzeczy Nie czas i miejsce by wszystkie je zliczyć Fakt jednak faktem pozostaje Że nawet głupkowi się czasem udaje Zwrócić na siebie uwagę gawiedzi: Już w prasie ma foto, już w TV siedzi, Autograf, uśmiech, podanie ręki Jutro o nim napiszą piosenkę! Cóż ma swoje pięć minut, Jak wielu przed nim Nie jest w tym pierwszy Nie jest i ostatni Po Zygzaku przyjdzie Plama Po Plamie będzie Kleks Bohaterzy naszych czasów Jxxał ich pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Antywałęsowski wiec magistra Zyzaka IP: *.chello.pl 02.04.09, 11:47 Niech jedzie Bolek do mateczki rasyji, dla której sprzedał własny kraj. Nie potrzeba nam tutaj elektryków-kapusiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: 195.216.109.* 02.04.09, 11:48 Matoły, ztrudnijcie korektora. Mgr pisz się bez kropki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treser Re: Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: 193.164.157.* 02.04.09, 14:01 so.pwn.pl/zasady.php?id=629574 Przeczytaj kretynie i przeproś Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:07 Plujemy na kurtyke.zygzaka i innych "naukowcow" z ipn,ale nikt glosno nie powie kto jest inspiratorem autorow tych pomyj.Chociaz wszyscy wiedza.A liczylem na Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
jestembond Dziennikarze po UJ... 02.04.09, 12:12 3cik napisał: "Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka" ... MATOŁY! Po mgr nie stawia się kropki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _anty007 Re: Dziennikarze po UJ... IP: 193.164.157.* 02.04.09, 14:00 Nie chce mi się pisać MATOLE, więc zajrzyj tylko tutaj so.pwn.pl/zasady.php?id=629574. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: 195.150.133.* 02.04.09, 12:26 A może jakiś antyzyzakowy wiec? Dlaczego ten palant ma być kojarzony z NASZYM Uniwersytetem, z NASZYM Miastem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardzostaryagent Re: Skad sie takie scierwa jak Zyzak biora?! IP: *.chello.pl 02.04.09, 13:30 Na pewno nie z języka żydokomuny! Już pisał o takiej nowomowie wspaniały Żyd Michał Głowiński, mój profesor. A co do samego Lecha Wałęsy vel Lejba Khone, garść cytatów: Bolek i oliwa [(2008-06-09) ~Bardzostaryagent] Prawda jak oliwa - zawsze na wierzch wypływa, nawet po latach! Mamy Bolka w garści! Przecież jest grób dziecka, można ekshumować i sprawdzić DNA. Oddaj Nobla Kiszczakowi! Re: (~Bardzostaryagent) No i niedawno Bolek chciał dzieci straszyć - może swoje zapomniane? Re: (~Bardzostaryagent) I do Wyszkowskiego się przyczepiał, dzieci mu liczył... Dziecko (~Jacenty) Historia bardzo prosta i do sprawdzenia: kartoteka parafialna parafii Chełmica k. Włocławka. Na cmentarzu tej parafii pochowane jest to dziecko. Amen. Re: (~Bardzostaryagent) Nie taka to prosta opowieść, bo Bolek kłamie we wszystkim jak z nut i ten fakt jest dowodem na jego wiarygodność. Nie mówiąc o sprawach tak eksponowanej przez niego na pokaz wiary itd. fakty.interia.pl/kraj/news/kolejna-ksiazka-zarzuci-walesie-nieslubne-dziecko,1124287 "Nieślubne dziecko? Ja przez całą noc czytałem książkę" Po co komu "nieślubne dziecko" Chełmica Duża, wieś, 1100 osób, woj. kujawsko-pomorskie, pow. Włocławski, gmina Fabianki. Przy niej są rozległe stawy. Na cmentarzu dziecko, które się utopiło... Robaczywa fałszywka? Chyba tylko jeszcze jeden PO-bełkocik na te fakty. (~Bardzostarywyborca, 10.06.2008) Jak nazwać ludzi, dla których ikoną jest człowiek, który twierdzi, że obalił komunę? Była już taka sekta obrazoburców, a o ciastkach dla ludu mówiła pewna francuska królowa idąc na szafot. Czy Bolek także wyczytał o tym w tej książce na strychu, to wątpię - bo powtarza te same błędy od lat... (~Bardzostarywyborca,) wiadomosci.onet.pl/1765847,11,item.html Prezydent: Wałęsa był agentem "Bolkiem" "Demokratyczna" papka [(2008-06-05) ~Bardzostaryagent] Najciekawsze jest to, że taki demokrata (bez wątpienia) Wałęsa (przed którym nawet amerykański Kongres bił brawo na stojąco) woli "demokratyczną" papkę (czyli po prostu kłamstwo) - a nie rzetelną prawdę o sobie, PRL i RP, komunie i postkomunie, agenturze, Magdalenkach i stołach z powyłamywanymi nogami... Co tu jest grane? Wie tylko Wałęsa, ale się nie przyzna. fakty.interia.pl/kraj/news/prezydent-walesa-byl-agentem-bolkiem,1122391 Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa JP2 02.04.09, 13:02 a to polski katolicyzm właśnie... ci sami dziś zachłystują się rocznicą śmierci jp2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka IP: *.cm.umk.pl 02.04.09, 13:24 Autor artykułu powinien wiedzieć, że nie stawia się kropki po "mgr" - WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bicicl Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka 02.04.09, 13:30 Ci wszyscy młodzi, którzy teraz tak plują na Wałęsę nigdy nie poznali smaku życia w komunie. Powinno się ich wysłać na Białoruś, Kubę lub do innego kraju jak np Korea Płn. Może wtedy docenili by osiągnięcia Solidarności pod wodzą Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka 02.04.09, 13:40 No to widzimy czyim człowiekiem jest ten cały Zygzak i komu służy. Nie tylko PiS się cieszy, ale prawdopodobnie również z entuzjazmem mówią już o tym w Radiu Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wiwi2662 Antywałęsowski wiec mgr. Zyzaka 02.04.09, 14:02 L. Wałęsy nie lubię (moja to wszak sprawa)Ale nie pozwalam Go tak traktować jak robi to IPN.Teraz obsługiwacz ksero opluwa B.Prezydenta.Cóż obsługiwacz ksero na usługach BRACI KSERO! Poczekajmy do najbliższych wyborów które dla PiS będą niczym Spłuczka w klozecie Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Link 02.04.09, 14:04 Dzwiekowe nagranie spotkania w klubie GP (dwie godziny): www.wyszkowski.com.pl/index.php/component/content/article/27/248-spot Warto posluchac. Nie wiem dlaczego GW nie podala tego adresu. Zjedza media mlodego naukowca w imie racji pokretnych? Takie maja apetyty lub raczej wytyczne. Panie Pawle - gratuluje ksiazki chociaz jeszcze nie czytalam. Powodzenia w dalszym odkrywaniu prawd swietych bydlat publicznych. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś